Çok teşekkür ederim yorum içinKanama yoksa harika, kahverengi leke bile yoksa gayet iyi. lekelenme bile normal olabilir aslında ama benim lekelerim hiç durmadı son olarak da düşük yaptım. Hiç endişelenme ve keyfine bak stres yapma canım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim yorum içinKanama yoksa harika, kahverengi leke bile yoksa gayet iyi. lekelenme bile normal olabilir aslında ama benim lekelerim hiç durmadı son olarak da düşük yaptım. Hiç endişelenme ve keyfine bak stres yapma canım.
Lekem yok kanama yok şükür sarı akıntım var bir de kasıklarımda kalça kemiği olan iki kemik ağrıyor belime doğru bazenKanama yoksa harika, kahverengi leke bile yoksa gayet iyi. lekelenme bile normal olabilir aslında ama benim lekelerim hiç durmadı son olarak da düşük yaptım. Hiç endişelenme ve keyfine bak stres yapma canım.
inanın hep dua ettim dün gün boyunca ben 11 aylık evliyim eşim çok sıkıştırıyordu bebek diye süt hormonum yüksek çıkmıştı 30 gibi bir değer sonra bir ilaç verdi onunla 2ye kadr düştü daha sonrasında idrarda ve kanda pozitif çıktı değerler çok sevindim ama insan korkuyor sağlıkla ilerlesin inşallah diye sürekli dua ediyorum sizler için de aynı şekilde hep dua edeceğimO kadar mutlu oldum ki yorumları okurken sanki o sonuç benim gibi gözlerim bile doldu rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bizler için bol bol dua et olur mu☺☺☺
amin iyi dilekler için ne kadar teşekkür etsem az hala şaşkınız çok tuhaf hissediyor insan kendini herkese söylenmiyor da ilk sizinle ve yakınlarımla paylaştımO kadar mutlu oldum ki yorumları okurken sanki o sonuç benim gibi gözlerim bile doldu rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bizler için bol bol dua et olur mu☺☺☺
inşallah Allah gönlünüze göre verir bundan sonraki süreçteKanama yoksa harika, kahverengi leke bile yoksa gayet iyi. lekelenme bile normal olabilir aslında ama benim lekelerim hiç durmadı son olarak da düşük yaptım. Hiç endişelenme ve keyfine bak stres yapma canım.
Olumsuz düşünceler gelirse hep öyle devam eder. Benim de ilk hamileliğimde gelişimi durdu, bu hamileliğimde düşündüm ya gelişmiyorsa diye sonra dedim kendi kendime de bebeğime de zarar. Hep olumlu düşündüm çok şükür olumlu da oldu.Kızlar ben cuma kan değeri için tekrar sağlık ocağına gideceğim inşallah sizlere şunu sormak istiyorum olumsuz da düşünmek istemiyorum ama sağlıksız bir gidişatta nasıl bir belirti oluyor şu an aynı her şey kanama vs yok yani kanama ile mi anlaşılır ilerlemediği
Ne kadar olumlu düşünmek istesem de aklına takılıyor insanın bir yerde yorumlarınızı bekliyorum
her şeyi ilk sizinle paylaştım
Tüm gidişattan haberdar edeceğim inşallah![]()
Canım rahim kalınlaşması hatırlıyorsan kaç çıktı?Kızlar, ben kadın doğuma gittim bugün rahim kalınlaşması var gebelik oluşması için hazırlanıyor dedi ama henüz kese yok geç döllenme ile olmuş bu arada
Hatırlamıyorum canım senin de mi durum aynıCanım rahim kalınlaşması hatırlıyorsan kaç çıktı?
Çookk sevindimmm yeni gördüm msjlarını okudum tek tek seninle ben de güldüm mutlu oldum. Çok dikkat et kendine eğilip kalkarken, yürürken, her zaman tut aklında çok narin ve değerli bir can taşıyorsun vücudunda :)) yor a kendini ve bol bol dinlen uyu.. Çünkü o uykular bi daha gelmeyecek :)))Kızlar, ben kadın doğuma gittim bugün rahim kalınlaşması var gebelik oluşması için hazırlanıyor dedi ama henüz kese yok geç döllenme ile olmuş bu arada
Teşekkür ederim iyi dilekler içinÇookk sevindimmm yeni gördüm msjlarını okudum tek tek seninle ben de güldüm mutlu oldum. Çok dikkat et kendine eğilip kalkarken, yürürken, her zaman tut aklında çok narin ve değerli bir can taşıyorsun vücudunda :)) yor a kendini ve bol bol dinlen uyu.. Çünkü o uykular bi daha gelmeyecek :)))
Supeeeerrr. Bundan sonrasi da guzel ilerler inşallahKızlar kesem oluşmuş bunu sizinle paylaşmak istedim içinde nokta gibi yolk var dedi bebek oluşmaya başlamış sanırım
Allah sağlıklı hayrlı evlatlar nasip etsin inşallah bize biraz belirtilere bahsedebilir misiniz akıntılarınız nasıldı adete yakın mı oldu yoksa adetten sonra mı ya da çok öncelerde mi başka hangi belirtilerinz olduKızlar kesem oluşmuş bunu sizinle paylaşmak istedim içinde nokta gibi yolk var dedi bebek oluşmaya başlamış sanırım
Adetten sonra 9 gün sonra falandı öğrendiğimde ama geç döllenmeymiş öğrenmeden önceki ay farklı kanama yaşadım iki adet gördüm sanki ve halsizlik vardı üzerimde hep şu an akıntılarım var ve gözüm hep yataktaAllah sağlıklı hayrlı evlatlar nasip etsin inşallah bize biraz belirtilere bahsedebilir misiniz akıntılarınız nasıldı adete yakın mı oldu yoksa adetten sonra mı ya da çok öncelerde mi başka hangi belirtilerinz oldu
Hamilesinizdir insallh o dediği zaman doktorun kan tahlilinde beta yukselmismiydi veya kaçtı acabaCanım rahim kalınlaşması hatırlıyorsan kaç çıktı?
Benim e nabizda 62,54 yaziyor bu deyer kaçtir iyimi kotumu acabaBeta hcg ne zaman e nabızda düşer bu arada erken öğrenebilir miyim?