• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik planlaması sırasında ki sorum

cevredostu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2020
59
72
38
Merhabalar, yaklaşık 3 aydır hamilelik planlıyoruz. Ben 8 aydır kan ve demir eksikliği sebebiyle ilaç kullanıyorum. Hamile kalma sürecinde gebe olmadan Folik asite başlayan çok olmuş. Doktora gidemiyorum bu aralar. Doktor söylemeden Kendi başlayan var mı acaba, önerebileceğiniz marka var mı?

Merhabalar, yaklaşık 3 aydır hamilelik planlıyoruz. Ben 8 aydır kan ve demir eksikliği sebebiyle ilaç kullanıyorum. Hamile kalma sürecinde gebe olmadan Folik asite başlayan çok olmuş. Doktora gidemiyorum bu aralar. Doktor söylemeden Kendi başlayan var mı acaba, önerebileceğiniz marka var mı?
Ben başladım doktor söylemedi folbiol kullandım 6 ay kadar ama gebelik olmadı bıraktım 25 gün önce

Folidoce kullandım ben,sonrasında doktorum da değiştirmedi hatta ilk 3ay kullanmaya devam ettim

Bende folbiol kullandım d vitamini kullandım 2. Ayda hamile kaldım çok şükür darısı dana canım
Bide ovülasyon testi kullanmıştım 🥰 zaman kaybetmek istemediğim için

Back
X