hamilelik olabilir mi?

ceyddd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2020
50
16
3
25
ilişkiden 2 gün sonra adet oldum yine de hamilelik ihtimali olabilir mi

yani zaten boşalma olmamıştı o sırada ama zevk sıvısı bulaşmış olma ihtimaliyle düşünerekten adet olmuş olmam bu riski tamamen kaldırır değil mi
Tabiki de adet olduysan gebelik ihtimali ortadan kalkar

Regl olduysan gebelik imkansız ayrıca içime boşalmadı diyorsun nasıl hamile kalıcaksın içine boşalmadan çok çok düşük bir ihtimal

Regl olduysan gebelik imkansız ayrıca içime boşalmadı diyorsun nasıl hamile kalıcaksın içine boşalmadan çok çok düşük bir ihtimal
doğru evet öyle ama yasmin hap kullanmaya başladım ilişkiden sonra yan etkileri göğüs ağrısı bel ağrısı kahverengi akıntı mide bulantısı derken beni korkuttu

chagiless neden komik dediniz imkansız olduğu için mi
aslında korkmazdım bu konudan ama dediğim gibi yan etki mi yoksa olabilir mi diye endişelendim ilk kez bu hapı kullandığım için dediğim gibi kesinlikle boşalma ya da temas yok yalnızca el ile temas var ama onda da ya zevk sıvısı bulaştıysa diyorum? adet oldum hemen sonrasında

merve siz de komik demişsiniz açıklama yapsanız

Merayyy lütfen emoji bırakmayın bir şey söyleyiiin neden öyle dediniz
Canım biz aylardır uğraşıyoruz da hamile kalmak için sen elle temas oldu deyince komiğime gitti benim ondan Güldüm ben imkansız senin hamile olman korkma boşuna stres yapma

Canım biz aylardır uğraşıyoruz da hamile kalmak için sen elle temas oldu deyince komiğime gitti benim ondan Güldüm ben imkansız senin hamile olman korkma boşuna stres yapma
of evet vallahi çok utanıyorum böyle korkunca sizler nasıl uğraşıyorsunuz ama insan korkuyor işte... teşekkürler açıklamanız için

of evet vallahi çok utanıyorum böyle korkunca sizler nasıl uğraşıyorsunuz ama insan korkuyor işte... teşekkürler açıklamanız için
Korkma korkma öyle hop diye olacak bişey değil bebek bunun ovülasyon dönemi var yumurtlama günü var çatlaması durumu var bunların hepsi 1 günde oluyo ve boşalma fiili gerçekleşmiş olması gerekiyo ve genelde adetten 14 gün önce oluyo bil bunları canım korkma yani hamilelik falan yok sende dua ette bizim olsun

AMİNN ablacım benim kafamı rahatlattınız ya Allah tüm isteyenlere bebiş nasip etsin inşallah

Adet olduysan risk kalkmıştır ortadan. İlişkinin türü fark etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…