- 23 Mayıs 2024
- 104
- 50
- 26
- Konu Sahibi PricessLeia
Merhaba siteyi şans eseri yaşadığımız sorunu araştırırken buldum ve çok sevindim eşimle çocuk çok istiyoruz aynı zamanda korkuyoruz şöyle anlatayım yaklaşık 2 yıldır evliyiz borçlar bitti maddi rahatlık sonunda oluştu birikim yapıyoruz manevi sorunları da atlattık ve artık ailelerimiz ve çevremiz sürekli çocuk ne zaman diyor yani son 2 3 ayda bu soruyu kaç kere duyduğumu tahmin edemiyorum ama biz korkuyoruz yani henüz kendimizi hazır hissetmiyoruz 1 2 sene daha bekleyelim daha olgun daha bilinçli ve maddi manevi daha hazır olalım diyoruz sonuç olarak dünyaya çevresine faydalı bilinçli bir birey olmasını istiyoruz çocuğumuzun sadece istediğimiz için bu dünyaya gelmesini istemiyoruz ama sokakta bir bebek görünce yada akrabaların çocuklarını görünce hemen eşimin yüzünden anlıyorum resmen içi gidiyor bende aynı şekilde çok istiyorum ama bir yandan da henüz hazır değiliz diyoruz yani öyle bir kafa karışıklığı oldu ki iştahım kesildi sinir olmaya başladım sizce gereğinden fazla mı düşünüyoruz gereksiz mi bu kadar kafaya takmak bizim gibi kararsız kalan insanlar var mı