Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adete 3 4 gün kala öğrendim betahgc 31di bugün adete bir gün var ve beta 34 olmuş sadece nerdeyse hiç artmamış doktor kimyasal dedi. Koyulaşma pek olamamıştı hep aynı silikti
Anladım canım çok geçmiş olsun. Tez zamanda sağlıklı bir şekilde nasip eder Allah.

İnşallah canım benim bi daha yapmama gerek yok sanırım idrar testini daha da koyulaşmaz herhalde
Yok canım controlden bile daha koyu çıkmış beta değerin baya yüksek anlasılan, güzelce de artmaya devam etsin insallah 🤲🏻

Evet canım şuan ara ara belim kasıklarım agrıyor ama belirtilerim de var yani göğüslerim aşırı şişti sızlıyo yüzümde bi sivilcelenme ki hiç sorma ara ara miğde bulantısı bide ben adetten önce tatlı yemekten içim dışım tatlı olur şimdi tatlı görmek istemiyorum resmen limon yemiştim hemde öyle böyle değil acaba mı diye o şekilde şüphelendim
Kız bir bebiş mi geliyor yoksa :KK55:

Anladım canım çok geçmiş olsun. Tez zamanda sağlıklı bir şekilde nasip eder Allah.
Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah zor bı durum bende yaşadım ama elden gelen bir şey yok ne yazık ki
Canım üzülme kimyasal yaşayanların bir sonraki ay falan normal gebelikleri olmuş vücut hamiliğe hazırlıyor belli ki seni hayırlısyla sağlıkla gelecektir bebisin🤲🏻👼🏻
Canım benim üzülme inşallah bidsha ki ay olur Butik alfa Butik alfa

Amin kızlar Allah razı olsun rabbim hepimize hayırlısıyla sağlık güzel evlat nasip etsinn 🤲🏼 Yapacak birşey yok maalesef

Daha erken canım reglin gelene kadar umudu kaybetmek yok 🤗
Onceki ayda hep negatifti bu seferde oyle olacak ben biliyorum. Hayir yani hamile olmayacaksam neden bu belirtileri yasiyorum. Telefon uygulamasina gore yumurta gunu 12-13 nisandi belkide dedigin gibi erkendir ((

X