Sanki zaten çıkması için erken degil mi?Benim ki de böyle ama benim adete 7 gün var
Bence regl gününüz geçtikten sonra tekrarlayın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanki zaten çıkması için erken degil mi?Benim ki de böyle ama benim adete 7 gün var
Allah gönlünüze göre versin. Biz boşanıyoruz o yüzden bu şekilde olması beni rahatlattı diyebilirim. Kesin yoktur değil mi? Kan testi vermeme gerek var mı sizce?Malesef gebelik yok gözüküyor. Şimdiyekadar daha belirgin belirtileri olurdu uykuya dalma mide bulantisi sk idrara cikma. Vs. Akisina birak hayirlisiyla diger aylar olur insallah. Bizfe 6 aydir istiyoruz bakalim ne zaman tutar
Canım yaptığın testte malesef negatif görünüyor ayrıca burada her yazılanı kafana takma bir çok kişi görüyorum,duyuyorum hamile olup regl olan. Umarım en kısa sürede istediğin neyse kavuşursunHanımefendi sanırım bu sitedeki konuları hiç okumamışsınız, aylarca regl gördüğünü söyleyenler var, insan olur olmaz düşünüyor elbette. Ayrıca regl sürem kısaydı en son ki reglimde. Reglim bitmesine rağmen meme hassasiyetim ve hafif kasık ağrım devam ediyor halen. Şüphelenip test yapmış olmam sizi neden gerdi anlamadım. Tamam her şeyin en doğrusunu sizler biliyorsunuz.
Çok teşekkür ederim. Ama böylesi daha hayırlı oldu. Kesin yoktur diyorsunuz degil mi? Sizce kan testi vermeme gerek var mı?Canım yaptığın testte malesef negatif görünüyor ayrıca burada her yazılanı kafana takma bir çok kişi görüyorum,duyuyorum hamile olup regl olan. Umarım en kısa sürede istediğin neyse kavuşursun
Yani 2 aylık bir süreçte muhakkak silikte olsa belirirdi. Kesin yoktur demek için kan tahlili lazım ama şuan ki testte kesin yoktur diyebiliyoruzÇok teşekkür ederim. Ama böylesi daha hayırlı oldu. Kesin yoktur diyorsunuz degil mi? Sizce kan testi vermeme gerek var mı?
2 aydan da fazla oldu aslında 1 ağustostan hesaplayınYani 2 aylık bir süreçte muhakkak silikte olsa belirirdi. Kesin yoktur demek için kan tahlili lazım ama şuan ki testte kesin yoktur diyebiliyoruz
Yok kana gerek yok cok tesekkur ederim rabbimsizin icinde hakkinizda hayırlısını versinAllah gönlünüze göre versin. Biz boşanıyoruz o yüzden bu şekilde olması beni rahatlattı diyebilirim. Kesin yoktur değil mi? Kan testi vermeme gerek var mı sizce?
Çok teşekkür ederim.Yok kana gerek yok cok tesekkur ederim rabbimsizin icinde hakkinizda hayırlısını versin
Evet bizler biliyoruz regli olmuşsun döllenmeyi bekleyen yumurtan gitmiş yani hamile değilsin. Bıktık sitede aylarca regli olup hala hamile miyim diye soranlardanHanımefendi sanırım bu sitedeki konuları hiç okumamışsınız, aylarca regl gördüğünü söyleyenler var, insan olur olmaz düşünüyor elbette. Ayrıca regl sürem kısaydı en son ki reglimde. Reglim bitmesine rağmen meme hassasiyetim ve hafif kasık ağrım devam ediyor halen. Şüphelenip test yapmış olmam sizi neden gerdi anlamadım. Tamam her şeyin en doğrusunu sizler biliyorsunuz.
Evet 10 dakikadan sonrasını dikkate almayın hiç bir şekildeBu da diger test simdi yaptım. Flaşla çektim 10 dakikadan sonrasını değerlendirmemeliyim değil mi?