• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLELİK KAÇ GÜNDE İDRAR TESTİNDE CIKAR

bosbank

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
443
432
53
28
Merhaba. 3 aylık evliyim. son 2 aydır cocuk isteme telaşındayız. geçen ay olmadı. şüphelendiğim tarih 8 gün öncesi(yumurtlama günümdü) . reglimede 10 gün var. ama sorun su ki cok sabırsızım. hangi test markası iyi. kaç güne cıkar. erken gebelik testleri adete 6 gün kala dşyor. ama ben bugun test alıp yapmak istiyorum. :kızgın:

Pek bi aceleci çoçuk isteği olmuş 😂 hamile misin bu bilgilerle tahmin yürütmek imkansız ama böyle her ay umutlanıp sonrasında olmazsa eğer bir çoğumuz gibi gebe kalma süren uzar kuzum 😘

Pek bi aceleci çoçuk isteği olmuş 😂 hamile misin bu bilgilerle tahmin yürütmek imkansız ama böyle her ay umutlanıp sonrasında olmazsa eğer bir çoğumuz gibi gebe kalma süren uzar kuzum 😘

anne olmak en büyük hayalim o yüzden cok sabırsızlanıyorum el de değil :KK16: allah umarım isteyen herkese verir.

İnşallah hamilesindir o zaman 😊 yaşını sorsam gönül koyar mısın ?

İnşallah hamilesindir o zaman 😊 yaşını sorsam gönül koyar mısın ?
23 yaşındayım( evet erken biliyorum:KK39:). uzun yıllar evlenmek için çabaladığım insanla evliyim. ama böyle hep içimde anne sefkati var. doğmamış cocularımı şimdiden cok seviyorum :rolleyes:

Back