• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik mi yumurtlama mı??

aylint

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
7.418
10
156
Diğer
Arkadaşlar uzunca bi aradan sonra tekrar selamlar.
son adetim 26 ekimdi ve 29-30 gün siklusum.
11 kasım akşamında kasıklarımda hafif ağrı başladı, karnımın alt-ortasında da tuhaf ağrı diyemiceğim hisler ve belim kırılcak gibi ağrımaya başladı..
sonraki günler bel ağrım azaldı, kasık ağrısı zaman zaman oluyo ve karnımın ortasında hep,nasıl anlatayım doluluk hissi gibi bişey var sanki rahmimi hissediyorum..
daha önceki sikluslarımda bu dönemlerde hiç böyle şeyler hissetmedim, bu ne oluyo şimdi??
11 kasımdan önceki hafta yoğun çalışma oldu bu arada...
fikriniz var mı?

canım mrb belirtiler bendede var kasık batması bel ağrısı felan yarın hastakanacam fakat hiç belirti yok karın şişliği yok göğüs ağrısı hiç yok içimi acayip heycen kaplıyo birde yumurtlama günü bitiminde en son birleşmeden sonra hiç ateşim düşmüyor beni rahatsız edecek derecede akıntı var buda beni şüphelendirdi ama mide bulantısı felan yok iştah azaldı fakat bunları yazdım çünki sendede varmı die bu belirtiler varmı die sordum aylint bu arada anladığım kadarıyla seninde en sonki birleşmeden sonra ağrılar aşalmış benimde öle oldu işte inş hamileyizdir ne kadardır deniyosun sakın üzme kendini içinide ferah tut tmm öpüyorum haber verirsin

canım mrb belirtiler bendede var kasık batması bel ağrısı felan yarın hastakanacam fakat hiç belirti yok karın şişliği yok göğüs ağrısı hiç yok içimi acayip heycen kaplıyo birde yumurtlama günü bitiminde en son birleşmeden sonra hiç ateşim düşmüyor beni rahatsız edecek derecede akıntı var buda beni şüphelendirdi ama mide bulantısı felan yok iştah azaldı fakat bunları yazdım çünki sendede varmı die bu belirtiler varmı die sordum aylint bu arada anladığım kadarıyla seninde en sonki birleşmeden sonra ağrılar aşalmış benimde öle oldu işte inş hamileyizdir ne kadardır deniyosun sakın üzme kendini içinide ferah tut tmm öpüyorum haber verirsin

canım bende karın şişliği oldu bu bikaç gündür, diyorumya karnım,özellikle alt kısımlar dolu dolu sanki.. ama akıntım pek olmadı, normalde yumurtlama dönemimde akıntım baya artardı, şimdi o kadar yok olan da değişik sanki. adetime daha iki hafta falan var.mide bulantısı falan bende de yok. son birleşme sonrası gün ağrım akşam başladı.
ben 2-3 ay korunmadık sonra eşim askere gitti, işte izne gelmişti geri gitti. izin döneminde de korunmadık..
sağol canım, inşallah hayırlısıyla ikimiz de hamileyizdira.s.

sen ne kadardır istiyosun?

Selam canım bende 26 ekimde regl oldum .Şimdi bekliyorum hesaplamalara göre yumurtlama günümüzün geçmiş olması gerekiyor bende sadece seninki ile aynı olan karnımın alt kızmında bir dolgunluk hissediyorum dar pantolonlarımın üst düğmelerini kapatamıyorum sıkıntı veriyor ama bilmiyorum hayırlısı olsun beklicez artık

canım inşallah hamilesindir. Ama bu belirtiler yumurtlama dönemi belirtisi de olabilir.
doğru,ümitlenmemeli ya, sonra üzülüyoruz..
Selam canım bende 26 ekimde regl oldum .Şimdi bekliyorum hesaplamalara göre yumurtlama günümüzün geçmiş olması gerekiyor bende sadece seninki ile aynı olan karnımın alt kızmında bir dolgunluk hissediyorum dar pantolonlarımın üst düğmelerini kapatamıyorum sıkıntı veriyor ama bilmiyorum hayırlısı olsun beklicez artık
ümitlenmeyelim ama inşallah hamileyizdir,yumurtlama günü geçmiş olması lazım.
bu nasıl ümitlenmemekse:dance:

benimde 24 ekimdeydi 21 kasımda regl olmam lazım .bu ay benimde çok az akıntım oldu.belirtide yok. bence adet geçmeden hiçbiri belirti değil.sonra umutlanıpta hayal kırıklığına uğramakta kötü oluyo.

doğru,ümitlenmemeli ya, sonra üzülüyoruz..

