• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik ihtimalim var mı?

Girlspower88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2018
18
0
1
34
Eşimle 3 ay önce bi ilişki yaşadık geri çekme yöntemiyle ilk defa korunmadan yaptık yeni evliyiz. 2 aydır günü gününe adet gördüm. Yerleşme kanaması olmadığından eminim hâlbuki dün olmam gereken adetim 2 gün gecikti. Göğüslerim şiş hassas. Kabızlık var. Karnım şiş. Normal adet de gördüğüm belirtiler vardı. Bu sabah onlar da hafif bi geçti. Adet gününden 1 gün önce denize girdim onla alakası var mıdır bilmiyorum. 2 defa idrar testi yaptım. sonuç negatiftir. Bu aralar sinir stres içerisindeyim. Bazı nedenlerden dolayı. Sizce hamile olma ihtimalim var mıdır?

Hamile olma ihtimalinin yok bence klasik adet belirtileri yaşıyorsun bugün yarın olursun::)
Ben her atın 2sinde adet oluyordum bu ay iki gün gecikti sonra oldum ama adetim sökülmedi sadece peçeteyle sildiğimde geliyordu ve aşırı derece mide bulantısı kaşıklarımda aşırı ağrı ve kokulara hassasiyet var bir yıldır deniyoruz bende polikistik over var ama tedavi gördüm acaba hamilemiyim

Back