- 1 Mayıs 2012
- 85
- 47
- 98
yok cnm bu ay bakılıcaktı hormanlara ama muayenede rahmin temiz demiştiYapma bir şey bak çok net söylüyorum. Hormonlarına bakıldı mı her şey normal mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok cnm bu ay bakılıcaktı hormanlara ama muayenede rahmin temiz demiştiYapma bir şey bak çok net söylüyorum. Hormonlarına bakıldı mı her şey normal mi?
belkide haklısınz ama insan korkuyor etrafımdakilere çok şahit oldum beş yıldır sekiz yıldır uğraşan insan tedirginn oluyor acabalarla uykularım kaçıyor bilmiyorumkiBende aynı şeyi söyleyecektim3 ay kürlere başlamak için çok az bir süre doktorlar bile ilk 1 sene dolmadan tedaviye başlamıyorlar. Bence siz stres yapmadan denemeye devam edin bu virüs dönemi geçince de eşinizle birlikte gidip tahlillerinizi yaptırın
Iste o stresi bir an önce at. Zaten o yüzden olmuyor.belkide haklısınz ama insan korkuyor etrafımdakilere çok şahit oldum beş yıldır sekiz yıldır uğraşan insan tedirginn oluyor acabalarla uykularım kaçıyor bilmiyorumki![]()
Seni çok iyi anlıyorum ben de bebişimi tam 16 ay bekledim ki 4-5 sene bekleyenler var bana 16 ay 16 yıl gibi geldi çok çok zor isteyip olmaması rabbim kimseyi bu yolda bekletmesin ama şu da bir gerçek stres çok büyük bir düşmanı bu dönemin ben artık doğal yolla olmayacak aşılama yapalım deyip doktordan randevu aldığım dönem hamile kaldımbelkide haklısınz ama insan korkuyor etrafımdakilere çok şahit oldum beş yıldır sekiz yıldır uğraşan insan tedirginn oluyor acabalarla uykularım kaçıyor bilmiyorumki![]()
Canim test tut varsa cikar gebelik yerlesme kanamasi pihti seklinde olmaz peceteye cok az bulasir zatn bir gebelik varsa akintin artinca gebelik ilerlemez bence ev testi tut kanimca negatif cikicak kistinin olmadigina eminsen incir baltarcin corek otu yap cunku bu kurler kisti çok daha buyuturÖncelikle herkese merhaba...
Üc aydır bebek düşünüyüruz Rabbim dileyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Burdaki bi çok konuyu takip ediyorum sizler gibi ama kafam çok karıştı. Adetle birlikte bnde bu çok şeyi denemeye başlicaktım soğan kürü, hayıt tohumu ,bal çörek otu karışımı yumurtlama günü takibi vb. seyler. Bu ay reglim bir hafta önce geldi önce acık pembe sonra kırmızı ve pıhtı şeklinde üçüncü günündede kahverengi normal sürecim bu şekilde değil yada bn kendimi bu günlerde çok takip etttiğim için böyle .İçimde acabalar yerleşme kanaması bu şekilde olmuyomuş araştırdığım kadarıyla ama kişiden kişiyede farklılık gösterir yazıyor. Şimdi adetsem bu kürlerden birine başlamalımıyım ya değilsem bu kürler olası hamileliği etkilermi . Dr randevum bu ay için vardı normalde ama virüs korkusundan gitmek ne mümkün. Çok tecrübesizim bu konuda yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Evet canim arkadaslar dogru diyo heleki stres cok kotu ben çok stres yaptigim hicbir ay olmadi diyenlere derdim ne kadar etkisi olabilirki cidden dogruymus klomen kullandigimda bu ay sadecekafami dagittim tabi disari cikabiliyoduk neredeyse hergun ciktm ve bu yuzden hic dusunmedim 11.gune gelince test vakti merak etmeye basladim tabiki en dogru zamanlar gecmisti bence stres i ugras bularak asmalisin yoksa ne yaparsan yap gecmez benimde aklimin bi kosesindeydi ama stres yoktubelkide haklısınz ama insan korkuyor etrafımdakilere çok şahit oldum beş yıldır sekiz yıldır uğraşan insan tedirginn oluyor acabalarla uykularım kaçıyor bilmiyorumki![]()
