Pembis Hayaller Oysa bir umuttu hep 🙏 Pro Üye 15 Ocak 2016 6.888 33.928 27 7 Mart 2020 Konu Sahibi Turkuazkizz #61 youmine .!.: Merhaba dört haftalık hamileyim kalp atışını ne zaman duyacağım acaba Genişletmek için tıkla... 6 ve 7.haftada canım
youmine .!.: Merhaba dört haftalık hamileyim kalp atışını ne zaman duyacağım acaba Genişletmek için tıkla... 6 ve 7.haftada canım
T Turkuazkizz Mucizemiz👶👪 Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2018 486 668 7 Mart 2020 Konu Sahibi Turkuazkizz #62 Guuunisigi .!.: Bende de çikolata kisti var gözümü kararttim üniversite hastanesinde olcam kurtulcam Genişletmek için tıkla... Bende üniversite hastanesinde çekildim 19 yaşımda 20 de kimyasal oldu işte
Guuunisigi .!.: Bende de çikolata kisti var gözümü kararttim üniversite hastanesinde olcam kurtulcam Genişletmek için tıkla... Bende üniversite hastanesinde çekildim 19 yaşımda 20 de kimyasal oldu işte
N Nurfmm Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2020 55 18 27 7 Mart 2020 Konu Sahibi Turkuazkizz #63 melegimvebenx .!.: Bende aynı durumdayım yarın erken gebelik testi yapıcam, sende olmazsan erkenlerden alıp deneyebilirsin Genişletmek için tıkla... Normal test yaptım yine bekliyorum bu sefer atmadım sonuca nasl cıkıcak bakalm
melegimvebenx .!.: Bende aynı durumdayım yarın erken gebelik testi yapıcam, sende olmazsan erkenlerden alıp deneyebilirsin Genişletmek için tıkla... Normal test yaptım yine bekliyorum bu sefer atmadım sonuca nasl cıkıcak bakalm