Canım seni korkutmak istemiyorum ama
Bir kadın doğumcu anlatmıştı....
Doktorda kan testi yaptırdığında bile 1 hafta arayla tekrar yaptırmalısın çünkü 1 . de hamile değilsin çıkıp, bir hafta sonraki test de hamile olduğun ortaya çıkabiliyormuş... Tabi bu demek zaman geçmesi demek umarım hamile değilsindir.. Aldırmak çok günah sonuçta cana kıymak demek..
Allah seni böyle bir günaha girmekten korusun
çok teşekkürler canım.emin olana kadar teste devam ederim.peki adet olduğun halde hamile olunabilir gibi bişi okudum bu doğru mu? biliyo musun?
Açıkçası bi fikrim yok bu konularda pek tecrubeli değilim hatta hiç :S
Ama mantıken normal şekilde adetin başlayıp devam ediyorsa hamile değilsim ama varla yok arası bi kaç damla gelip kesildiğinde felan oyle bir ihtimal olabiliyo herhalde ama bunuda nerden duyduğumu hatırlamıyorum yani itibar etme derim
ama mantıklı yazdıkların.anormal bi kanama anlaşılır sanırım dediğin gibi.
regl döngün 28 günse gebe olabilirsin üzgünüm....çünkü spermler 72 saat canlı kalabildiğine göre ve 11. günden tam senin yumurtanın çatlamış olam ihtimalinin yüksek olduğu 14
güne denk geliyor bi test al istersen...
Allah yardımcın olsunÇok zor bir durum anlayabiliyorum seni
evet ailem kabul etti canım.ama gönülsüz.tanısalar sevecekler eminim.nişanlımla ciddi ciddi konuşucam bu konuyu.ya olmıcak artık ilişki ya da çaresine bakıcaz.
pardon tatlım ya 11. günün sanmıştım 4.ünde regl olduysan ve 11 de ilişki olduysa olması biraz zor ötesi bişi ..uykum geldi kafam kafasına göre takılıyoda
Canım nışanlın dul sen hıc evlenmemıs neysede cocugu falan yok demı var dersen ıste ozaman kızacagımda....
dinimizde nikahın geçerli olması için aranan şartlar herkese duyurulmasıdır
şimdi size soruyorum sizce herkes sizin evli olduğunuzu mu düşünüyor...
yoksa düğünden önce bi aksilik olsanız ayrılsanız ne olursunuz insanların gözünde dul mu??? hayır..
çünkü nişanlısınız evli değil...
resmi nikahı yapmadan dini nikah geçerli değildir, araştır istersen..
şimdi ayrılsan madur olacağın bi nikah allah katında da onaylanmaz..
istersen nişanlanmadan birlikte yaşa ben yaptığını yargılamıyorum..
ama dini nikahı doğru anlayalım..
günümüde resmi nikah yapmadan dini nikahın geçersizliği mal paylaşımı içindir taraflar birşey kanıtlayamaz. Ama dini nikah her zaman hükmü olan bir nikahtır .Sırf insanlar yakınlaşmak için dini nikah kıyıyorsa bu zaten Allah tarafından kabul edilemez bir durumdur.ben nişanlıyken dini nikahım kıyıldı sadece rahat görüşelim günah olmasın diye ama fazla yakınlaşmak hiçte doğru değil bu durumda mağdur olunabiliyor maalesef
bi konu buldum. http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...4-elle-hamilelik-testi-duyan-yapan-varmi.html belki ilkel ve doğruluğu olmayan bi yöntem ama bu yöntem doğruysa hamile değilim...
Ayy Çok Enteresan..
İlk Defa Duydum..:26:
Ama Doğrulamış Bazı Arkadaşlar..
benim de kafama muhteşem yüzyıl dizisini izlerken takılmıştı.hekim kadın gelio.alttan muayene edio.gebesin ya da diilsin diyo.google a yazdım hakikaten varmış.eskiden teknoloji gelişmemişken ebeler böyle muayene ediyomuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?