- 29 Ocak 2024
- 66
- 7
- 26
- Konu Sahibi xpsjtysmsl
- Konu Sahibi X xpsjtysmsl
- Favorilere Ekle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm var gbi duruyor ama sabah ilk idrarla tekrar dene bence ve 3 damla damla sadece idrari fazla damlatmssn
Ama şöylede bişey var tup bebek tedavisiyse eğer bahsettigin adet zamanı başlanıyor zaten iğnelere ve ilişki yasağı oluyor iğnenin etkisidir büyük ihtimalle
Bu ay normal yolla hamile kalmak için kullandirdi iğneleri doktor bu ay olmassa Ocak ayında artık hiç ugrasmadan tüp bebeğe yonelicemAma şöylede bişey var tup bebek tedavisiyse eğer bahsettigin adet zamanı başlanıyor zaten iğnelere ve ilişki yasağı oluyor iğnenin etkisidir büyük ihtimalle
Yok konulmadı nedensiz infertile tanısı konduİnfertilite tanısı koyulduysa opu transfer süreci falan olmadı mı
Sabah yaptım 3 damla kulandim sadece ilk 30 saniyede çift çizgi çıktı nett gorunuyodu bı saat sonra baktığımda rengi silinmeye baslamistiCanm var gbi duruyor ama sabah ilk idrarla tekrar dene bence ve 3 damla damla sadece idrari fazla damlatmssn
Ha yani değerlendirdiniz günleri inşallah vardr canm var gbi duruyor ama sen yinede 1 2 gün koyulaşmasini takip etBu ay normal yolla hamile kalmak için kullandirdi iğneleri doktor bu ay olmassa Ocak ayında artık hiç ugrasmadan tüp bebeğe yonelicem
Rabbım güzel günlere ulaştırsınYok konulmadı nedensiz infertile tanısı kondu
İnşallah ya gittim sağlık ocağına ama pazartesi salı sadece kan aliyolarmisKan ver canım kaset testin hassasiyeti düşük böyle çıktıysa 3 gün önce kanda da çıkar hakkında hayırlısı olsun
Ayy amin insallahRabbım güzel günlere ulaştırsın
O ne saçma iş öyle hastaneye git öyleyseİnşallah ya gittim sağlık ocağına ama pazartesi salı sadece kan aliyolarmis
Amin inşallah internetten araştırdım baya bı kullandığım ignelerden eğer döllenme gerçekleşmediyle erken regl oluyomussun diye yaziyodu bugün gittim vermeye ama kan tahlili için pazartesi salı yapiyolarmis sağlık ocagiCanım var gibi duruyor belki daha yeni olduğu için değerin daha düşük olabilir bence kan ver. Allah kucağınızı boş bırakmasın inşallah
Hastane çok uzak bir saate ancak varıyorum oda otobüs hızlı giderseO ne saçma iş öyle hastaneye git öyleyse
Evet değerlendirdik doktor 3 gün boyunca değerlendirin dedi iğneler bittiği gibi biz bir hafta boyunca değerlendirdik ne olur ne olmaz diyeHa yani değerlendirdiniz günleri inşallah vardr canm var gbi duruyor ama sen yinede 1 2 gün koyulaşmasini takip et
O zaman bekleyeceksiniz hem reglinizde geçilir keisn sonuç çıkarHastane çok uzak bir saate ancak varıyorum oda otobüs hızlı giderse
İnsalah bı kaç gündür asla gazim olduğunu hatirlamam ama bı kaç gündür çok fazla gazim var iki gündür mide bulantısı var anlık olup geciyo hemen internetten bakıyorum erken bu belirtiler için kasık ağrısı göğüs ağrısı ilk haftalarda oluyomus ama bulantı gaz bir iki ay sonra basliyomusO zaman bekleyeceksiniz hem reglinizde geçilir keisn sonuç çıkar