Gebeliğe Hazırlık Hamilelik mide bulantısı ne zaman başlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır geçmedi yarın günüm doktor eşime kesin yok diyemeyiz 1 haftaya adet olmazsa gelsin tekrar bakalım demiş. Pco luyum ben 35 günde 1 adet oluyorum geçen kimyasalda da geç yumurtlama olmuştu 50. Gün öğrenmiştim
Yinede yükselebilir gönlünüzce olsun herşey inşallah😊

Kızlar merhaba,30 yaşındayım 2.5 senelik evliyim,yaklaşık 1 yıldır çocuk istiyoruz,4 aydır bi kadın doğuma gidiyorum,ilk ikisinde progesteron 0 çıkıyodu,3. Ay 5 çıktı ama adet oldum,bu ay 10.38 çıktı,mide bulantılarım var,alt karında ara ara ağrı oluyo,göbek deliğinden kasığa bi çizgi oluştu,bi üşüyorum bi terliyorum,adetime 4 gün var,bugün test verdim yarın alıcam sonucu ama heyecandan öleceğim sizce hamile miyim:KK43:

Kızlar merhaba,30 yaşındayım 2.5 senelik evliyim,yaklaşık 1 yıldır çocuk istiyoruz,4 aydır bi kadın doğuma gidiyorum,ilk ikisinde progesteron 0 çıkıyodu,3. Ay 5 çıktı ama adet oldum,bu ay 10.38 çıktı,mide bulantılarım var,alt karında ara ara ağrı oluyo,göbek deliğinden kasığa bi çizgi oluştu,bi üşüyorum bi terliyorum,adetime 4 gün var,bugün test verdim yarın alıcam sonucu ama heyecandan öleceğim sizce hamile miyim:KK43:
İnşallah hamilesindir canım ilaç falan kullandın mı tedavi gördün mü yani sonucu bizle da paylaş inşallah yarın güzel bir sonuç alacaksın

İnşallah hamilesindir canım ilaç falan kullandın mı tedavi gördün mü yani sonucu bizle da paylaş inşallah yarın güzel bir sonuç alacaksın
Bugün aradım sonuç çıktı mı diye çıkmış hemen gittim ama maalesef bchg 0 çıktı yıkıldım resmen ya.. ben geçen ay progesteran kullanmıştım sadece başka bi tedavi sürecim olmadı,kistim yok,tüpler açık,bi de hsg filmi çektirmiştim sorun da çıkmadı,2 ay önceydi. Şu an moralim o kadar bozuk ki anlatamam :KK43: doktorumu aradım,adete 4 gün kala yaptığın için belki olmamıştır haftaya bi daha test yaptır dedi bakalım,ama umudum kalmadı,hayırlısı bakalım :KK43:

Bugün aradım sonuç çıktı mı diye çıkmış hemen gittim ama maalesef bchg 0 çıktı yıkıldım resmen ya.. ben geçen ay progesteran kullanmıştım sadece başka bi tedavi sürecim olmadı,kistim yok,tüpler açık,bi de hsg filmi çektirmiştim sorun da çıkmadı,2 ay önceydi. Şu an moralim o kadar bozuk ki anlatamam :KK43: doktorumu aradım,adete 4 gün kala yaptığın için belki olmamıştır haftaya bi daha test yaptır dedi bakalım,ama umudum kalmadı,hayırlısı bakalım :KK43:
Hayırlısı canım. Benimde 1.29 çıktı bugün günümdü olmadım inşallah yükselir

Kızlar merhaba. Benim adetime 1 hafta kala mide bulantım başladı şu an 2 gün var sizce adet geçmeden mide bulantısı başlar mı hamilelikte
Vallahi bana dediler ki çok erken başlamışsın iyiydi ama ben gerçekten hissettim derim hcg 14.8 Ben gece bulantılarla uyanıyordum. Ya bu değerden haberim yoktu sonradan öğrendim

Ama şunu da söylemek istiyorum gebe olmadığım üç ay yine sürekli midem bulanıyordu .Galiba biraz pskoloji de yapıyor.
Evet canım psikolojik de oluyor ben hala adet olmadım pco var bende 35. Günde oluyorum kimyasalı 50. Gün öğrenmiştim geç döllenme olmuştur umarım 33. Gün 1.29 çıktı 37. Gün bugün haftaya tekrar baktrcam inşallah hamileyimdir

X