• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik mi?

Mylovebaby

Minik kuş...
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2021
460
147
23
Arkadaşlar öncelikle merhaba eşimle hiç bir yöntemle korunmuyoruz çocuk istiyoruz diye sizlere bir sorum olacak tecrübeli olan veya benimle aynı durumu yaşayıp hamile kalanlar varsa bu kişiler yardım ederse çok sevinirim.
Şimdi benim adetim 3 gün gecikti normalde en fazla iki gün gecikir ve belirtilerim şunlar adeti ağrılı geçenler varsa anlayabilir bir anda kasıklarıma baya iyi bir ağrı giriyor bir dakika anca sürüyor diyorum ki heralde başladı wc ye gidip bakıyorum tık yok hiç bişey gelmiyor sonra o ağrı tamamen geçiyo sanki hiç adet olmayacakmışım gibi hissediyorum birde göğüs uçlarım dokununca acıyor ve şişler bazende yukarı bulaşık yerleştirirken sağ tarafıma ağrı giriyor ama çok hafif sizce bunlar hamilelik belirtisi mi yoksa yanılıyormuyum? Burda bunu soracağına test yapsaydın diyenler olursa da evim merkezi bölgeye uzak olduğu için gidip test alamadım.

Arkadaşlar öncelikle merhaba eşimle hiç bir yöntemle korunmuyoruz çocuk istiyoruz diye sizlere bir sorum olacak tecrübeli olan veya benimle aynı durumu yaşayıp hamile kalanlar varsa bu kişiler yardım ederse çok sevinirim.
Şimdi benim adetim 3 gün gecikti normalde en fazla iki gün gecikir ve belirtilerim şunlar adeti ağrılı geçenler varsa anlayabilir bir anda kasıklarıma baya iyi bir ağrı giriyor bir dakika anca sürüyor diyorum ki heralde başladı wc ye gidip bakıyorum tık yok hiç bişey gelmiyor sonra o ağrı tamamen geçiyo sanki hiç adet olmayacakmışım gibi hissediyorum birde göğüs uçlarım dokununca acıyor ve şişler bazende yukarı bulaşık yerleştirirken sağ tarafıma ağrı giriyor ama çok hafif sizce bunlar hamilelik belirtisi mi yoksa yanılıyormuyum? Burda bunu soracağına test yapsaydın diyenler olursa da evim merkezi bölgeye uzak olduğu için gidip test alamadım.
Olabilir

Cok yukariya uzanmayin derim hamilelik olasiliginiz varsa agir kaldirmamak ve cok yukariya uzanmamak lazim

Bende aynı belirtileri yaşadım sadece regl gecikmedi aksine 5 gün erken geldi bide çocuk istiyoruz ilk defa bu ay denemeye başladık enrdeyse iki günde bir degerlendirdik bu ayı kanama olunca şaşırdım acaba başka biseymi var diye dotkora gittim özele develttekiler grevdeydi geçen hafta ilk gün siyahımsı koyuydu sonra nöronal açık bir renk oldu iki.gun sürdü bitti arada pıhtı da oldu tabi 3. Günüydü doktora gittiğim vajinal ultrasonla baktı dedi bu normal adet kanaması değil başka bisey rahimin de com kalın dedi normalde 3-4 m olması gerek dedi benimki 12 m di hamileik olabilirmi dedim olabilir dedi test falan negatifti kan testi istedi yüksek geldiği için yaptırmadım ertesi gün sabah sağlık ocağına kan vardım oda salı çıkar dedi doktor ama e nabıza yansımış 3 test hariç onunda şansa biri ostorejn biri bthcg diğerini bilmiyorum onlar daha çıkmamış onun dışında sıkıntı yok gibi progesteron tam alt sınırdı bide ama normal değer yazıyordu bakalım bende doktora gidicem açıklanır açıklanmaz inşallah kötü bisey yoktur sizde kafaya takmayın psikolijk de olabilir bende önceki aylarda gecikme bazende erken olmuştu korunmanıza rağmen ister istemez insan düşünüyor o yüzden rahat olun biraz daha geçsin eğer regl olmazsanız direk doktora gidersiniz yada test yaparsınız ama test içinde reglin üstünden 10 gun falan geçsin bence sonra ister istemez moral bozukluğu yaşıyoruz hem eğer varsa inşallah vardır o zaman direk belkide bebeginzii de görürsünüz sürekli sürekli kan vermek zorunda falanda kalmazsınız sadece kendinize dikkat edin stres de etkiliyor stres falanda yapmayın ods geciktirebiliyor inşallah hamilesinizdir hamileyizdir hakkımızda hayırlısı olsun 🙏🙏

Back