- 22 Ağustos 2015
- 827
- 862
- 27
Burdakilere yalan yok ben de çok seviniyorum ne bileyim sanki evladım müjde veriyor gibi öyle bir anaçlıkÇünkü bizim kalbimiz yaralı.. ama burda ki arkadaşlarıma cok seviniyorum. Birlikte dertleşir bişeyler paylaşıyoruz
YÜRÜÜÜÜ BEEE! NE GÜZEL KONUŞTUNNNEline erkek eli değmeyen Hz Meryem in karnına bebeği koyan Rabbim bize mi vermeyecek kız :) Verir benim güzel Allahım
Ya hani rüyada gerçek gibi hissedermişsin ya mesela rüyada vurulunca cidden canın acıyor rüyada ağlayınca gerçekte de ağlıyorsun. Vallahi o hissi dibine kadar yaşadım rüyada öyle güzel öyle kutsaldı ki. Bi keresinde çok gerçekçi olmuştu uyandığımda uyku sersemi bebeğimi aradımGüzel mii ya
Moral bozmak yokkk böyle devamYÜRÜÜÜÜ BEEE! NE GÜZEL KONUŞTUNNN
Sanki ben hamile kalmışım gibiBurdakilere yalan yok ben de çok seviniyorum ne bileyim sanki evladım müjde veriyor gibi öyle bir anaçlıkOy benim kuzularım modu
yaa. Bizde yasıcaz gercekte öpcez koklıcaz icimize cekcez cennet kokulularımızıYa hani rüyada gerçek gibi hissedermişsin ya mesela rüyada vurulunca cidden canın acıyor rüyada ağlayınca gerçekte de ağlıyorsun. Vallahi o hissi dibine kadar yaşadım rüyada öyle güzel öyle kutsaldı ki. Bi keresinde çok gerçekçi olmuştu uyandığımda uyku sersemi bebeğimi aradım
Annesinin çalıkuşu mis kokulusuu inşallah canımyaa. Bizde yasıcaz gercekte öpcez koklıcaz icimize cekcez cennet kokulularımızı
Bu topikte moral bozmak yasaktırkizlar moral bozmak yok calismalara devam )))
Aynen bence de o yüzden canım insan en yakın arkadaşıyla bile konuşmuyor bunları. Bana soranlara daha erken düşünmüyorum diyorum burda yazdıklarımı görseler şok olurlarSanki ben hamile kalmışım gibiçünkğ burda birbirimizi tanımadan konusuyoruz herseyimizi acıkca kpnusıyoruz. Ben acıkcası cevremden kimseye demek istemiyorum hamilelik istedigimi cünkü desem yok mu olmuyo mu dye darlarlar.
ben hic demem burdakilere aman emin olmadan da demem cunku hemen dedikodu yayilir aman amanSanki ben hamile kalmışım gibiçünkğ burda birbirimizi tanımadan konusuyoruz herseyimizi acıkca kpnusıyoruz. Ben acıkcası cevremden kimseye demek istemiyorum hamilelik istedigimi cünkü desem yok mu olmuyo mu dye darlarlar.
Haha aynenBu topikte moral bozmak yasaktır
Sonra ocak anneleri topiğinde birleşiriz yine inşallahhAnnesinin çalıkuşu mis kokulusuu inşallah canım
hahaha en iyisini yapıyon sonra istiyoda olmuyo derler. Olunca da korunuyoduk nasıl oldu hic anlamadımm dersinAynen bence de o yüzden canım insan en yakın arkadaşıyla bile konuşmuyor bunları. Bana soranlara daha erken düşünmüyorum diyorum burda yazdıklarımı görseler şok olurlar
Deme kız boşver doğurunca görsünlerben hic demem burdakilere aman emin olmadan da demem cunku hemen dedikodu yayilir aman aman
Hahahah kuzum yaAynen bence de o yüzden canım insan en yakın arkadaşıyla bile konuşmuyor bunları. Bana soranlara daha erken düşünmüyorum diyorum burda yazdıklarımı görseler şok olurlar
Ay ona da nazar değiyo yaa. Öyle bişey sorarlarsa Rabbim nasip etti der konuyu kapatırımhahaha en iyisini yapıyon sonra istiyoda olmuyo derler. Olunca da korunuyoduk nasıl oldu hic anlamadımm dersin
Hahahahah cevabimiz hazirhahaha en iyisini yapıyon sonra istiyoda olmuyo derler. Olunca da korunuyoduk nasıl oldu hic anlamadımm dersin
Ne bu cektigimiz agız tadıyla hamile bile kalamıyozAy ona da nazar değiyo yaa. Öyle bişey sorarlarsa Rabbim nasip etti der konuyu kapatırım
Tabiki deHahahahah cevabimiz hazir