- 24 Ağustos 2018
- 486
- 668
- Konu Sahibi Turkuazkizz
Kızlar merhaba. Benim adetime 1 hafta kala mide bulantım başladı şu an 2 gün var sizce adet geçmeden mide bulantısı başlar mı hamilelikte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy inşallahTahmini 6. Haftada falan başlar başlayacaksa erken döllenme olabilir sizinki belki
Bende adetten önce olmuştu ama çok değil sabah uyandığımda biraz oluyordu sonra geçiyordu. İlerki aylarda bulantı kusma yaşamadım ama. Herkeste bir olmaz tabiKızlar merhaba. Benim adetime 1 hafta kala mide bulantım başladı şu an 2 gün var sizce adet geçmeden mide bulantısı başlar mı hamilelikte
Çok teşekkür ederim. Bende de kusacak derecede olmuyor ama yiyeceklerden tiksinerek yiyorum canım yemek istiyo ama sudan bile midem bulanıyor. Her adetten bir hafta önce göğüs ağrım olurdu bu sefer yok sadece kaşık ağrım oluyorBende adetten önce olmuştu ama çok değil sabah uyandığımda biraz oluyordu sonra geçiyordu. İlerki aylarda bulantı kusma yaşamadım ama. Herkeste bir olmaz tabi
İnşallah hamileyizdir. Bende göğüs hassasiyeti yok her adetten önce olurdu. Yarın kan vericem inşallah hamileyimdirBenimde adetime 2 gün var dün ve bugün mide bulantısı yaşıyorum sizin gibi ama çok erken değil mi? Midem bi tuhaf afedersiniz gazımda oluyor. Yerken tiksinti gelip midem kalkiyo sanki. Gogusulerimde hassasiyet var. Inşallah hamileyizdir
Ayyy hadi inşallah yarın hayırlı haberleri vericezSonucunu alincada yazar misin merak ederimmm. Bende Idrar testi yapicam sabah. Sonrada adetimin gelmesini bekliycem.
Hiç göğüs hassasiyetim olmadi hayatımda geçen aya kadar adete 2 gün önce çok olmuştu şok olmuştum.
Bu ay resmen 10 gün önceden beri var hassasiyet çok heyecanliyim inşallah bu ay olur da k.k her yerini işgal ederim
Ben kan verdim yarın gel dediler ama internetten takip edicem çıkar çıkmaz sonucu yazarım. Dua edin inşallah vardır. sen ne yaptın testin inşallah pozitiftirSonucunu alincada yazar misin merak ederimmm. Bende Idrar testi yapicam sabah. Sonrada adetimin gelmesini bekliycem.
Hiç göğüs hassasiyetim olmadi hayatımda geçen aya kadar adete 2 gün önce çok olmuştu şok olmuştum.
Bu ay resmen 10 gün önceden beri var hassasiyet çok heyecanliyim inşallah bu ay olur da k.k her yerini işgal ederim
Test yaptım 5dk içinde silik zar zor görünen hatta acaba uyduruyomuyum dediğim bi çizgi vardı aslında pekte anlamadim yarin bat bakalim olmazsam bir kaç gün gider kan veririm. Inşallah çıkar da seninledir bebesinBen kan verdim yarın gel dediler ama internetten takip edicem çıkar çıkmaz sonucu yazarım. Dua edin inşallah vardır. sen ne yaptın testin inşallah pozitiftir
Testin fotosunu atarmısın biz de görebilecekmiyiz çizgiyiTest yaptım 5dk içinde silik zar zor görünen hatta acaba uyduruyomuyum dediğim bi çizgi vardı aslında pekte anlamadim yarin bat bakalim olmazsam bir kaç gün gider kan veririm. Inşallah çıkar da seninledir bebesin
Benim kalp atışları başladı bir kaç güne miğdem de bulanmaya başladı. Şİmdi de sanki yavaş yavaş azalıyor sanki...Kızlar merhaba. Benim adetime 1 hafta kala mide bulantım başladı şu an 2 gün var sizce adet geçmeden mide bulantısı başlar mı hamilelikte
Testin fotosunu atarmısın biz de görebilecekmiyiz çizgiyi
Bakalım gorebilecekmisiniz ben bile zor gördüm belkide istediğim için görmüş olabilir miyimTestin fotosunu atarmısın biz de görebilecekmiyiz çizgiyi
Çok hafif pembelik var sankiBakalım gorebilecekmisiniz ben bile zor gördüm belkide istediğim için görmüş olabilir miyim
Ben heyecan yaptım senin yerine sonuç çıkmadı değil miBen kan verdim yarın gel dediler ama internetten takip edicem çıkar çıkmaz sonucu yazarım. Dua edin inşallah vardır. sen ne yaptın testin inşallah pozitiftir