maşallah ya Rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasib etsin inşaallah .Dediğiniz gibi çok zor bi süreç buda ayrı bi imtihan işte .İnsan olur olmaz şeyler düşünmeye başlıyor acabalar aklını kemiriyor.Yıllardır bekleyenlerin Rabbim yardımcızı olsun hayırlı evlatlar nasip etsin.Desteğiniz ve yorumunuz için teşekkürler.Seni çok iyi anlıyorum ben de bebişimi tam 16 ay bekledim ki 4-5 sene bekleyenler var bana 16 ay 16 yıl gibi geldi çok çok zor isteyip olmaması rabbim kimseyi bu yolda bekletmesin ama şu da bir gerçek stres çok büyük bir düşmanı bu dönemin ben artık doğal yolla olmayacak aşılama yapalım deyip doktordan randevu aldığım dönem hamile kaldımevet zor stres yapmamak ama sen daha çok başındasın olmaz diye düşünme lütfen inş en kısa zamanda alırsın güzel haberi
![]()
anladım canım yorumun için teşekkürler Rabbim hayırlı evlatlar nasib etsin sizede inşaallah3 Ay kürler icin cok kısa kendini rahat bırak ilk önce 1 yıl deneyin olmassa ozmn başlayın benimde cocugum olmuyor 4.5 yıllık evliyim daha önce hayıt çayını içerek cok fayda gördüm hamile kalamadım ama faydasını gördüğüme eminim aşılama denedik 2 defa olmadı nasip değilmiş bu ayda sogan kurunu denicem ilk defa insaAllah hayırlısı olur hepimiz icin çokta kasma yani :)
Ne gibi çok kötü tecrübeler oldu acaba merak ettim. Kist mi yaptıBen soğan kuru yapmıştım tam 1 yıl önce. Ise yaramayi bırak zararı olmuştu adetimi geciktirmisti tüm hormonlarımı bozmuştu, herkeste ayni etkiyi vermez belki ama benim tecrübe ettiğim şeyler çok kötüydü. Tavsiye etmem.
Adet duzenimi ve hormonlarımı bozdu ara kanamalarım arttı aralıkta aşılama ile hamile kaldım. Bana yaramadı. Pco var bende. Gördüğüm herkese anlatıyorum ki bilip bilmeden yaptığımız her şey bize olumsuz olarak geri dönmesin diyeNe gibi çok kötü tecrübeler oldu acaba merak ettim. Kist mi yaptı![]()
tecrübeni paylaştığın iççin teşekkür ederim canım .Bilinmezlik bebek isteği bizi her yola itiyor o teleşla ne yaptığımızı bilmiyoruz farkında olman zarar veriyoruz kendimizeAdet duzenimi ve hormonlarımı bozdu ara kanamalarım arttı aralıkta aşılama ile hamile kaldım. Bana yaramadı. Pco var bende. Gördüğüm herkese anlatıyorum ki bilip bilmeden yaptığımız her şey bize olumsuz olarak geri dönmesin diye![]()
Rica ederim canım yeter ki faydamız dokunabilsintecrübeni paylaştığın iççin teşekkür ederim canım .Bilinmezlik bebek isteği bizi her yola itiyor o teleşla ne yaptığımızı bilmiyoruz farkında olman zarar veriyoruz kendimize![]()
InsaAllah canım aminanladım canım yorumun için teşekkürler Rabbim hayırlı evlatlar nasib etsin sizede inşaallah![]()
Bende 11 gün soğan kürü yaptm 7. Günden sonra ağrılarım olmaya başladı 9.gğn ciddi Bi böbrek ağrısı çektim bütün gece uyuyamadım ma soğan suyundan şüphelenmedim sonra 11. Gün içtim idrarı yaparken kan geldi ağrım yoktu sabah oldu çok ciddi ağrılar çekmeye başladm yerimde duramıyordm acile gittik idrarda enfeksiyon çıktı ama Dr şok oldu nasıl bu kadar yüksek bir enfeksiyonla hala ayaktasın diye. Bende daha bugün bunları yalamaya başladm öncesinde bileyim yoktu dedim Bi kez daha şok oldu. Ne yaptn da bu değer 1 haftada bu hale geldi dedi. 1 hafta öncesi enfeksiyon bölümüne gidip test yaptırmıştım gebelik