Gebeliğe Hazırlık Hamilelik olabilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Lostinparadise

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2018
3.742
6.377
158
31
Merhaba Kızlar,

Öncelikle aranıza yeni katıldım, tecrübelerinizle umarım bana yardımcı olursunuz.
Çocuk yapmaya karar vermiştik ve 3 aydır korunuyorduk ve ben folik asit kullanmaya başlamıştım. Ramazan bitiminde korunmayı bırakıcaktık ancak bu ay adetime 8 gün kala birşey olmaz düşüncesiyle korunmasız ilişkiye girdik. Adetim 4 gün kadar gecikti. Bugün beyaz akıntı gelmeye başladı. Acaba hamilemiyim şüphelenmeye başladım
İlikiye girmemiz üzerinden 11 gün geçti belirtiler için erken sanırım değil mi ?

Merhaba Kızlar,

Öncelikle aranıza yeni katıldım, tecrübelerinizle umarım bana yardımcı olursunuz.
Çocuk yapmaya karar vermiştik ve 3 aydır korunuyorduk ve ben folik asit kullanmaya başlamıştım. Ramazan bitiminde korunmayı bırakıcaktık ancak bu ay adetime 8 gün kala birşey olmaz düşüncesiyle korunmasız ilişkiye girdik. Adetim 4 gün kadar gecikti. Bugün beyaz akıntı gelmeye başladı. Acaba hamilemiyim şüphelenmeye başladım
İlikiye girmemiz üzerinden 11 gün geçti belirtiler için erken sanırım değil mi ?

Varsa ve sende supheleniyorsan kan tahlili yaptir çıkar sanırım

Merhaba Kızlar,

Adetlerin düzenliyse hiç gecikme olmuyorsa 8 gün kala gebelik oluşmaz. Ama olacağı vardır geç yumurtlamışsındır bu ay. Olur mu olur. İlişkiden sonra 3-10 gün arasında kanda çıkıyor. Yani varsa kan tahlilinde mutlaka çıkar hatta idrarda bile çıkabilir.

kan testi sonuç verir şüpheli ilişkiniz tek zaten
11 günde kana geçer
hatta idrar da dahi silik çıkar

Back