Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende göğus ağrısl hic olmaz zaten canm yaşamadm hic şimdide yok adet zamanımda pek ağrım olmaz zaten

yok canm Sadece Yumurtalama gününden sonra aşırı bel ağrım kasık ağrım oldu Bu kdr Yerleşme kanaması gibide değil canm yaa bilemedim off adet bağlangııcna dönmez İnşAllah Bende önce test yaptm hep negatif ama erkendo zaten
Aynen cnm erken insallah vardir ama benimde de oyle oldu yumurtalamadan 2 3 gun sonra kasik bel agrisi

Aynen cnm erken insallah vardir ama benimde de oyle oldu yumurtalamadan 2 3 gun sonra kasik bel agrisi
yaa öylemi hic yaşamadığım bel ağrısıydı ama aşırı ağrıdı yani kımıldayamadm yaa Her şeye razıyım yeterki gelsin 🤲🤲seninde haberlerini bekliyprum

bende göğus ağrısl hic olmaz zaten canm yaşamadm hic şimdide yok adet zamanımda pek ağrım olmaz zaten
Ya kurtajdan once adet olacagimj anladim gogsum siserdi yuzum sivilcelenirdi ve adetin ilk 2 gunu çok agrim olurdu ama adetten sonra hic belirti kalmadi adetim ilk aydan duzene girdi ve simdiye dek bidaha sivilcelenme ya da gogus agrisi olmadi gelince ayni gub brz agrim oluyor geciyor

Ya kurtajdan once adet olacagimj anladim gogsum siserdi yuzum sivilcelenirdi ve adetin ilk 2 gunu çok agrim olurdu ama adetten sonra hic belirti kalmadi adetim ilk aydan duzene girdi ve simdiye dek bidaha sivilcelenme ya da gogus agrisi olmadi gelince ayni gub brz agrim oluyor geciyor
benimde sivilcem cıkarı şu an yok🙄🙄🙄 Heyacanlandm kızzz yarın test yapalımm beraber

X