düşündüğüm için temizdi enfeksiyon yoktu ve 5 günde değerim acayip artmıştı hastaneye yatman gerek çok acil bu şekilde seni eve göndermem dedi sonra dedi soğan suyu içiyodm halbuki iltihap ım varsa gitsin diye Dr bana başladı kızmaya. Ne meraklısınız her duyduğunuzu yapmaya hangi Dr a sordn da içtin dedi bende kendi kendime deyince kafanıza göre içiyorsunuz sonra durum bu. Sana yaramamış ters tepmiş nasıl bitiricez şimdi bu enfeksiyonu falan derken çok çektim 1 ay boyunca ömrümden ömür gitti diyebilirimAdet duzenimi ve hormonlarımı bozdu ara kanamalarım arttı aralıkta aşılama ile hamile kaldım. Bana yaramadı. Pco var bende. Gördüğüm herkese anlatıyorum ki bilip bilmeden yaptığımız her şey bize olumsuz olarak geri dönmesin diye![]()
Çok geçmiş olsun çok üzüldümBende 11 gün soğan kürü yaptm 7. Günden sonra ağrılarım olmaya başladı 9.gğn ciddi Bi böbrek ağrısı çektim bütün gece uyuyamadım ma soğan suyundan şüphelenmedim sonra 11. Gün içtim idrarı yaparken kan geldi ağrım yoktu sabah oldu çok ciddi ağrılar çekmeye başladm yerimde duramıyordm acile gittik idrarda enfeksiyon çıktı ama Dr şok oldu nasıl bu kadar yüksek bir enfeksiyonla hala ayaktasın diye. Bende daha bugün bunları yalamaya başladm öncesinde bileyim yoktu dedim Bi kez daha şok oldu. Ne yaptn da bu değer 1 haftada bu hale geldi dedi. 1 hafta öncesi enfeksiyon bölümüne gidip test yaptırmıştım gebelik düşündüğüm için temizdi enfeksiyon yoktu ve 5 günde değerim acayip artmıştı hastaneye yatman gerek çok acil bu şekilde seni eve göndermem dedi sonra dedi soğan suyu içiyodm halbuki iltihap ım varsa gitsin diye Dr bana başladı kızmaya. Ne meraklısınız her duyduğunuzu yapmaya hangi Dr a sordn da içtin dedi bende kendi kendime deyince kafanıza göre içiyorsunuz sonra durum bu. Sana yaramamış ters tepmiş nasıl bitiricez şimdi bu enfeksiyonu falan derken çok çektim 1 ay boyunca ömrümden ömür gitti diyebilirim
Sağol canm evet herkese iyi gelmiyormuşÇok geçmiş olsun çok üzüldümiyi şeyler umidinde yapıyoruz ama tepkileri ters olabiliyor.
Benim düzenli olan adetimin düzenini allak bullak etti. Herkeste aynı olmuyor demek ki.
çok geçmiş olsun gerçekten neyin ne olduğunu bilmeden kullanıyoruz herşeyiBende 11 gün soğan kürü yaptm 7. Günden sonra ağrılarım olmaya başladı 9.gğn ciddi Bi böbrek ağrısı çektim bütün gece uyuyamadım ma soğan suyundan şüphelenmedim sonra 11. Gün içtim idrarı yaparken kan geldi ağrım yoktu sabah oldu çok ciddi ağrılar çekmeye başladm yerimde duramıyordm acile gittik idrarda enfeksiyon çıktı ama Dr şok oldu nasıl bu kadar yüksek bir enfeksiyonla hala ayaktasın diye. Bende daha bugün bunları yalamaya başladm öncesinde bileyim yoktu dedim Bi kez daha şok oldu. Ne yaptn da bu değer 1 haftada bu hale geldi dedi. 1 hafta öncesi enfeksiyon bölümüne gidip test yaptırmıştım gebelik düşündüğüm için temizdi enfeksiyon yoktu ve 5 günde değerim acayip artmıştı hastaneye yatman gerek çok acil bu şekilde seni eve göndermem dedi sonra dedi soğan suyu içiyodm halbuki iltihap ım varsa gitsin diye Dr bana başladı kızmaya. Ne meraklısınız her duyduğunuzu yapmaya hangi Dr a sordn da içtin dedi bende kendi kendime deyince kafanıza göre içiyorsunuz sonra durum bu. Sana yaramamış ters tepmiş nasıl bitiricez şimdi bu enfeksiyonu falan derken çok çektim 1 ay boyunca ömrümden ömür gitti diyebilirim