- 21 Şubat 2020
- 62
- 82
- 30
-
- Konu Sahibi Turkuazkizz
İnş hamilesindir canım inşEvet canım psikolojik de oluyor ben hala adet olmadım pco var bende 35. Günde oluyorum kimyasalı 50. Gün öğrenmiştim geç döllenme olmuştur umarım 33. Gün 1.29 çıktı 37. Gün bugün haftaya tekrar baktrcam inşallah hamileyimdir
Kişidenn kişiye değişmekle birlikte vücudun değişime başlayacağı için mide bulantısı olabiliyor ilk zamandan itibaren. Bazılarının da 3 aydan sonra başlıyor.Kızlar merhaba. Benim adetime 1 hafta kala mide bulantım başladı şu an 2 gün var sizce adet geçmeden mide bulantısı başlar mı hamilelikte
Canım hamile miymişsin peki ben de aynıyım daBenimde adetime 2 gün var dün ve bugün mide bulantısı yaşıyorum sizin gibi ama çok erken değil mi? Midem bi tuhaf afedersiniz gazımda oluyor. Yerken tiksinti gelip midem kalkiyo sanki. Gogusulerimde hassasiyet var. Inşallah hamileyizdir
Hamileymişim kimyasal gebelik oldu inşallah seninledirCanım hamile miymişsin peki ben de aynıyım da
Kimyasal gebelik ne demek yaniHamileymişim kimyasal gebelik oldu inşallah seninledir
Erken gebelk testi yapabilirsn veya kan testi yapablrsn kan testnda çıkar ..Kimyasal gebelik ne demek yaniben şimdi adetime 1 hafta var ama inanılmaz midem bulanıyor ve bozuk midem yani teste de daha çok var
Idrar testi pozitif kanda gebelik ciktiktan sonra betanın düşüşü. Yani kanda çıktıktan sonra iki günde iki katına çıkması gerekirken değerin düşmesi ve adetin gelmesi. Kromozomal bozuklukmus. Bilemiyorum kafamda soru işareti var bu konuda yani kimyasal gebelik oluyorsa tüpüm açık mi ? acaba diye düşünüyorum bilen varsa yanıtlasın lütfen.Kimyasal gebelik ne demek yaniben şimdi adetime 1 hafta var ama inanılmaz midem bulanıyor ve bozuk midem yani teste de daha çok var
Aralıkta kimyasal geçirdim adetim 15 geçince beta hcg 64 çıktı 2 gün sonra 72 çıktı 4 gün sonra falan kanamayla gittim acile 40 a düştü 2 gün sonra 10 a düştü. İlk 3 gün kanamam çok yoğundu. Son gün neredeyse 1 avuç sadece pıhtı geldiIdrar testi pozitif kanda gebelik ciktiktan sonra betanın düşüşü. Yani kanda çıktıktan sonra iki günde iki katına çıkması gerekirken değerin düşmesi ve adetin gelmesi. Kromozomal bozuklukmus. Bilemiyorum kafamda soru işareti var bu konuda yani kimyasal gebelik oluyorsa tüpüm açık mi ? acaba diye düşünüyorum bilen varsa yanıtlasın lütfen.
Doktorun bana dediği hamile kalabiliyorsunAralıkta kimyasal geçirdim adetim 15 geçince beta hcg 64 çıktı 2 gün sonra 72 çıktı 4 gün sonra falan kanamayla gittim acile 40 a düştü 2 gün sonra 10 a düştü. İlk 3 gün kanamam çok yoğundu. Son gün neredeyse 1 avuç sadece pıhtı geldi
Benim çok yoğun 3 gün kanama pihtili ve cok asiri agrim vardı 3 günde normal sizi ile geçti. Demek ki tüpüm açıkAralıkta kimyasal geçirdim adetim 15 geçince beta hcg 64 çıktı 2 gün sonra 72 çıktı 4 gün sonra falan kanamayla gittim acile 40 a düştü 2 gün sonra 10 a düştü. İlk 3 gün kanamam çok yoğundu. Son gün neredeyse 1 avuç sadece pıhtı geldi
Ben çekildim temiz çıkmıştı 6 aralık 2018de.Benim çok yoğun 3 gün kanama pihtili ve cok asiri agrim vardı 3 günde normal sizi ile geçti. Demek ki tüpüm açıkrahim filmini adetim gelirse çekilmeyi düşünüyorum bide ben çekileyim
Bende de çikolata kisti varBen çekildim temiz çıkmıştı 6 aralık 2018de.
6 aralık 2019 da kimyasal oldu pco var bende
Merhaba dört haftalık hamileyim kalp atışını ne zaman duyacağım acabaNormalde kalp atışından sonra başlar bulantı ama bilemiyecegim
Ben de dört haftalığım adet ağrısı oluyor resmen gece uykumdan uyanıyorum ateş basıyor normal dimi gitmesinden çok korkuyorumAdetime 1 hafta varken kasıkalrıma adet ağrısı girmişti dedim aha olcam ama böyle elden ayaktan düşürdü meğerse bebişimmiş
Benim eşim işe giderken uyandırırdı beni derdi hastamısın o kadar yanıyodum bazen durduk yere ateş basardı sanki normal bence çünkü bndede oluyo benimde bugün lekem oldu yine bebişim iyiydi ama korkutuyo leke beniBen de dört haftalığım adet ağrısı oluyor resmen gece uykumdan uyanıyorum ateş basıyor normal dimi gitmesinden çok korkuyorum
Anladım sağ Salim kucağımıza alırız inşallah insan çok istiyorBenim eşim işe giderken uyandırırdı beni derdi hastamısın o kadar yanıyodum bazen durduk yere ateş basardı sanki normal bence çünkü bndede oluyo benimde bugün lekem oldu yine bebişim iyiydi ama korkutuyo leke beni
Aminnnn ecmain inşallah canımAnladım sağ Salim kucağımıza alırız inşallah insan çok istiyor
Bende aynı durumdayım yarın erken gebelik testi yapıcam, sende olmazsan erkenlerden alıp deneyebilirsinKızlar benimde yarın adet günüm 3 gün önce gün içerisinde test yaptm negatif cıktı attım testi hiç beklemeden, bugun o kadar cok açıktı ki iştahım bi o kadar da midem kalktı herşeyden bir yandan baş ağrısı falan bilemiyorum ne yapsam