• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik mümkün mü

xmoonshine

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
29
13
18
merhaba arkadaşlar. eşimle son regl günüm olan 16 ekimde korunmasız ilişkiye girdik. fakat boşalma olmadı. o günden beri sol yumurtalığımda bir ağrı hissediyorum. özellikle akşam yatarken. 27 ekim yani dün yumurtlama günümdü. bu sabah idrar kokumda değişiklik sezdim. ayrıca ilişkiden beri hafif ama çok rahatsız etmeyen bir mide bulantım var. gün içerisinde ara sıra yokluyor ama şiddetli değil. 3 gün önce de bel ağrım başladı. göğüslerimde hafif büyüme var ama hassasiyet hissetmiyorum. 17sinde eşimi iş için yurt dışına uğurladım. 3 ay almanyada kalacak. yani 16 ekimden beri ilişki olmadı. hem regl günün sonunda hem de boşalma olmadan, zevk suyuyla hamile kalmak mümkün müdür? ve sizce test yapsam ne zaman idrara geçmiş olur? böyle hamile kalanlar bi yardımcı olabilir mi? şimdiden teşekkür ederim.
not: bat 10 kasım

Idrar testi değil de garanti olsun diyorsanız battan 2 3 gun once de çıkar kanınıza baktırın. Ayrıca evet olabiliyor.

Idrar testi değil de garanti olsun diyorsanız battan 2 3 gun once de çıkar kanınıza baktırın. Ayrıca evet olabiliyor.

cevabın için çok teşekkür ederim. 12 gün geçti son ilişki tarihi üstünden. bu durumda da gebelik yumurtlama gününde mi gerçekleşiyor? bildiğim kadarıyla spermin yumurtalıkta fonksiyonunu kaybetmeden yaşaması maksimum 7 gün. çok araştırma yaptım bu konuda ama hiçbir yerde bu durumda gebeliğin ne zaman gerçekleştiği, test için illa batı mı beklemek gerektiği yazmıyor. biraz sabırsızım da :)

Arkadaslar meraba lütfen yardımci olun yeni evliyim ve korunmuyoruz yumurtlama dönemimde 2 gun deneme yaptik. 3 gun sonrasi kasiklarimda agri oldu ve akintim basladi goguslerimdede sislik var . Kadin doguma gittim acile hamilelikten suphelenmedigi icin alttan baktilar ve ultrasonla baktilar. Doktor rahim duvarinda kalinlasma var hamile olabilirsin dedi ve kan testi istedi korunmadigim icin gecen aydan suphelenerek. Ama beta hcg 1.87 cikti hamile degilsin ama adet donemini bekleyelim dikkat et dedi. Ve daha 1 hafta var adet donemimde kasik agrim gecmedi. Ve cok halsiz hissediyorum kendimi. Sizce hamile olabilir miyim ?

Back