Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çünkü bizim kalbimiz yaralı.. ama burda ki arkadaşlarıma cok seviniyorum. Birlikte dertleşir bişeyler paylaşıyoruz
Burdakilere yalan yok ben de çok seviniyorum ne bileyim sanki evladım müjde veriyor gibi öyle bir anaçlık Oy benim kuzularım modu

Ya hani rüyada gerçek gibi hissedermişsin ya mesela rüyada vurulunca cidden canın acıyor rüyada ağlayınca gerçekte de ağlıyorsun. Vallahi o hissi dibine kadar yaşadım rüyada öyle güzel öyle kutsaldı ki. Bi keresinde çok gerçekçi olmuştu uyandığımda uyku sersemi bebeğimi aradım

Burdakilere yalan yok ben de çok seviniyorum ne bileyim sanki evladım müjde veriyor gibi öyle bir anaçlık Oy benim kuzularım modu
Sanki ben hamile kalmışım gibi çünkğ burda birbirimizi tanımadan konusuyoruz herseyimizi acıkca kpnusıyoruz. Ben acıkcası cevremden kimseye demek istemiyorum hamilelik istedigimi cünkü desem yok mu olmuyo mu dye darlarlar.

yaa. Bizde yasıcaz gercekte öpcez koklıcaz icimize cekcez cennet kokulularımızı

Aynen bence de o yüzden canım insan en yakın arkadaşıyla bile konuşmuyor bunları. Bana soranlara daha erken düşünmüyorum diyorum burda yazdıklarımı görseler şok olurlar

ben hic demem burdakilere aman emin olmadan da demem cunku hemen dedikodu yayilir aman aman

Aynen bence de o yüzden canım insan en yakın arkadaşıyla bile konuşmuyor bunları. Bana soranlara daha erken düşünmüyorum diyorum burda yazdıklarımı görseler şok olurlar
hahaha en iyisini yapıyon sonra istiyoda olmuyo derler. Olunca da korunuyoduk nasıl oldu hic anlamadımm dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…