- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
Sagol cnm bende bat bekliyorum iste 1 gun kaldi bakalim inşallah gelmezIyiyim canım forum herzaman ki gibi bizi şasırtıyor o yazıları okuyorum sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol cnm bende bat bekliyorum iste 1 gun kaldi bakalim inşallah gelmezIyiyim canım forum herzaman ki gibi bizi şasırtıyor o yazıları okuyorum sen nasılsın
Yarın dimiSagol cnm bende bat bekliyorum iste 1 gun kaldi bakalim inşallah gelmez
Evt cnm insallah gelmez merakla bekliyorum gunler geçmiyorYarın dimi
Az kaldı senin canım insallah gelmez reglin ve bebisin seninledirSagol cnm bende bat bekliyorum iste 1 gun kaldi bakalim inşallah gelmez
Dimi dim kış bebeği olacak astronot tulumlar giydircez gece tek göz açık bebiş uyuturken dışarı bakınca kar yağıyot olacak inşallahhhyaa öyle deme hayal kuruyoruz mesala hamile kalırsam bebişim buz gibi soguk ocak ayında dogcak belki kar yagcak ama hareketlenmesi emeklemesi sıcak havalara denk gelcek
Bebek özlemiyle delirenler kulübüBen de ben de yalnız degilmisim demek ki
Bu isim güzel olduBebek özlemiyle delirenler kulübü
Var böyle hayallerimizDimi dim kış bebeği olacak astronot tulumlar giydircez gece tek göz açık bebiş uyuturken dışarı bakınca kar yağıyot olacak inşallahhh
Hayali bile cok güzelDimi dim kış bebeği olacak astronot tulumlar giydircez gece tek göz açık bebiş uyuturken dışarı bakınca kar yağıyot olacak inşallahhh
Kuzum bebek 7 ile 10 günde yerleşiyomuş belkide yerleşiyodurSlm kızlar 15 nisan yumurtlamayı gördüm bugün 7.gün psikolojikmi bilmiyorum ama 2 gündür kasıklarım da batmalar ağrılar oluyor inşallah gebelik belirtisidir.
Brn ona her ay bakıyorum ne zaman dogum olur diye, mesela bu ay 3 ocak gösteriyor eger hamıle kalırsam doğum tarıhını, bebekler zamanından once dogarmıs acaba Aralık annelerine mı yoksa ocak annelerine mı gireyim diye düşünüyorum iyice yedim kafayıEvett yaa bende eğer hamile kalırsam ne zaman dogum yaparım diye bakmıştım
Büyük ihtimal aralığı sonlardan yakalarız ya sonra hayal kırıklıgı oluyo ama napalım hayalsizde olmuyo kiii.Brn ona her ay bakıyorum ☺ ne zaman dogum olur diye, mesela bu ay 3 ocak gösteriyor eger hamıle kalırsam doğum tarıhını, bebekler zamanından once dogarmıs acaba Aralık annelerine mı yoksa ocak annelerine mı gireyim diye düşünüyorum ☺iyice yedim kafayı
O zaman Aralık annelerine yeni topik açarsın geliriz olsun hayal kurmak da guzelBüyük ihtimal aralığı sonlardan yakalarız ya sonra hayal kırıklıgı oluyo ama napalım hayalsizde olmuyo kiii.
İnşallah ya her ay acaba hamilemiyim diyerek belirtileri takip etmekten psikolojik bozuldu artıkKuzum bebek 7 ile 10 günde yerleşiyomuş belkide yerleşiyodur
Ay yeter ki sağlıklı şekilde olsun da.. Hayal kırıklıgına ugramak istemiyorum yine. Düşünüyorum regl olursam naparım diye hiç hiç hazır değilim nolur gelmesin.O zaman Aralık annelerine yeni topik açarsın ☺ geliriz olsun hayal kurmak da guzel
Benim dönem sonuna denk gelecek ama olsun, İlk planlı olsun diye düşündüm olmadı artık böyle ne zaman olursa olsun modundayım..
Bazen beynimizde bizimle oynuyo. En iyisi belirti beklememek ama öyle de olmuyo ki. En ufak bi değişiklilik acaba mı dedirtiyoİnşallah ya her ay acaba hamilemiyim diyerek belirtileri takip etmekten psikolojik bozuldu artık
Yumurtlama dönemin geçti mi ne zamandı adetinAy yeter ki sağlıklı şekilde olsun da.. Hayal kırıklıgına ugramak istemiyorum yine. Düşünüyorum regl olursam naparım diye hiç hiç hazır değilim nolur gelmesin.
Takvimde 19 gösteriyo ama büyük ihtimal reglden sonra oldu yumurtlamam. Çünkü yumurtlama akıntısını o zaman gördüm ve hep bi ıslaklık vardı o günlerde. 4 mayıs regl tarihim gelmeyesiceYumurtlama dönemin geçti mi ne zamandı adetin