Eee abla plavda makarna ekmeksiz gitmiyoSadece hamur işi makarna ve plavı kes istediğin herseyi ekmeksiz ye tatlı bile dahil 1 ayda erimezsen bişe bilmiyorum. Tecrübeye sabitcunku vicut alısık olmadıgı şeye cabuk tepki verir.
ilk akla gelenler 1 saat önce yediğim pilavı düşünmezsek bugünden itibaren dikkate alacağım bu yorumu teşekkürlerSadece hamur işi makarna ve plavı kes istediğin herseyi ekmeksiz ye tatlı bile dahil 1 ayda erimezsen bişe bilmiyorum. Tecrübeye sabitcunku vicut alısık olmadıgı şeye cabuk tepki verir.
bol bol su bunuda yazdım köşeyeEee abla plavda makarna ekmeksiz gitmiyo
Bnde spor yapiyodum mekik şınav koşu filan baya gitmişti evlenince bıraktım şimdi senin postu gördüm o kdr sorun sıkıntı biraz olsun beyin siler.
Tekrardan başlamak lazım detoks suyu yaptım ve limonlu su içtim öyle böyle su içmedim o zamanda şu çok fazla faydalı
Yeşil çay elmalı çayla birlikte içmiştim bidebol bol su bunuda yazdım köşeye
Kilo alma durumu kişiden kişiye degisiyor, ben mesela küçük kızımda 5 buçuk kilo aldım, 3700 doğdu. Hastaneden eve geldiğim de 9 Kilo falan gitmişti. Hamile kaldığım kilodan daha zayıfladım. Lohusalık bitince çok çok kilo vermiştim. Emzirince de zaten bi şekilde gidiyor o kilolar.arkadaşlar selam,
bu dönem planlı çocuk düşüyorduk hatta bu ay şüphelendik ama sonuç negatif hayırısı tabiki,, fakat çocuk planı yaparken onun heyecanı ile kilomu hiç göz önünde bulundurmamışım... neyse ki gözüm erken açıldı hamilelik öncesi en azından hamilelik süresince alacağım kilo kadar kilo vermek istiyorum...sizlere de danışmak istediğim bir kaç konu var;
* hamilelik boyunca ortalama kaç kilo alınıyor
*doğum kiloları normal kiloya nazaran daha mı çabuk gidiyor
*hamile kalmadan önce benim gibi zayıflama planı olup başaran oldu mu
yada normal zayıflama hikayeniz var mı ne yapsam hızlı zayıflarım
özel kürleriniz tavsiyeleriniz varsa bekliyorummmmmmm
vavvv 5.5 kilo süper hamile kalırken kilonuz neydi acaba , çevremde hep 10 15 kilo alan doğum hikayeleri var 5 kilo alcağımı bilsem ve bu kadar hızlı gideceğini beklemem hiçKilo alma durumu kişiden kişiye degisiyor, ben mesela küçük kızımda 5 buçuk kilo aldım, 3700 doğdu. Hastaneden eve geldiğim de 9 Kilo falan gitmişti. Hamile kaldığım kilodan daha zayıfladım. Lohusalık bitince çok çok kilo vermiştim. Emzirince de zaten bi şekilde gidiyor o kilolar.
