- 14 Haziran 2012
- 17
- 0
-
- Konu Sahibi gereksizim
Kesinlikle katılıyorum size. Henüz çocuğum yok ama bu okuduklarımı görünce bir evladım olursa ne yaparım, nasıl yetiştiririm soruları beynimi kurcalıyor.böyle yazılar okuyunca 5 yaşındaki kızım aklıma geliyo( beni çok korkutyr böyle yazılar ...
korkma kesinlikle hamile değilsin ama çok cesursun cnm...
erkek arkadaş olur ama bu kadar karı koca gibi olması doğru değil..
şuan bunları okurken bana kızıyorsun biliyrm ama bigün anne olunca yada ileriki yaşlarnda beni hatırlayacaksn..
okulunu oku bunları yaşayacğn ortam üniversite ortamı değil.
21 yasındayım . Ben size hak veriyorum inanın ki o anlık birşey oldu ve bnm zevk aldığım birşey bile söz konusu değildi. Erkek arkadaşımdn çekndm terslemeye falan . Tuhaf bir durumdu bunun izahını yapamayacağım.Şuan sadece sorduğum sorunun cevabını istiyorum. Tabiki öle hamile kalınmayacağını biliyorum demek istediğim o aşağıya doğru hafifçe aktı ve bunun tehlikesi ihtimali var mıdır. Ben zaten tövbe ettim sizlere inanın ki kızmıyorum çok haklısınız da. Yorumlarınız için teşekkür ederim
yok canım bi tehlikesi yok.kendinden taviz verme ama sen de yaşamak istiyorsan burda kimse seni kınamaz kınayamaz sen kendine dikkat ett ne zaman gerçekten yaşamak istiyorsan hazır hissediyorsan o zaman yaşarsın,birilerinden korktuğun için yapma istediğin sevdiğin zaman yaşa.bizim ki sadece tavsiyeydi.
Çok teşekkür ederim size gerçekten ilgilenip bu denli yardmcı olmaya çalştığınız için. Yani ben inanın ki zaten hayır istemiyorum diyemediğim için kendi kendimi yedm bitirdim vicdanım o kadar rahatsz ki. Ve üstüne korku. Adet oldum ama öyle de olabilir deniliyor. Birde karnımdn hep sesler geliyor gibi falan garip bi durumdayım cidden psikolojk mi anlayamıyorum . herseydn korkar oldm
böyle yazılar okuyunca 5 yaşındaki kızım aklıma geliyo( beni çok korkutyr böyle yazılar ...
korkma kesinlikle hamile değilsin ama çok cesursun cnm...
erkek arkadaş olur ama bu kadar karı koca gibi olması doğru değil..
şuan bunları okurken bana kızıyorsun biliyrm ama bigün anne olunca yada ileriki yaşlarnda beni hatırlayacaksn..
okulunu oku bunları yaşayacğn ortam üniversite ortamı değil.
21 yasındayım . Ben size hak veriyorum inanın ki o anlık birşey oldu ve bnm zevk aldığım birşey bile söz konusu değildi. Erkek arkadaşımdn çekndm terslemeye falan . Tuhaf bir durumdu bunun izahını yapamayacağım.Şuan sadece sorduğum sorunun cevabını istiyorum. Tabiki öle hamile kalınmayacağını biliyorum demek istediğim o aşağıya doğru hafifçe aktı ve bunun tehlikesi ihtimali var mıdır. Ben zaten tövbe ettim sizlere inanın ki kızmıyorum çok haklısınız da. Yorumlarınız için teşekkür ederim