Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaa öyle deme hayal kuruyoruz mesala hamile kalırsam bebişim buz gibi soguk ocak ayında dogcak belki kar yagcak :halay: ama hareketlenmesi emeklemesi sıcak havalara denk gelcek
Dimi dim kış bebeği olacak astronot tulumlar giydircez gece tek göz açık bebiş uyuturken dışarı bakınca kar yağıyot olacak inşallahhh

Slm kızlar 15 nisan yumurtlamayı gördüm bugün 7.gün psikolojikmi bilmiyorum ama 2 gündür kasıklarım da batmalar ağrılar oluyor inşallah gebelik belirtisidir.

Slm kızlar 15 nisan yumurtlamayı gördüm bugün 7.gün psikolojikmi bilmiyorum ama 2 gündür kasıklarım da batmalar ağrılar oluyor inşallah gebelik belirtisidir.
Kuzum bebek 7 ile 10 günde yerleşiyomuş belkide yerleşiyodur :KK51:

Evett yaa bende eğer hamile kalırsam ne zaman dogum yaparım diye bakmıştım :KK70:
Brn ona her ay bakıyorum ☺️ ne zaman dogum olur diye, mesela bu ay 3 ocak gösteriyor eger hamıle kalırsam doğum tarıhını, bebekler zamanından once dogarmıs acaba Aralık annelerine mı yoksa ocak annelerine mı gireyim diye düşünüyorum ☺️😂iyice yedim kafayı

Brn ona her ay bakıyorum ☺ ne zaman dogum olur diye, mesela bu ay 3 ocak gösteriyor eger hamıle kalırsam doğum tarıhını, bebekler zamanından once dogarmıs acaba Aralık annelerine mı yoksa ocak annelerine mı gireyim diye düşünüyorum ☺😂iyice yedim kafayı
Büyük ihtimal aralığı sonlardan yakalarız :KK70: ya sonra hayal kırıklıgı oluyo ama napalım hayalsizde olmuyo kiii.

Büyük ihtimal aralığı sonlardan yakalarız :KK70: ya sonra hayal kırıklıgı oluyo ama napalım hayalsizde olmuyo kiii.
O zaman Aralık annelerine yeni topik açarsın ☺️ geliriz🙏🏻 olsun hayal kurmak da guzel
Benim dönem sonuna denk gelecek ama olsun, İlk planlı olsun diye düşündüm olmadı artık böyle ne zaman olursa olsun modundayım..

O zaman Aralık annelerine yeni topik açarsın ☺ geliriz🙏🏻 olsun hayal kurmak da guzel
Benim dönem sonuna denk gelecek ama olsun, İlk planlı olsun diye düşündüm olmadı artık böyle ne zaman olursa olsun modundayım..
Ay yeter ki sağlıklı şekilde olsun da.. Hayal kırıklıgına ugramak istemiyorum yine. Düşünüyorum regl olursam naparım diye hiç hiç hazır değilim nolur gelmesin.

İnşallah ya her ay acaba hamilemiyim diyerek belirtileri takip etmekten psikolojik bozuldu artık
Bazen beynimizde bizimle oynuyo. En iyisi belirti beklememek ama öyle de olmuyo ki. En ufak bi değişiklilik acaba mı dedirtiyo

Ay yeter ki sağlıklı şekilde olsun da.. Hayal kırıklıgına ugramak istemiyorum yine. Düşünüyorum regl olursam naparım diye hiç hiç hazır değilim nolur gelmesin.
Yumurtlama dönemin geçti mi ne zamandı adetin

Yumurtlama dönemin geçti mi ne zamandı adetin
Takvimde 19 gösteriyo ama büyük ihtimal reglden sonra oldu yumurtlamam. Çünkü yumurtlama akıntısını o zaman gördüm ve hep bi ıslaklık vardı o günlerde. 4 mayıs regl tarihim gelmeyesice :halay:

X