Şuanda hamileyim sadece 2 kilo aldım
Yanlış hatırlamıyorsam 58 falandı kilomvavvv 5.5 kilo süper hamile kalırken kilonuz neydi acaba , çevremde hep 10 15 kilo alan doğum hikayeleri var 5 kilo alcağımı bilsem ve bu kadar hızlı gideceğini beklemem hiç
sağlıkla gelsin bebiş inşallahPandemi esnasında çok kilo almıştım en son tartıda 72yi gördüm. 2 yıldır Bebek deniyorduk sürekli iğneler haplar kilo aldirmisti birşey olur diye hiç spor düşünmemiştim. Ama hamile kalırsam da çok fazla kilo alacağım diye bir an önce başladım. İki buçuk ay gibi bi sürede 55 kiloya indim. Ama sonra bıraktığım için aldım iki üç kilo şuan 57-58 arasında gidiyorneyse en azından o kiloda hamile kalmadım. Yaptığım şeyleri sayıyorum. Fat secret diye bir uygulama indirdim günlük 1500 kalori aldım. Her şeyi harfiyyen yazdım bence çok işe yaradi. Ekmeği sadece sabah tükettim iki dilim. Akşam çoğu zaman bulgur yedim ekmek yeme hissimi hafifletti. Onun dışında aburcubur yerine hurma ceviz çiğ badem gibi şeyler yedim. Arada cook kacamaklarim oldu ama vermeye devam ettim. Sabah 30 dk leslie akşam 45 dk leslie ile sımsıkı oldum görenler inanamadi
Asıl şimdi başlıyor hamilelikte çok alacağım eminim. Ama hiç mühim değil bebeğim iyi olsun sağlıkla doğsun inşallah kilo verilir
zaten zayıfmısnızzz kiii sizYanlış hatırlamıyorsam 58 falandı kilom
Az alırsınız umarım, inşallah bulantı olmaz benim gibi
Teşekkürler canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinsağlıkla gelsin bebiş inşallah2.5 ay da çok iyi bir süre gerçekten tebrik ederim. evet benim amacımda bu kiloyla hamile kalmamak hantal bi hamiş olmak istemiyorum zaten hamilelik belli bir süre sonra zorluyor birde kilolarım zorlasın istemiyorum bende uygulamaya çalışacağım hemen indiiriyorum uygulamayı da teşekkür ederim
Allah hayırlı sağlıklı bi hamilelik nasıp etsin inşallahzaten zayıfmısnızzz kiii sizay inşallah bulantı başka bir boyut
Selam canım ,bende hamilelik öncesi kilo vermek isteyip vermeye başlayanlardanimarkadaşlar selam,
bu dönem planlı çocuk düşüyorduk hatta bu ay şüphelendik ama sonuç negatif hayırısı tabiki,, fakat çocuk planı yaparken onun heyecanı ile kilomu hiç göz önünde bulundurmamışım... neyse ki gözüm erken açıldı hamilelik öncesi en azından hamilelik süresince alacağım kilo kadar kilo vermek istiyorum...sizlere de danışmak istediğim bir kaç konu var;
arkadaşlar selam,
Ne güzel ya darısı başımıza inşallah..çevremde ne kadar doğum yapan varsa 20kilodan fazla aldı ve en az 12kg sı kaldı veremiyorlar.. o yüzden bende endişeliyim..hamilelik boyunca yediğinize dikkat ettiniz mi,spor yaptınız mı vs..bilgilendirirseniz çok sevinirimKilo alma durumu kişiden kişiye degisiyor, ben mesela küçük kızımda 5 buçuk kilo aldım, 3700 doğdu. Hastaneden eve geldiğim de 9 Kilo falan gitmişti. Hamile kaldığım kilodan daha zayıfladım. Lohusalık bitince çok çok kilo vermiştim. Emzirince de zaten bi şekilde gidiyor o kilolar.
Şuanda hamileyim sadece 2 kilo aldım
Yok canim spor falan yapmadim ben yapacak halim yok cunku zaten beni bulantilar mahvetti. Yarin 35.haftaya giricez 4 kilo aldim sadece, 5 kilo ile kapatirim bu hamileligide. Keske yiyebilseydim de kilo alsaydim, kilo hic kafaya takilacak bisey degil inan ki, dogumla beraber gidiyor o kilolarNe güzel ya darısı başımıza inşallah..çevremde ne kadar doğum yapan varsa 20kilodan fazla aldı ve en az 12kg sı kaldı veremiyorlar.. o yüzden bende endişeliyim..hamilelik boyunca yediğinize dikkat ettiniz mi,spor yaptınız mı vs..bilgilendirirseniz çok sevinirim