ümitlenmeyelim ama inşallah hamileyizdir,yumurtlama günü geçmiş olması lazım.
bu nasıl ümitlenmemekse:dance:

Valla ne kadar ümitlenmeyelim desekte insanın içinde bi umut kalıyor valla bu ay daha bi merak ediyorum neden acaba?a.s.

benimde 24 ekimdeydi 21 kasımda regl olmam lazım .bu ay benimde çok az akıntım oldu.belirtide yok. bence adet geçmeden hiçbiri belirti değil.sonra umutlanıpta hayal kırıklığına uğramakta kötü oluyo.

Valla ne kadar ümitlenmeyelim desekte insanın içinde bi umut kalıyor valla bu ay daha bi merak ediyorum neden acaba?a.s.
evet, hani o umudu asla yok edemeyiz ama yine de gebelik testi pozitif çıkmadan hamile olmadığımız ihtimalini de akıldan çıkarmamak lazım..

aylin hanım hoşgeldiniz temmuzdan beri gözlerimiz yollarda kaldı eski arkadaşlarını çabuk unuttun galiba biz Umudumuz umut olsun topiğindeyiz. ben eski loveactually şimdiki alabama yani şebnem. esma, merve, nasip, emel, gülşen, ayşe, nazmiye, raziye, aslı, asiye, ve yeniler hepimiz ordayız. Herkes seni acayip merak etti sürekli baktık sana neyse iyiymişsin görüşürüz baş baş

11 kasım akşamında kasıklarımda hafif ağrı başladı, karnımın alt-ortasında da tuhaf ağrı diyemiceğim hisler ve belim kırılcak gibi ağrımaya başladı..
sonraki günler bel ağrım azaldı, kasık ağrısı zaman zaman oluyo ve karnımın ortasında hep,nasıl anlatayım doluluk hissi gibi bişey var sanki rahmimi hissediyorum..
daha önceki sikluslarımda bu dönemlerde hiç böyle şeyler hissetmedim, bu ne oluyo şimdi??
fikriniz var mı?

valla hiçbir fikrim de zikrimde yokkkkkkk:kahve:
:oklava::oklava::oklava:nerdesin sen kaçak aylardır nasıl merak ettik seni biliyormusun elife bile sordum seni başına bişeymi geldi diyee belki msnni verir dedim sen bizi merakta bırak kaybol git sonrada hiçbirşey olmamış gibi topik aç insan bir ben geldim iyiyim şu şu şu yüzden yazamadım falan der nerdeeee boşuna mı merak ettik endişelendik senin için aylardırrrrrrrr:oklava::oklava:
sadece üzüldüm onu diyeyim bariii demekki bizim seni önemsediğimiz gibi önemsememişsin bizi neyse öyle olsun iyi olmana sevindim heleki başına birşey geldiğini sanıp üzüldüğüm günleri hatırlayınca gerçekten sevindim canımmmm umarım hamişsindir herşey gönlünce olsun Allaha emanet ollll
bu arada ben eski adıyla ameliiii hatırlatam bariiii

işde fırça atma sırası bende aylin hanım ben eköseoğlu nikimi değiştirdim canım seni nasıl merak ettik biliyomusun kocişinin yerine askere sen gittin sandık hatta ben internetten ankarada aylin isimli avukat bile aradım aylin kaya diye birini buldum ama sen olup olmadığından emin olmadığım için aramadım şimdi seni ne yapsak yeridir neyse affedelim bari tabi açıklayacı bir sebebin varsa şimdi biz gebelik toiğinde umudumuz umut olsun topiğindeyiz bekleriz seni

aylincimm merhabalar kendimi seni merak edenler ve yukarıda fırça atanların arasına dahil edeyim umudumuz topiğine gel de orda uzunca konuşalımmm.. buarada bende eski ılgın yeni cancer yani merve :) arkadaşlarının arasındayımm..

