Hamilelik lohusalık ve evlilik

Aa çift terapisi dedim fakat gitmişsiniz,inşallah yoluna girer herşey...
Bu arada çok doğru bir konuya değinmişsiniz evlilikte erkekler evliliği daha geç kabulleniyor zorlanıyor biz kadınlar daha çabuk adapte olabiliyor hamd olsun.. evliliğin ilk 5 yılı zorlu süreç sabretmek gerek çok zor günler kolay değil fakat ne yazıkki birşeyleri kabullenmek,birbirini aynı evin içerisinde tanımak,huyunu öğrenmek vs vs bunlara alışmam biraz zaman alıyor.. inşallah evladınızı anneli babalı huzurla mutlulukla sevgiyle büyütmeyi nasip etsin mevlam ♡♡

Gerçekten yaşadıkların çok üzücü.Rabbim yar ve yardımcın olsun dua edeceğim. Kötünün iyisi senin arkanda kale gibi duran bir ailen var gerçekten çok şanslısın. Bende çok isterdim

Kim diyo boşanmak çözüm değil diye. Bu kadar terbiyeli edepli olursan tabi çözüm olmaz. Böyle adamın babalığı da yerin dibine batsın. Boşan krallar gibi hepsine de siktir çek. Kaynananı boşandığın gün ara seni evimin çocuğumun yanında görmeyeyim senin yerin cehennemdir de. Sorunlu evliliğin çocukları ilerde o
kadar savunmasız oluyor ki . Senin kocanda ne sana ne yavruna yetecek yürek yok. Gitsin anasını emsin sünepe

Hata üstüne hata var burda . Kendi hayatını bırakıp görücü usulü birisi ile evlenmişsin okulunu bırakmışsın . Görücü usulü gördük aşık olduk diye bir durum yok ortada çünkü aşk öyle bisey değil kimse kendini kandırmasın sevdik dersen anlarım. Sen kaynanana fazla bilenmissin ama esinde daha çok suç var. Hadi yanlışlıkla hamile kaldın ona sözüm yok ama kaldıysan kaldın sirf hamilesin diye bu saçma evcilige devam etmek zorunda mısın? Üstelik bu sinir stres sadece bebeğine zarar kimseye bisey olmaz merak etme. Görücü usulü evlenen erkekler genelde zaten annesinin uygun bulduğu kızları secer yani kaynanan aslında evliliğinizin mimari bir yerde . Evlenip okulu işi hayatı bırakıp bir de hamilesin yapacağın şey babanın evine dönmek zor olsa da buna katlanmak çünkü sen o evden gitmeden kendi yoluna bakacağını kanitlamadan kimse sana inanmaz ezmeye çalışır durur

aşırı uzun yazmışsın ya hepsini okuyamadım kondom patladı kısmı baya komik olmuş "çok sıkı korunuyorduk" kısmı daha komik. gerçekten bebe istemediğine emin misin? bana evliliğini kurtarmak için oyunlar oynamışsın gibi geldi

Amacım akıl vermek değil sadece yerine kendimi koyuyorum, bebeğime öyle yada böyle zarar vermeye çalışacak herkesi kapının önüne koyardım . Yani bu adam baba olacak ve sen bu evreyi muazzam mutsuz geçirdin ve geçiriyorsun nedeni de kusura bakma ancak sadece kocan..Allah sabır versin umarım bebisini sağ salim kucağına alırsın ve umarım beklentini karşılamayan seni yok eden yıpratan bu evlilikten de uzaklaşırsın..sen değerlisin bunu unutma!!müthiş bir ailen var arkanı gözün kapalı dayarsin..bundan güç almayı unutma

Bebeğinizin kırkı çıkana kadar kimseyi takmayın zaten insanın canı burnunda oluyor bide yok onun annesi yok bunun babası size böyle saygısızlık yapan insanlara asla ama asla taviz vermeyin . Boşanmak istemiyorsunuz anlıyorum ama bebeğiniz büyüdüğünde huzursuz bir evde doğup büyüdüğünü farketmeyecek mi ? Biyüdükçe daha huzursuz olacak kim bilir daha neler göreceksiniz ama inşallah güzel şeyler görürsünüz bebeğinizle çok mutlu olun umuyorum …

