malesef bu sıkıntıyı bende cekiyorum canım
bişey sormak istiyorum ben daha yeniyim de yeni konu nasıl açcam yardımcı olurmusuz
aynen canım bendeSendemi canımm yaa(
ılk defa duyuyorum canım bunu :)ilk defa bu ay göğüslerimin çevresi sırtıma doğru deli gibi kaşınıyo böyle bi hamilelik belirtisi yok değil miolsun lütfen
cimbom tatlım nerelerdesin sen facetede yoksun
aynen canım bende(
ılk defa duyuyorum canım bunu :)
beklicez artık ya 7 kasımı yada gecen ay oldugum tarıh 12 kasımıaz kaldı bakalım şu an için bi belirti bile yok..
aynen canım bende(
ılk defa duyuyorum canım bunu :)
beklicez artık ya 7 kasımı yada gecen ay oldugum tarıh 12 kasımıaz kaldı bakalım şu an için bi belirti bile yok..
hadi hayırlısı olsun canım en yakın sensın suan
hadi hayırlısı olsun canım en yakın sensın suan
inşallah canım hepimiz için
inşallah canım hepimiz için
ne zamandan berı ıstıyorsun canım sen
Kızlar 28 ekimde en son adet oldum ve bebek istiyoruz geçen ay olmadı artık bu aya inşallah dua edin
ben bu ay iyice kafayı sıyırdım23 ekimde adetim bittiğinden beri sürekli kasıklarımda her az adet olcakmışım gibi ağrı belim hep ağrıyo cumartesi test yaptım üstüne gördüm diye negatif dünden beride göğüslerim hassaslaştı arada iğne batırmışım gibi acıyo adetten hemen sonra oluşan bi hamilelik olabilirmi sizce yoksa ben iyice psikopatamı bağladım neyse 17 kasım bat az kaldı
canım dur sıyırma moduna gırme hemen :))) test yapmıssın ama kandan baktırdınmı hiç peki. belkı test bozuk :) bence bı kan tahlılı yaptır hemen
kandan baktırmadım 17 kasımı bekliyorum artık eğer test bozuksada 2 aylık olarak öğrenirim
kız baktırsana nasıl duruyorsun catlamadan :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?