hamilelik mi yumurtlama mı??

heyecanlandım şimdihihoyyyt
amabenim göğüslerde tık yok..:1no2:

aylincim hoşgeldin nerelerdeydin? inşallah hamişsindir.:CüvCüv:.

canımm hoşbuldukk.. eşim askere gittiya, canım sorma çok yoğun ve zor geçti aylar.. kızlardan acayip fırça yedim sizi habersiz bıraktım diye:tomato:
hamilelik de yok galiba, ümitlendim ama beklemiyorum şimdi.. hayırlısı.
senden naber??

Öncelikle merhabalar.Ben 3 aydır bebek istiyorum bu ay 4.ayım olacak.Benim geçen ay regli tarihim 30 ekimdi.Kasımın 6 sından beri göbegimin altında sancı hissediyorum.Arada bir bıçak batması gibi agrılar oluyor sonra geçiyor.Göğüslerimede bazen agrı saplanıyor.Belimde agrıyor.Ama bunların hiç birisi dayanılmayacak agrılar değil.Anlık oluyor sonra geçiyor.Bu sabahta rahmimde bir agrı hissettim bu da bir kaç dk sürdü ve geçti.Hamilemiyim yoksa havalardan mı?Üşütüyormuyum mevsim değişikligi nedeniyle bilemiyorum.İnşallah hepimiz hamile olarak gireriz yeni yıla.

Canım bu belirtiler ovulasyon yani yumurtlama belirtilerine benziyor. Adetin ayın en geç 3ünde bitmiş olsa aradan 3 gün geçiyor ve bunları yaşıyorsun. yumurtlama döneminde de dediğim gibi bu belirtiler var. Bu kadar kısa sürede hamileleik belirtilerini hissetmen mümkün değil. Umarım kısa zamanda hamiş olur ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…