- 31 Ekim 2018
- 1.679
- 2.360
- 33
Şimdi kaç kilosun canım ayy 53 olsam daha neKolay verirsin canım bi vermeye başladın mı devamı geliyo insan daha cok hırs yapıyo ben 73'ten 53'e düştüm benden 2 tane daha azze çıktı yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi kaç kilosun canım ayy 53 olsam daha neKolay verirsin canım bi vermeye başladın mı devamı geliyo insan daha cok hırs yapıyo ben 73'ten 53'e düştüm benden 2 tane daha azze çıktı yani
Uzulme canım hayırlısı olsun zamanı var demekkiMalesef adet oldum kizlar
Melegiiimmm üzülme lütfen normal regl gibi mi geldi.Malesef adet oldum kizlar
57 felanım şuan canım. Ama eski halime dönmek istiyorum. Herkes çok güzelleştin felan diyo ama ben güzelleşmek değil zayıf olmak istiyomŞimdi kaç kilosun canım ayy 53 olsam daha ne
Hem güzel hem zayıf olmak bence daha iyi57 felanım şuan canım. Ama eski halime dönmek istiyorum. Herkes çok güzelleştin felan diyo ama ben güzelleşmek değil zayıf olmak istiyom
Beni tombul görmeye alışmışlar. Keşkee yanaklardan gitmese yaHem güzel hem zayıf olmak bence daha iyi
Canım sakin üzmüyorsun kendini belki saglıksız bir gebelik olacaktı, mayısta alıcaksın güzel haberleri insallahMalesef adet oldum kizlar
Kahve rengi meyaz akintiyla cok az ama geldi devami gelirmi bilmiyorumMelegiiimmm üzülme lütfen normal regl gibi mi geldi.
Insallah cnm allah buyuktuk olmuyorsa vardir bir hayir napalim dunyaninnsonu degilCanım sakin üzmüyorsun kendini belki saglıksız bir gebelik olacaktı, mayısta alıcaksın güzel haberleri insallah
Bakalım sökülüyo mu adetinKahve rengi meyaz akintiyla cok az ama geldi devami gelirmi bilmiyorum
Oyle cnm allah iyidr hep bir gun olur napalimUzulme canım hayırlısı olsun zamanı var demekki
Aa o zaman beklemeye devam.canım tam kan kırmızıları görene kadar umut var gelmesin o kırmızlar insallahKahve rengi meyaz akintiyla cok az ama geldi devami gelirmi bilmiyorum
Bilmem gorecegiz beli olur cnm ay bunaldim gebelik yoksa ben niye bukadar belirti yasadim ona anlam veremiyorumBakalım sökülüyo mu adetin
Bence dogru.sokak kedisi bile hamileyken size dogru gelir..ben oyle gozlemledim gebeliklerimde..bugunde yine evin etrafinda yasayan bir kedicik bana dogru geldi.hatta gelme kedicik elimde yiyecek bisey yok dedim..kendimi cok hamis hissediyorumEvlendiğimizden beri benimle ilgisi y ok hatta ben uyurken ona eşime yaklaşıyorsam o iter aramıza gelir, çok fena gerçekten, ama 2 gündür nere gitsem dibimde, hayırlısı gercekten, eğer bebek varsa ve bunu ilk o hissetiyse gerçekten çok şaşırırım
Hamile degilsemde kendime cok gulerim dogrusu.bunca belirti vsBence dogru.sokak kedisi bile hamileyken size dogru gelir..ben oyle gozlemledim gebeliklerimde..bugunde yine evin etrafinda yasayan bir kedicik bana dogru geldi.hatta gelme kedicik elimde yiyecek bisey yok dedim..kendimi cok hamis hissediyorum
Insallah bu kedi olayıni benim günüm yaklastıgında ben de denerimHamile degilsemde kendime cok gulerim dogrusu.bunca belirti vs
Merhaba cnm hosbulduk nasip olursa ilk gebelik bu ay 1 yil oldu deneyeli cnm 23 yasindayimHoşgeldin canım aramıza bat günün gelsin ama regl gelmesin inşallah seninde ilk gebelik mi olcak ? Kaç yaşındasın ne zamandır deniyosun
Bilmiyorum kuzum. Her zaman böyle önce kahverengi mi gelirdiBilmem gorecegiz beli olur cnm ay bunaldim gebelik yoksa ben niye bukadar belirti yasadim ona anlam veremiyorum
Aynen yanaklar sıkıntılıBeni tombul görmeye alışmışlar. Keşkee yanaklardan gitmese ya
Yaşıtız inşallah bu ay olur kuzummMerhaba cnm hosbulduk nasip olursa ilk gebelik bu ay 1 yil oldu deneyeli cnm 23 yasindayim