Hamilelik olabilir mi?

adacelikk

M'❤️
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2024
61
10
3
24
Merhabalar 3 gün önce korunmasız ilişkiye girdik internetten araştırdım hamilelik belirtilerinde sürekli uyku hali yazıyor. Bende de şu an sadece bu belirti var dün akşam erken de yattım son 3 gündür gün içinde uyanmama rağmen sürekli uykum geliyor gözlerim kapanacakmış gibi oluyor. Korunmasız ilişkiden sonraki 3 gün içinde hamile kalma ihtimali sizce nedir ne kadardır 3 gün içinde hamile kalınabilir mi ya da kalınamaz mı?

Hamile kalma olasılığın yüksek fakat daha onun döllenmesi 7-14 gün sürüyor döllenme gerçekleştikten sonra belirtiler olur oda çok nadir .

Yüksek dediğimde sperm 72 saat canlı kalabiliyor rahimde
Peki uyku sürekli uyku hali hamilelik olabilir mi en çok merak ettiğim de 3 gün içinde veya 4 hamile kalınır mı bana bu süre çok kısa geldiği için ve de uyku hali belirtisi olduğu için meraktan soruyorum

İlk 3-4 gün ilişkiden sonra belirti olmaz en az 20 gün geçmesi lazım ikişkinin üzerinden . Tuttuysa hala döllenme aşaması oluyor ilk günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…