- 7 Mart 2019
- 1.138
- 649
- 28
İnşAllah bendede öyledir kaç gün gecti ?Bende hala var canım bugün baya var hatta rahim kalınlaştıgını hissediyorum resmen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşAllah bendede öyledir kaç gün gecti ?Bende hala var canım bugün baya var hatta rahim kalınlaştıgını hissediyorum resmen
Yap bi test kurtulAkıntım beyaz ama Pembeyede kacıyo vok acık pembee
her keside bunaltdmmYap bi test kurtul
Harikaaaaaaaa, tebrikler tekrar, gunasiri baktır canımSonucunim 36 çıktı kızlar. Artış olmuş
Ben de test almayi düşünüyorum, ne kadar farketti erken miymis yumurtlamancanm ben aylarca telefondan kontrol ediyordum, bu ay ovulasyonla baktım, alaka sı yok. Her k ad ın aynı gün yumurtlamıyormus. Sende kafana takma ovulasyonla bak
Bence de test yapher keside bunaltdmm
Ne gelen ne giden cnm durum ayni bakalimS Sarisinmelekk gelen giden var mı kuzum son durumlsr neler?
Hahshahah benim de kuşum var günde 3 kereden fazla kafama konarsa ben de hamile sayıcam kendimi fjdjs şaka maka olabilir canım ben de duymuştum böyle bişey. Kaç gün var bataKızlar hadi size birşey söyliyim gülün. Herşeyi bir nedene bağlayıp, belirti aramaktan kafayı yemişler olarak size en guzel belirtimi söylüyorum, kedim :))) kendisi benden hiç hazmetmez, benim kedim olmasına rağmen sürekli eşime aşık ve onun yanından ayrılmaz. Onun tarafında uyur, onun yanında oturu falan. 2 gündür sürekli peşimde, miyavlayıp, kucagıma yatıyor, yanagımı yalıyor, bende acaba derdi var da anlamıyorum diye arastrayıp dedim, önüme ne düşsün:))) kedilerin sahiplerinin hormonlarını algıladığı ve hamile oldugunu anlayıp o sebeple sürekli karnına yattıgı. Hahahahajja yani herşey dönüyor dolaşıyor belirtiye geliyor, iyice kafayı yiyeceğim
Ufff bi öğrensek şu hayırlı haberi kızNe gelen ne giden cnm durum ayni bakalim
Az kaldi bakalim bat bugun gelmezse yarn test yapacagimUfff bi öğrensek şu hayırlı haberi kız
4 gün yasak var yine bakalım denk grtirebilireisem bakarımHarikaaaaaaaa, tebrikler tekrar, gunasiri baktır canım
Ben de test almayi düşünüyorum, ne kadar farketti erken miymis yumurtlaman
Bence de test yap
11 gün canım ben hamileyim amaİnşAllah bendede öyledir kaç gün gecti ?
Yok kuzucum ama belirtisiz cok kötüüüher keside bunaltdmm
malesefYok kuzucum ama belirtisiz cok kötüüü
Reglin düzenli miydi hepNe gelen ne giden cnm durum ayni bakalim
İnşallah şu yüzümüz güler ya lütfen Allahım lütfeeeenmalesef
Bekliyoruz umutlaAz kaldi bakalim bat bugun gelmezse yarn test yapacagim
Bazen erken gelir ama gec gelmezReglin düzenli miydi hep
Amin canmİnşallah şu yüzümüz güler ya lütfen Allahım lütfeeeen
Kuzum benimde çok düzenliydi reglim hatta saati saatine yani. Mutlaka sabah saatlerinde olurdum hamile oldugum zaman da olmadım sabah ve hamileydiimBazen erken gelir ama gec gelmez