- 15 Ekim 2014
- 55
- 36
- 8
- 34
- Konu Sahibi cikolata kiz03
Saat 1 de kan vermistim e-sonuc tan baktim simdi malesef hamile degilim sonuc 2.39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok uzuldum cnm ama kismet iste insallah bidahaki sefere guzel haberler weririsin cok zor oldugunu en iyi bilenlerdenim rabbim sabir wersinOnceki gebeligimde bi kac saat sonra boyle cok cok silik nerdeyse gozukmuyo du oyle cikmisti tabi malesef o da düşükle sonuslandi.cok istiyorum Rabbim hayirlisiyla nasip etsin insallah bana ve tüm isteyenlere
adet günün geçmiş..test yapabilirsin artık.Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Çocuk düşünüyoruz 2 aydır. Pazar gunu adet olmam lazımdı. Açık kahverengi(1 yemek kaşıgı miktarı) bi akıntı geldi. Üzüldüm dedim adet oluyorum yine. Ama sonra kesildi. Ogunden buzamana kadar ne gelen var ne giden. Arada bi çok az sarı akıntı geliyo. 3 gun oldu kan gormedim. Kasıklarımda batma var, ozellikle ayaga kalktıgımda, bir de gogus uclarım sızlıyo. Hamile olabilir miyim. Testi nezaman yapayım. Biraz daha mı bekleyeyim
Yap we guzel haber wer :)Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Çocuk düşünüyoruz 2 aydır. Pazar gunu adet olmam lazımdı. Açık kahverengi(1 yemek kaşıgı miktarı) bi akıntı geldi. Üzüldüm dedim adet oluyorum yine. Ama sonra kesildi. Ogunden buzamana kadar ne gelen var ne giden. Arada bi çok az sarı akıntı geliyo. 3 gun oldu kan gormedim. Kasıklarımda batma var, ozellikle ayaga kalktıgımda, bir de gogus uclarım sızlıyo. Hamile olabilir miyim. Testi nezaman yapayım. Biraz daha mı bekleyeyim
Yap we guzel haber wer :)
Ben ikinci çizgiyi görüyorum canım kan testi yap kaç gündür gecikiyosun?Selam hanımlar aranıza yeni katıldım attığım resimde ikinci cizgiyi gören varmı yoksa ben mi görmek istediğim için görüyorum.çok silik sanki ama bi bakarmınız.simdiden çok teşekkürler
Canım adet tarihin ne zaman? Benim adetten bir gün önce 2.00 çıkmıştı geç döllenme olmuş belki seninde öyledirSaat 1 de kan vermistim e-sonuc tan baktim simdi malesef hamile degilim sonuc 2.39
Kan testi yaptirdim bugun canim malesef sonuç negatifBen ikinci çizgiyi görüyorum canım kan testi yap kaç gündür gecikiyosun?
cokkkk silik canmSelam hanımlar aranıza yeni katıldım attığım resimde ikinci cizgiyi gören varmı yoksa ben mi görmek istediğim için görüyorum.çok silik sanki ama bi bakarmınız.simdiden çok teşekkürler