-
- Konu Sahibi Hayalkiz39
Hadi hayırlısı canım ne zaman test yapacaksın adet günün ne zaman yaniBen 7. Günümde başladım çünkü adetim 2 gün sürdü yumurtlamamı takip etmiyorum testlerle çalıştığım için. O yüzden 7. Gün başladım hayırlısı olsun
24 Eylül adet günüm. Bi aya bağlanmak istemiyorum hem kırgınlık oluyor ama eşim küçüklüğünden beri kızım olursa adını Eylül koyacam dermiş hala da der. Bu Eylül ayı bizim ve isteyen herkesin olur inşallahHadi hayırlısı canım ne zaman test yapacaksın adet günün ne zaman yani
Yaaa ne güzel bir dilek Rabbim dileğinizi gerçekleştirir inşallah canım24 Eylül adet günüm. Bi aya bağlanmak istemiyorum hem kırgınlık oluyor ama eşim küçüklüğünden beri kızım olursa adını Eylül koyacam dermiş hala da der. Bu Eylül ayı bizim ve isteyen herkesin olur inşallah
35 güne kadar bekler diye biliyorum benYaaa ne güzel bir dilek Rabbim dileğinizi gerçekleştirir inşallah canımbende 19 Ağustos da adet oldum en son işte bugün adet döngümun 23. Günü ne zaman test yapmalıyım acaba ya sabırsızlanıyorum ama dediğin gibi sonu hüsran olur diye de korkuyorum bı yandan ☹ eğer gebelik yoksa tekrar tarlusal içip adet olmam lazım ☹
Haftaya Perşembe günü falan yapmayı düşünüyorum 30. Gün falan oluyor işte olmuşsa olmuştur zaten olmamışsa da olmamıştır coktan35 güne kadar bekler diye biliyorum ben
Haber ver mutlakaHaftaya Perşembe günü falan yapmayı düşünüyorum 30. Gün falan oluyor işte olmuşsa olmuştur zaten olmamışsa da olmamıştır coktan
İnşallah canım bakalım hayırlısı küçükte olsa umudum var ama nasip haber ederim inşallah haftayi bekleyebilirsemHaber ver mutlaka
Allah gerçekleştirmeyeceği hayali kurdurmazmışİnşallah canım bakalım hayırlısı küçükte olsa umudum var ama nasip haber ederim inşallah haftayi bekleyebilirsem
Rabbim hayallerimizi gerçekleştirdiği anı göstermeyi nasip etsin inşallahAllah gerçekleştirmeyeceği hayali kurdurmazmış
MerhabaHadi hayırlısı canım ne zaman test yapacaksın adet günün ne zaman yani
Amin inşallahRabbim hayallerimizi gerçekleştirdiği anı göstermeyi nasip etsin inşallah
İnşallah canım benim de bugün 24. Günüm adetin ilk gününden hesapladigimda haftaya test yapacağım bende işte bakalımMerhaba
Buda bu sabahki erken gebelik testim
Hem uzaktan hemde yakından çektim
13.günüm çatlatma iğnesinin
İğne etkisi yoktur inşallah
meryem otuna nasıl başladınız tarif eder mısınız baştan sonaBi cogunu kullandim iki aydir incir zeytin yagini deniorum sabah aksam ac karnina gunde 2 tane yiyorum bugunde meryem otuna basladim insallah sifa olur cumlemize
meryem otuna nasıl başladınız tarif eder mısınız baştan sona
Ne durumdasın canımKızlar ya ben sanki adet olacakmışim gibi hissediyorum belim falan da çok ağrıyor☹
Gelen giden bişey yok canım ama bel ağrım var daha kasık batmalarim biraz durdu gibi bakalım bekliyorum daha öyleceNe durumdasın canım