Ne durumdasin çocuk olunca belki kendi bi aile olduğunun farkına varmıştır eşin. Bu erkekler evlenince neden eşlerini annelerinin rakibi gibi görüyorlar anlamıyorum

Durumunuz nedir merak ettim.. naçizane bir tavsiyem olacak o da şudur ki imtihan dünyasında olduğumuzu hatırlat kendine. Kaynanan çok iyi olsaydı görümcen berbat biri olabilirdi, ya da görümcen kaynanan iyi kocan kötü, ya da evladın hasta, ya da maddi durumla alakalı bi imtihanda olabilirdin. Veyahut kendi ailen kötü olabilirdi... yani kısaca bu hayatta bir şeylerden imtihan olacağız. Bu dünyaya bi amaçla gönderildik.. o da Hâlık'ımızı tanımak, ona iyi bir kul olmak, O'nu razı edebilmek.... Allah her insanı farklı durumlarla imtihan eder. Mutluluk bakî olamaz bu dünyada, çünkü bizim asıl yurdumuz burası değil. Asıl yurt ahiret yurdu. Oraya en güzel amellerle gidebilmek için burada sınanıyoruz. Senin en büyük imtihanın kayınvaliden ve eşin. O ikisine bu nazarla bak. Bu imtihanı geçersen inşallah Allahı razı edersin. İsyan etme. Başına ne gelirse gelsin asla isyan etme daima şükret. Kendinden daha ağır imtihanda olanlara bak ve şükret kardeşim. O kadar çok artın var ki seni seven bi ailen, abin, minnoş bebeğin, sağlığın... koca bir elhamdulillah. Namaz da kılıyorum demişsin en büyük nimetlerden biri de bu... Elmas olabilmek için kömür gibi dövülmek gerekiyor bazen..
Allahım bu imtihanında yar ve yardımcın olsun en kısa vakitte selamete çıkarsın bu durumu...
Unutma O'ndan gelen her şey güzeldir...
Kol inceltme hareketlerini okuyordum forumda, altta senin başlığın çıktı. Ve uzun olmasına rağmen Rabbim okuttu. Ve şu anda bunları yazmak içimden geldi. Belki Allah kendisine sımsıkııı daha da sıkı sarılmanı istiyordur böyle düşün bana bunları yazdırıyor...
Kimse ebediyen kalmayacak burada herkes gidici. Şu an lohusasın ve psikolojik olarak her şeyden çok çabık etkileniyorsun tahmin edebiliyorum bende 3 ay ömce dogum lohusaydım... seni anlıyorum kardeşim ama hepimiz öleceğiz. O kaynanaya ölene kadar katlanacaksın sadece. Ama sır şu ki ne zaman öleceğimizi asla bilmiyrouz. Belki 20 gün sonra kaynana imtihanın bitecek belki 10 yıl sonra. Ebediyen sonsuza kadar o kadını çekecekmişsin gibi düşünme. Ölünce kurtulacaksın:) yeter ki ölene kadar Allahın razı olmayacağı bi halette bulunma...
İnşallah bir damla da olsa gönlüne ferahlık gelmiştir... Biz Allahı razı etmekle uğraşalım kul razı olmuş bizi beğenmiş beğenmemiş nankörlük etmiş kafamıza takmayalım... bir mahkeme-i kübra var her hesap orada görülecek. Sen hakkını helal etsen dahi, Yaradan kimsenin hakkını kimsede bırakmayacak buna emin ol...
Allaha emanet kardeşim

ahh bebeğim derdin sanki benim derdimmiş gibi hüzünlendim. Bu insan ve bu aile değişmez değişir diye beklersin ama olmaz. Bebek doğunca sen şuan bir kat hassassan ozaman 10 kat hassas olacaksın.. zaten lohusalıkta insan kocasından nefret ediyor. Ailen arkanda bence boşan insan hayata bir kere geliyor

Boşan. Bebek var diye çekilecek çile değil.

Valla cnm eşin adam değil, bence annelerde kal doğumunu yap, kafayı dinle, bu kayınvalide ve aptal eşin sana lohusalığını zehir eder , boşanmanın daha hayırlı yine de sen bilirsin tabi ...

ayy ne yaptın nasılsın ben de şuan lohusayım ve seni çok iyi anlıyorum umarım iyisindir ve her şey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…