aylin hanım hoşgeldiniz temmuzdan beri gözlerimiz yollarda kaldı eski arkadaşlarını çabuk unuttun galiba biz Umudumuz umut olsun topiğindeyiz. ben eski loveactually şimdiki alabama yani şebnem. esma, merve, nasip, emel, gülşen, ayşe, nazmiye, raziye, aslı, asiye, ve yeniler hepimiz ordayız. Herkes seni acayip merak etti sürekli baktık sana neyse iyiymişsin görüşürüz baş baş

valla hiçbir fikrim de zikrimde yokkkkkkk:kahve:
:oklava::oklava::oklava:nerdesin sen kaçak aylardır nasıl merak ettik seni biliyormusun elife bile sordum seni başına bişeymi geldi diyee belki msnni verir dedim sen bizi merakta bırak kaybol git sonrada hiçbirşey olmamış gibi topik aç insan bir ben geldim iyiyim şu şu şu yüzden yazamadım falan der nerdeeee boşuna mı merak ettik endişelendik senin için aylardırrrrrrrr:oklava::oklava:
sadece üzüldüm onu diyeyim bariii demekki bizim seni önemsediğimiz gibi önemsememişsin bizi neyse öyle olsun iyi olmana sevindim heleki başına birşey geldiğini sanıp üzüldüğüm günleri hatırlayınca gerçekten sevindim canımmmm umarım hamişsindir herşey gönlünce olsun Allaha emanet ollll
bu arada ben eski adıyla ameliiii hatırlatam bariiii

işde fırça atma sırası bende aylin hanım ben eköseoğlu nikimi değiştirdim canım seni nasıl merak ettik biliyomusun kocişinin yerine askere sen gittin sandık hatta ben internetten ankarada aylin isimli avukat bile aradım aylin kaya diye birini buldum ama sen olup olmadığından emin olmadığım için aramadım şimdi seni ne yapsak yeridir neyse affedelim bari tabi açıklayacı bir sebebin varsa şimdi biz gebelik toiğinde umudumuz umut olsun topiğindeyiz bekleriz seni

kızlar varya ağlıcam şimdi! demek o kadar merak ettiniz, valla bu kadar sevildiğimi bilmiyodum, utandım şimdi hayırsızlığımdan! valla çok merak etceğinizi düşünemedim, iki satır da olsa yazardım..:utangac:
kızlar eşimi gönderdim askere biliyosunuz, büronun bütün işi bana kaldı, acayip yoğundum ve asker yolu beklemenin bu kadar zor olacağı aklımın ucuna gelmezdi, baya bunalımlı zamanlarım oldu.. işte şimdilerde belli bi rutine oturttum, az da kaldı inşallah.. ama inanın baya karışıktım. dün girince de bakındım ama isimleriniz değişmiş,tanıdık gözüme çarpan olmadı...
affedin:utangac:a.s.

KIZLAR UMUDUMUZ UMUT OLSUN TOPİĞİNİ BULAMADIM YAA:roflol:
nerdesiniz du iyiyce bakim

fikriniz var mı?
Selam,
Özden ben:)
Ben 2 gun önce öğrendim kan testinde hamile olduğumu kızlar ve uçtum havalara tabiii çünkü bu mutluluk 3 aşılama, bir tüp bebek ve arada sayısız denemelerimiz sonucunda geldi:)))
Belirtilere gelince Aylininkiyle aynı, regl olmadan bi 10 gun önce başladı,karın ve kasıklarda ağrı, ki bu aynı regl sancısına benziyordu o yuzden de çok moralim bozulmuştu hatta:(,göğüslerde inanılmaz şişkinlik ki dokunamıyordum bile, karında şişkinlik ve dolgunluk hissi...hamileliğim testte çıktıktan sonrada bu karın ağrıları kasıklarda ara ara giren kramplara dönüştü, özellikle gece ve sabah uyanırken hissediyorum...ama olsun yeterki bebişim iyi tutunsun , ağrıya razıyım,
darısı tümm isteyenlerin başına arkadaslar
öpüyorum...

Back
X