Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle canımm inşallah belirsizlikler yaşamadan öğreniriz hamileliğimizi :KK200: :dua:
İnşallah ya öyle miydi böyle miydi ay aksırdım of tıksırdım bu belirti mi diye diye kafayı yemek istemiyorum artık öyle bi gümbür gümbür belli olsun ki hiç şüphemiz kalmasın inşallah bu ay 🥰

İnşallah ya öyle miydi böyle miydi ay aksırdım of tıksırdım bu belirti mi diye diye kafayı yemek istemiyorum artık öyle bi gümbür gümbür belli olsun ki hiç şüphemiz kalmasın inşallah bu ay 🥰
Evet ya. Test yapalım anında kırmızı çizgi çıksın :KK37: regl gecikip bizi sinirlendirmesin gecikiyosa hamile olalım

Kurban olayım o zaman ben böyle yönteme 😂😂 Biz istiyoruz olmuyor geri çekilmeyle nasıl oluyor ya çok garip
Kalan da var kalmayan da aslında ama o yöntemi pek korunma yöntemi olarak kabul etmiyolar. Prezervatif+dogum kontrol hapıyla hamile kalan bile var:KK70:

Kalan da var kalmayan da aslında ama o yöntemi pek korunma yöntemi olarak kabul etmiyolar. Prezervatif+dogum kontrol hapıyla hamile kalan bile var:KK70:
Cidden Allah beklemeyene veriyo galiba.......

Cidden Allah beklemeyene veriyo galiba.......
Bende öyle diyodum Allah istemeyene veriyo. Hani derler ya neyi cok istersen onunla imtihan olursun ben bu söze dibine kadar katılıyorum. Biz cok istiyoruz o yüzden imtihan oluyorz

Bende öyle diyodum Allah istemeyene veriyo. Hani derler ya neyi cok istersen onunla imtihan olursun ben bu söze dibine kadar katılıyorum. Biz cok istiyoruz o yüzden imtihan oluyorz
E madem öyle ben ilk zamanlar hiç istemiyodum ayy Allah korusun falan diyodum o zaman neden olmadı 😂😂😂

Kurban olayım o zaman ben böyle yönteme 😂😂 Biz istiyoruz olmuyor geri çekilmeyle nasıl oluyor ya çok garip
Iste hepimizin sorunu o istiyoruz ya ondan olmuyo 😀 istemesek kesin olur. Yada amaan olcaksa olsun olmuyosa da olmasin falan desek yine olur

Evlendiğimizden beri benimle ilgisi y ok hatta ben uyurken ona eşime yaklaşıyorsam o iter aramıza gelir, çok fena gerçekten, ama 2 gündür nere gitsem dibimde, hayırlısı gercekten, eğer bebek varsa ve bunu ilk o hissetiyse gerçekten çok şaşırırım
Evet gebelik varsa bunu bir kenara not alıyoruz 🤗 test oncesi kedi bulmamız gerekicek 🤗🤗

Iste hepimizin sorunu o istiyoruz ya ondan olmuyo 😀 istemesek kesin olur. Yada amaan olcaksa olsun olmuyosa da olmasin falan desek yine olur
Aslına bakarsanız ben son 4-5 aydır ciddi ciddi istiyorum 3 senem bitti o zamana kadar ilk başlarda aman Allah korusun sonrasında olsa iyi olurdu ama salla kafasındaydım. Tabi geri çekilmeyle korunuyoduk. Ama hiçbi şey olmadı kimyasal falan bile :)

Ben 4 gun sonra 25 yasinda olcam 2.5 senelik evliyiz. 6 7 ay geri cekme yontemiyle korunduk sonra 1 seneye yakın dogum kontrol hapi kullandim. Simdi 1 senedir ugrasiyoruz olmuyo :KK43:

Ben 4 gun sonra 25 yasinda olcam 2.5 senelik evliyiz. 6 7 ay geri cekme yontemiyle korunduk sonra 1 seneye yakın dogum kontrol hapi kullandim. Simdi 1 senedir ugrasiyoruz olmuyo :KK43:
Okul iş vs yoksa evlendiğin günden itibaren başlayacaksın çalışmalara artık bunu anladım :))

Aslına bakarsanız ben son 4-5 aydır ciddi ciddi istiyorum 3 senem bitti o zamana kadar ilk başlarda aman Allah korusun sonrasında olsa iyi olurdu ama salla kafasındaydım. Tabi geri çekilmeyle korunuyoduk. Ama hiçbi şey olmadı kimyasal falan bile :)
Bende 1 kere kimyasal gebelik oldu galiba gittigom doktor galiba cocuk dusurmussun dedi bana 😀 komedi gibi kurtajlik falan bisey yok icerisi tertemix dedi😀😀

suan okuyorum çok varmış gerçekten, yani benim bat a daha var ama normalde 5 idi ama 16 sı yumurtaladım sanırım öne geldi Azze Azze ,belirti olarakta suan sadecesol kasık ağrısı ve ayak üşümesi var, kışın bile çorap giymeyen ben suan 2 cift corap bi patikleyim, :işsiz: bilemiyorum altan bilemiyorum:KK47:
En güzel sonuç beklemek olacak canım az sabir

Bende 1 kere kimyasal gebelik oldu galiba gittigom doktor galiba cocuk dusurmussun dedi bana 😀 komedi gibi kurtajlik falan bisey yok icerisi tertemix dedi😀😀
Ben de daha yeni gittim bana onu bile demedi 0 aksiyon yani 3 senede :)

X