- 25 Ocak 2017
- 1.084
- 816
- 43
- 30
Ben tursu asigiydim ama benim kuzum sanirim sevmicek yiyemiyorum:)Ne ilginç değil mi :)) turşu sevmem hala da kokusu rahatsız eder canım çeker mi diye hep merak ederdim ama hiç çekmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben tursu asigiydim ama benim kuzum sanirim sevmicek yiyemiyorum:)Ne ilginç değil mi :)) turşu sevmem hala da kokusu rahatsız eder canım çeker mi diye hep merak ederdim ama hiç çekmedi
Ben tursu asigiydim ama benim kuzum sanirim sevmicek yiyemiyorum:)
Hamileliğin ilginç halleriSizi de çok iyi anlıyorum türk kahveside benim için öyle uzaktan dahi görmiim direk tiksinti geliyor, gerçekten çok ilginç insanım bu süreçte böyle değişmesi
Yok şimdi domates yiyorum turşuda yerim inşlh tiksinmem geçti ama yiyesin gelmiyorŞu anda yiyebiliyo musunuz peki? Kayınvalidem 15 yıl nohut yememiş hamilelikte tiksindikten sonra
Açıkçası bazı şeyleri bende zorla yiyorum sırf bebek vitaminini alsın diye, yemek yerken bir anda tıkanıyorum sevdiğim bişi olsa bile tıka basa yemiş gibi hissediyorum geri kalanını bazen zorla yiyorum
Kahve, köfte, çikolata bunlardan tiksinmiştim. Şimdi hapur hupur valla. :) Hele lohusalıkta her gün canım kahve çekti. Patates salatasını eskiden sevmezdim artık seviyorum. Kabak tatlısına da hamileyken vuruldum. :)
Hiç bi tatlıyi yiyemiyordum. Hatta ayva reçeline bayılırım hamile kalınca çok yerim diye yaptirmistim reçel ama ağzıma bile süremedim.
Çikolata ve tatlı. Bir kere çikolata eritip meyveleri karıştırdım yedim. Dedim hadi değişiklik olsun. Resmen istifra ediyordum. Hala daha yiyemiyorum. Tabi bu aslında güzel birşey benim için
Aynen öyle önceden 2 tabak tepeleme makarna yerdim şimdi 1 tanesi bitiremiyorum zaten çorba içince direk karnım doyuyor
Aynen bende öule yapıyorum aslında yememk lazım çocuk işini biliyor daha doğmadan akıllı bunlar. Nasıl başediceğiz bilmiyorum.bende normalde çikolata delisi olduğum için diyorum bi kare yiyeyim bari seversin sen diyorum kendime yiyorum sonra midem bulanıyor keşke yemeseydim diyorum :) canımda istemiyor ama alışkanlığım yüzünden sanırım arada bi ucundan alayım diyorum ama yok yani yaramıyor canım çekmedikçe yemem bir daha
Canım bilmiyorum ki ben cinsiyetle bi alakası olduğunu düşünmüyorum bu durumların kvdem 2 gebeliğindede çok mide bulantısı çekmiş 2side erkek ablamda ilk kızında çok rahatken 2.kızında berbattı durumu hayırlısı bakalım kuzucum ...ilaç alan var mı mide bulantısı için kızlar