• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik öncesi sağlık sigortası

xyz_s

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2013
395
330
303
Merhabalar
Yaklaşık 2 yıldır evliyim. Şu anda hamile değilim ama artık istiyorum. Hamile kalmadan önce sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyorum. Özel hastane Doğum fiyatları oldukça fazla Anadolu sigortada 1 ay hamile kalmama şartı ile poliçeler var. İstanbul Anadolu yakasında yaşıyorum. Tavsiye edeceğiniz hastane ve doktor var mı? Sağlık sigortasını hastane seçip onun sonrasında seçmek istiyorum. Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz. Sigorta yaptırmasam ne kadar masraf olur?

Bu çok ucu açık bir konu.
Seçeceğiniz hastanede doğum 20 bin de olabilir, 5 bin de.
Yanılmıyorsam sigortaların çoğu özel muayenehaneleri kapsamıyor yani doktorunuz hastane doktoru olmalı.
Hamile kaldığınızda da sigortalar mevcut ama sınırlı hastane seçenekli oluyor.

Yanılmıyorsam sigortaların çoğu özel muayenehaneleri kapsamıyor yani doktorunuz hastane doktoru olmalı.
Evet o sebeple öncesinde doktor seçip sonrasında sigorta yapmak daha doğru oluyor

Merhabalar isterseniz sigortacima yonlendirebilriim düşünürseniz özelden yazabilirsiniz.Sevgiler.

Back