Gebeliğe Hazırlık Hamilelik neydi ?🙄

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ayperi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2012
85
47
98
Öncelikle herkese merhaba...
Üc aydır bebek düşünüyüruz Rabbim dileyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Burdaki bi çok konuyu takip ediyorum sizler gibi ama kafam çok karıştı. Adetle birlikte bnde bu çok şeyi denemeye başlicaktım soğan kürü, hayıt tohumu ,bal çörek otu karışımı yumurtlama günü takibi vb. seyler. Bu ay reglim bir hafta önce geldi önce acık pembe sonra kırmızı ve pıhtı şeklinde üçüncü günündede kahverengi normal sürecim bu şekilde değil yada bn kendimi bu günlerde çok takip etttiğim için böyle .İçimde acabalar yerleşme kanaması bu şekilde olmuyomuş araştırdığım kadarıyla ama kişiden kişiyede farklılık gösterir yazıyor. Şimdi adetsem bu kürlerden birine başlamalımıyım ya değilsem bu kürler olası hamileliği etkilermi . Dr randevum bu ay için vardı normalde ama virüs korkusundan gitmek ne mümkün. Çok tecrübesizim bu konuda yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ben bugün edindiğim bilgiyi söylemek istiyorum testte gebelik gözükmüyorsa bence yerleşme kanaması olmaz test yaptn mı canım

Canım adetliyken kur pek çok onermiyorlar hormonlarimiz o dönemde çok calisiyor zaten aklında soru işareti kalmaması içinde test yapmanı öneririm

Hayır canım yapma fırsatım olmadı eşimin işi nedeniyle küçük bi yerde yaşıyoruz testi ilçeden almam gerekiyor ilçeye gitmemizde bi kaç günü bulucak

Sabret bakalım biraz daha belirtilerini takip et bu süre icerisinde

Canım adetliyken kur pek çok onermiyorlar hormonlarimiz o dönemde çok calisiyor zaten aklında soru işareti kalmaması içinde test yapmanı öneririm
Bazı kürlere üçüncü gün başlanıyo diye okudum bi kac konuda , acıkçası neye nasıl ne zaman başlamalıyım onuda bilmiyorum

Vallahi canım bende hep kürler denedim fakat yarıda bıraktım hep malzemeleri aldığım aktar bana böyle söylemişti

Hatta soğan kürüne adetim bittikten sonra başlamıştım Saraçoğlu'nun önerdiği bir kür o zaten sayfasında da öyle yazıyordu sanırım yanlış hatırlamıyorsam

Hatta soğan kürüne adetim bittikten sonra başlamıştım Saraçoğlu'nun önerdiği bir kür o zaten sayfasında da öyle yazıyordu sanırım yanlış hatırlamıyorsam
Peki ne kadar dır devam ediyorsunuz kürlere ve hangi kürleri uyguladınız

Kırmızı yerleşme kanaması olmuyor. Geçtiğimiz ay bende 3 gün su gibi kırmızı kanama oldu başlangıcı ve bitişi kahverengiydi. Tuhaf geldi bana. İnternette söyleyenler var ama yerleşme kanama vs de aktif kanama olmuyor tecrübeyle sabit. İlk hamileliğimde 2 gün adetten bi hafta önce, 5 gün de adet zamanı lekelenmem oldu ama yerleşme kanaması kesinlikle kırmızı olmuyor pıhtılı olmuyor ve pede gelmiyor peçeteye geliyor. Ama yine de içiniz rahat etsin isterseniz eczaneden bi gebelik testi alın eğer yerleşme kanaması gibi bişeyse silikte olsa muhakkak çıkması lazım. Ama ben ihtimal vermiyorum. Kürleri iyi düşünmüşsünüz. Ama bi anda çok yüklenmeyin. Bi ay soğan yapın sonra hayıt ve bal tarçın yapın mesela. İki kür aynı anda beklenmedik sonuçlara neden olabiliyor. Ben yazdığınız hepsini uyguladım. İlk hamileliğimde soğan kürü yaptım hamilelik oluşmadı ama kronik idrar yolları enfeksiyonumu yendim. Ertesi ay incir kürü yaptım hamilelik olmadı ertesi ay bal tarçın yaptım hamile kaldım. Şimdi tekrar düşünüyorum hayıt içtim bi dönem ama tadı çok kötüydü tavsiye üzerine eczaneden hayıt hapı aldım 3 ay kullancam. Menopoza gireceksin diyenler bile hamile kalıyormuş bunla. Hayırlısı Allahtan vesile olur bunlar inşallah hepimize

Test yapmadan herhangi bir küre başlamayın gebelik varsa tehlikeli olabilir.

teşekkür ederim güzeel yorumunuz için bnde belli bi sıra dahilinde kullanmayı düşünüüyodum soğan sonrasında incir kürü şeklinde . Öncesindede bi test yapmam lazım tabi. Rabbim hayırlı evlatlar nasib etsin inşaallah tekrardan teşekkürler.

Benim de bütün baktığım kürler reglin 2 ya da 3. Günu başlıyor amac yumurta gelistirmek. Zaten klomen gibi ilaçlar da reglken baslanıyor.

Benim de bütün baktığım kürler reglin 2 ya da 3. Günu başlıyor amac yumurta gelistirmek. Zaten klomen gibi ilaçlar da reglken baslanıyor.
peki siz hangi kürleri denediniz bi etkisini gördünüzmü yada

Bence hic bir kure başlama zaten yolun tamamen başındasın. Bunlarla beklenti ve beraberinde stres de artıyor. Ben 15 aydır deniyorum. 4 aydır klomen tedavisi görüyorum. Tedaviden önce kendiliginden olmasını beklemiştik ne rahatmışım diyorum. Tedavi basladı stres de tavan yaptım. Eğer esin test yaptırmadıysa şu virüs isi bitince yaptırsın çünkü erkekteki problemin duzeltilmesi içon biraz zaman gerekebiliyor.

Bende aynı şeyi söyleyecektim 3 ay kürlere başlamak için çok az bir süre doktorlar bile ilk 1 sene dolmadan tedaviye başlamıyorlar. Bence siz stres yapmadan denemeye devam edin bu virüs dönemi geçince de eşinizle birlikte gidip tahlillerinizi yaptırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…