Hamilelik olabilirmi?

Prenses3025

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
75
5
36
Herkese merhabalar 17 araliikta surtunmeyle iliskiye girdim bosalma.olayi olmadi ve arkadan oldu 24 ünde ise normal gunumde adet oldum fakat goguslerimdeki damarlar belli oldu uclari buyudu ve sol gogusumde kirmizi bir cizgi var dokununca acimiyor ve gogus uclarimda 5 veya 6 tane kucuck kucuk beyaz kabarciklar var lutfen yardimci olunuz..

bu tip konulardan sıkıldık artık bebeler bile bşliyorki ötle hoopp diyince cocuk olmuyorr bide utanmadan yazmıssınız arkadan diye siz duydunuznu öyle hamike kalanııı

Şimdi sen sürtünme ve ters ilişki yaşamışsın hamileain ama rahimde değil ters olduğundan barsakta yerleşmiş bebeğin falan mı dememizi bekliyorsun anlamadım! Bu yolla hamilr kalınmayacağını Google amcaya sorsan da gayet net cevap verir sana. Hani desen ki nasıl hamile kalınır falan sana açık açık anlatılan konuları döker önüne. Cevap vermek zorunda evet değiliz ama gerçekten yardım isteyen insanları bu saçma sorular yüzünden bulamaz olduk. Adet olmuşsun hamilelik mi olur? Öyle ha diyince hamile kalınmıyor.. Biraz mantık yaa biraz..........

Back