yumurtlama günlerindeyim şu an sanırım 1 2 güne yumurtlama olacak test ile kontrol ediyorum koyulaşmaya başladı. dua edelim birbirimize bu ay meryem suresinide okuyorum 6.günüm. inşallah bu ay olur. nisan dan beri 6 aydır her ay test yapmaktan sıkıldım. ilk kez geçen ay yapmadım adeti bekledim sanırım yavaş yavaş olgunlaşıyorum :)
testte çok azda olsa 2. çizgi belirseydi umutlanırdım belki ama tek çizgi işte
merhaba arkadaşlar:)))
hosgeldın canım nasılsın .
canımm iyiyim saol sen nasılsın
bende ıyıyım canımmm bıldıgın gıbı ıste. kımsecıkler gelmıyor bendımahı nerelerde acaba
evet kimseler yok bendimahi de nerelerde bilmem.gelir yakında:)
ya bak ne arapça biliyo musun?
yok canımm bılmıyorum noldukiii
birlikte meryem suresini okuyalım dicektim.türkçe mealiylede okuyabilirsin aslında.41 gün okunması gerekli ve okuyan bi çok kadın hemen hamile kaldı bizzat şahidim.
tamam canım okuyalım ben turkcesını okurum. sen bılıyormusun arapca
biliyorum tatlım.adet olduğun zaman yerine başkasıda okuyabiliyo.41 gün kesintisiz okunacak günde 1 kez.bide bunu deneyelim belki olr:)
tamam cnm ınsallah olur
anlaştık o zaman yarın başlayalım:)
ınsallah canım sende bızler ıcın dua et :)
sadece ben güzel haber vermeyeyim hepimiz verelim inşallahsırayla şişsin göbişler
Slm kizlar meryem süresinden bahsediyorsun. Burnumu sokmuş gibi oldm ama. Bnde dün basladm okumaya ondan.inşşalalhh canım hep birlikte mutlu haberlere ulaşalım :)
Slm kizlar meryem süresinden bahsediyorsun. Burnumu sokmuş gibi oldm ama. Bnde dün basladm okumaya ondan.
ben 28 ekımde bıtırdım meryem suresını 41 gun kesıntısız okudum adetlı donemımde esım okudu 1 hafta kaldı adetıme beklemedeyım
Oh maşallah size. Rabbim isteğini kabul eder inşallah. Alirsin inşallah en yakın zamanda güzel hberler. Bu arada dua haricinde bitkisel seyler deniomusunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?