- Konu Sahibi Hayalkiz39
Ben daha yeni başladım gebelik için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kist var adete 12 gün kala lekelendim 8 gün kala da adet oldum ve 2 gün sürdü kesildi. Bizim burda adetin 5. Günü ilişki olacak çocuk için derler o zaman da yaptım 5. Günde kahverengi kanamam başladı sonra tekrar kesildi. Önce kisti götürmem lazım ayrıca çocuk dediğin zaten 10 günde oluşuyor. Bilmiyorum yani 100 kişiden 75 i doğan suyu içtiğim ay hamile kaldım diyor üstelik adetten 3 gün sonra başlamışlar ben 7. Günümde başladım çünkü eşim de bana senin sorduğun soruyu sorup korkmuştuPeki soğan suyu zararlı olmaz mı hani adetten sonra gebe kalma ihtimali var ya
Bende öyle biliyorum grip olduğum halde içmiyorumBu yolladiginiz kurdeki karisimda rezene dusuk yapiyor diye biliyorum.
Vücuda birden yüklenme taraftarı değilim kaş yaparken göz çıkarmayalım daBende ikisinide iciuorum. Adetten bi hafta sonra basladim iyimi yaptim dogrumu yaptim bilmiyorum . Gun olarak ne zaman baslaniyor acaba . Ikisini birlikte icmek mantiklimi ve hayit suyda icsm olurmu aklimda deli sorular
Soğan içtiğin aç mı hamile kaldınBen soğan kürünü adet bitikten 3 gün sonra içmeye başladım 15 gün boyunca içtim gebe kalmama yardımcı olduğu düşünüyorum
Kür bittikten ne zaman sonra hamile olduğunu öğrendinCezvede suyu kaynattım daha sonra Bir orta boy soğanı 4 e bölüp cezveye attım 5 dk daha kaynattım ocaktan aldım biraz ılıdıktan sonra bir bardak içtim. Sabah akşam aynı şekilde yaptım
Evet soğan suyu içtiğim ay hamile kaldımSoğan içtiğin aç mı hamile kaldın
Kür bittikten 4 gün sonra öğrendimKür bittikten ne zaman sonra hamile olduğunu öğrendin
Evet sabah akşam aç karnaaç karna mı içtiniz soğan suyunu sabah akşam
Adetin kaçıncı günü yani ya da kaç gün vardı Bi de belirtiler neler olduEvet soğan suyu içtiğim ay hamile kaldım
Kür bittikten 4 gün sonra öğrendim
Adete 4 gün kala silik çizgi ile öğrendim ama ovulasyon zamanımı falan biliyordum yani ovulasyondan 10 gün sonra öğrendim. Akıntım vardı yani Farklı olarak diğer türlü adet belirtilerimle aynıAdetin kaçıncı günü yani ya da kaç gün vardı Bi de belirtiler neler oldu
-Ben daha yeni başladım gebelik için
ben duymadım düşük yaptığını bilmiyorumBu yolladiginiz kurdeki karisimda rezene dusuk yapiyor diye biliyorum.
Bende yaki bandı kullandım bu ay bakalım beklemedeyim ben 13 on dört gün beklettim valla yumurtlama günümü bilmediğim içinMerhaba bende bu ay kürlere başladım. Eşime keçiboynuzu kürü uyguluyorum kendim de kuru incir yiyorum sabah ve akşam olmak üzere. Bir de burda araştırdım yakı bandı yapıştıranlar o ay hamile kalm bilmiyorum ne derece etkisi var ama dün bende yapıştırdım bugğn çıkardım . Yumurtlamama bir kaç gün var takipteyim bakalım işe yarayacak mı
Soğan suyu kürüne adet bitiminden 2 gün sonra başlanmalı İbrahim Saraçoğlu öyle söylüyor yani bilmiyorum bende bu ay olmazsa denemeyi düşünüyorum valla bakalımBende kist var adete 12 gün kala lekelendim 8 gün kala da adet oldum ve 2 gün sürdü kesildi. Bizim burda adetin 5. Günü ilişki olacak çocuk için derler o zaman da yaptım 5. Günde kahverengi kanamam başladı sonra tekrar kesildi. Önce kisti götürmem lazım ayrıca çocuk dediğin zaten 10 günde oluşuyor. Bilmiyorum yani 100 kişiden 75 i doğan suyu içtiğim ay hamile kaldım diyor üstelik adetten 3 gün sonra başlamışlar ben 7. Günümde başladım çünkü eşim de bana senin sorduğun soruyu sorup korkmuştu
İnşallah güzel sonuç alırız canımmBende yaki bandı kullandım bu ay bakalım beklemedeyim ben 13 on dört gün beklettim valla yumurtlama günümü bilmediğim için
İnşallah canımİnşallah güzel sonuç alırız canımm
Darısı bize inşallahAdete 4 gün kala silik çizgi ile öğrendim ama ovulasyon zamanımı falan biliyordum yani ovulasyondan 10 gün sonra öğrendim. Akıntım vardı yani Farklı olarak diğer türlü adet belirtilerimle aynı
Ben 7. Günümde başladım çünkü adetim 2 gün sürdü yumurtlamamı takip etmiyorum testlerle çalıştığım için. O yüzden 7. Gün başladım hayırlısı olsunSoğan suyu kürüne adet bitiminden 2 gün sonra başlanmalı İbrahim Saraçoğlu öyle söylüyor yani bilmiyorum bende bu ay olmazsa denemeyi düşünüyorum valla bakalım