- 28 Temmuz 2016
- 1
- 0
- 33
- Konu Sahibi esraseyhan
Kizlar benim beta hcg 0.100 çıktı gebelik varmıdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok düşük sanki benimde ilk kan testimde 4.21 çıkmıştı katlanarak arttıBenimde adetime 3 yun war 0.366 cikti sizce yukselme olirmu
canım benim sonucuma da bakarmısın var dimiÇok düşük sanki benimde ilk kan testimde 4.21 çıkmıştı katlanarak arttı
Doktorum bana 0'dan yüksek yani umut var demekki 2gun sonra yine bakalim demişti ve 31 olmuştu. İnşallah seninkide artar sartlarimiz ayni çünkü bence 2 gun sonra bida kan vercanım benim sonucuma da bakarmısın var dimi
2 gunde bir 2 kati artmalı eger ilk sonuc üstüne 2 gun gectiyse bida baktir ben normal bi hastanede acilde baktirdim hep sonra dogum hastanesine gittimAcaba bende umut warmiki adet olmazsam kac gun sonra tekrarlim testi
Ay ins cnm ya cumartesi adet gunum olmazsam eger pazartesi tekrar edicem testi2 gunde bir 2 kati artmalı eger ilk sonuc üstüne 2 gun gectiyse bida baktir ben normal bi hastanede acilde baktirdim hep sonra dogum hastanesine gittim
Bide benimki 0.366 yukselirmi bilemedim hamile degilim diye kafama gore dav4andim2 gunde bir 2 kati artmalı eger ilk sonuc üstüne 2 gun gectiyse bida baktir ben normal bi hastanede acilde baktirdim hep sonra dogum hastanesine gittim
çok sağol canım inşallah bi sorun olmazya adetim geçmeden test yaptırdım benDoktorum bana 0'dan yüksek yani umut var demekki 2gun sonra yine bakalim demişti ve 31 olmuştu. İnşallah seninkide artar sartlarimiz ayni çünkü bence 2 gun sonra bida kan ver
Mrb benim bugun baktrdgmda 5.38 cikti degerim hamilelk var demi5 ve üstü hamilelik belirtisi olarak değerlendiriliyor ve bu değer her iki günde bir 2 katına katlanması gerekiyor.fakat geç döllenme diye bir olay var,mesela benim kanda hamilelik değerim ilk gün 5,41 çıkmıştı ve şimdi hesaplamalarıma göre ilişkiden 13 gün sonraya denk geliyor,burdan yola çıkın yani.
24-25 iyi normal de 27 de yapılan tahlil az ilerlemiş daha fazla olması gerek doktora sor istersen sağlıksız gibi maalesef ama belli de olmaz tabi Allah gönlüne göre versinNolur yardım edin(
Kan testlerim
24 ünde gündü 32.5
25 inde Akşam 45.5
27 sinde gündüz 58.9 çıktı
Adetim 26 sıydı yani şuan bir gün geçti bu ilerleme iyi mi bilen var mı
Bende umut olsun diye yazıyorum arkadaşlara..bende pko olduğumu eevlendiğşm zaman öğrendim ve çok ağladım çocuğum olmaz diye ama rabbimin mucizesi hemen o ay hamile kaldım aradan 4 sene geçti ve rabbim bana 2.mucizeyi yaşattı tekrar hamileyim kesinlikle üzülmeyin rabbim ol desin yetiyor..Selamlar. Pko hastasiyim hep icten ice cocugum zor olur diye sartladim kendimi yillardir. Hic umut beslemedim bile diyebilirim. Bir bucuk yil oldu evleneli. Gecen ay korunmadan denemeye karar verdik. Son on gundur goguslerim cok agriyodu. Oylesine gebelik testi yapim dedim. Cunku adetlerim uzun araliklarla oldugundan adet gecikmesi diye bise yok. Test yaptim ve pozitif cikti. Inanamadim. Daha ilk ayimiz cunku. Gittim biraz daha pahali test daha aldim yine ayni. Hickira hickira agladim. Kan testi gormeden yine inanamadim. Kan bugun cikti hcg 62. Hamilesin dedi doktor. Mucize gibi. Pko hastasiyim deyip sakin umutsuz olmayin. Allaha sukrediyorum. Darisi isteyen herkedin basina insallah.