Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım şuan ara ara belim kasıklarım agrıyor ama belirtilerim de var yani göğüslerim aşırı şişti sızlıyo yüzümde bi sivilcelenme ki hiç sorma ara ara miğde bulantısı bide ben adetten önce tatlı yemekten içim dışım tatlı olur şimdi tatlı görmek istemiyorum resmen limon yemiştim hemde öyle böyle değil acaba mı diye o şekilde şüphelendim
Benim kasık bel ağrısı dışında belirtin yok. Bide uyuma isteği 😊

Hayırlı olsun canım. Sağlıklı geçsin inşallah. Darısı bu topikteki bizlere inşallah😘🙏🙏
AMİNNNN🙏
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah bi tane 6 yaşında oğlum var bi tane daha verirse rabbim yeter inşallah allahım herkese nasip etsin güzel haberlerinizi bekliyorum sizlerinde 😍😘☺️😊

Benim kasık bel ağrısı dışında belirtin yok. Bide uyuma isteği 😊
Benimde belim kasıklarım agrıyor birde dediğin gibi uyuma isteği var ama nedense erkenden uyanıyorum 2 saat geçiyor aradan tekrar uykum geliyor malum evde çocuk olunca uyumak imkansiz yorgunluk hat safhada

Evet artmamış doktor kimyasal gebelik adet olmayı bekle dedi:KK43:
Çok geçmiş olsun değeriniz kaçtı peki adetiniz kaç gün geçince öğrenmiştiniz birde idrar testinde koyulaşma oldu mu hiç allah en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallah zaten kimyasaldan sonra hemen kalınıyor diye duymuştum

Çok geçmiş olsun değeriniz kaçtı peki adetiniz kaç gün geçince öğrenmiştiniz birde idrar testinde koyulaşma oldu mu hiç allah en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallah zaten kimyasaldan sonra hemen kalınıyor diye duymuştum
Adete 3 4 gün kala öğrendim betahgc 31di bugün adete bir gün var ve beta 34 olmuş sadece nerdeyse hiç artmamış doktor kimyasal dedi. Koyulaşma pek olamamıştı hep aynı silikti

Benimde belim kasıklarım agrıyor birde dediğin gibi uyuma isteği var ama nedense erkenden uyanıyorum 2 saat geçiyor aradan tekrar uykum geliyor malum evde çocuk olunca uyumak imkansiz yorgunluk hat safhada
Bende erken uyanıyorum. Aynı belirtiler.

Adete 3 4 gün kala öğrendim betahgc 31di bugün adete bir gün var ve beta 34 olmuş sadece nerdeyse hiç artmamış doktor kimyasal dedi. Koyulaşma pek olamamıştı hep aynı silikti
Anladım canım geçmiş olsun bende takip ettim şuan aşırı koyulaşmış benim bana takip et demişti burda birisi doğru demiş sanırım koyulaşma olmazsa kimyasal gebeliktir demiş Allah yardımcın olsun

X