hamilelik ilk 3 ayda ateş

yalsa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2015
1.769
2.843
kızlar malesef benim başıma geçen hafta ateşli hastalık geldi. mahvoldum ilaç içmemek için uğraştım ama olmadı fenalaşcak kadar çoktu ateşim. düşürmek için elimden geleni yaptım. duş ıslak bez vb. hastaneye gidene kadar 1 gün denedim bunları geçmedi. sonra hastane serum ve ateş düşürücü minoset. ilk 3 ay ateş ve ilaç düşük ve özürlü bebeğe sebep olabilirmiş. çok korkuyorum (not: ilk bebeğim 3 aylıkken karnımda öldü)

Iyi dusun iyi olsun. Minoset gebelikte icilebilen nadir ilaclardan. Benim bildigim parasetamol iceren ilaclar zorunlu hallerde alinabiliyor. Ateşinin yukselmesi kullandigin ilaclardan daha riskli. Yine de cok buyuk bi risk degil. Sen stres yapma bol bol dinlen gebelikte yapilan testler sana ipucu verecek ama dusuge neden olacagini dusunmuyorum ben. Cok duydum gebelikte bu sekilde hastalanani. Yengem zehirli ishal olmustu mesela bi suru ilac kullandi simdi topik gibi 1 yasinda oglumuz var. Hersey yolunda gidecek insallah rahat ol sen

ay merwus gözlerim doldu okurken. yeğenine sağlıklı ömür diliyorum. inşallah ya. ben zaten ilk bebeğim karnımda öldü diye korku içindeyim ölecek mi düşecek mi diye. şimdi bide ateş ve ilaç hastalıklı çocuk yapar dediler iyice kötüleştim. serum da verdiler ya bide.

ya kızlar başına gelen yok mu ? cevap veren niye yok?

Serumda bolca vitamin mineral vardir daha hizli iyilesmen icin atrsle kaybettigin mineralleri tamamlamak adina.o duyguyu biliyorum ama hastalanmissin bi kere su an stres yapman daha fena. Guzel dileklerin icinde tesekkur ederim. Insallah sende nurtopu gibi kuzucugunu alicaksin kucagina iyi dusun rahat ol

merhaba kızlar bu başlığı açan arkadaşın çocuğunun sağlık durumunu merak ediyorum acaba doğduktan sonra bu ateşli hastalık bebekte kötü etki bıraktımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…