Gebeliğe Hazırlık Hamilelik için hangi pozisyon?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cndn11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2019
1
1
1
35
İnternette çok fazla şeyler söyleniyor bu konuda pek bilgi yok sanki burada görüşleriniz sizde paylaşırsanız faydası olur belki. Ben hamilelik için uğraşırken daha çok galiba doggy denilen pozisyona benzer şekilde bir pozisyon kullandık. Birebir benzemiyor ama vajina eğimi aşağı olacak şekilde vücut baş aşağı popo hafif yukarı bir şekilde en fazla denedik ve hamile böyle kaldım. Eşinizin hemen çıkmayıp 1 dk falan beklemesi lazım bu arada vajina dediğin gibi eğim aşağı olacak şekilde durabilmek lazım.

Dediginiz pozisyon ve misyonermis. Ama bir doktorun youtube videosunu izledim ayak kaldirmak, yarim saat yatmak , pozisyon vs bunlari yanlis buluyor. Sperm saniyeler icerisinde gider akan onu tasiyan sividir buda zaten akmalidir normal diyo isterseniz amuda kalkin bunun bir anlami yok diyo bakalim bende bi kac dk yatmaya calisiyorm ama pozisyona dikkat etmedm hic

İnternette çok fazla şeyler söyleniyor bu konuda pek bilgi yok sanki burada görüşleriniz sizde paylaşırsanız faydası olur belki. Ben hamilelik için uğraşırken daha çok galiba doggy denilen pozisyona benzer şekilde bir pozisyon kullandık. Birebir benzemiyor ama vajina eğimi aşağı olacak şekilde vücut baş aşağı popo hafif yukarı bir şekilde en fazla denedik ve hamile böyle kaldım. Eşinizin hemen çıkmayıp 1 dk falan beklemesi lazım bu arada vajina dediğin gibi eğim aşağı olacak şekilde durabilmek lazım.
Vallahi nasipte yoksa Rabbım ol dememişse amuda kalksan dahi olmuyor eşinin üstünde olup hamile olanı duydum hemen ayağa kalkanı ama yine hamile kalanı duydum. Kağan doktor 5 dk yeterli diyor uzanmak için. Tabiii siz bilirsiniz yine de

ben bu yazdığınız durumu takip ettiğim bir grupta bayan yazmıştı ve aynı şekilde hamile kalmış, bencede etkili olabilir ama denemedim hiç..Bayan adetin 8. gününden başlayarak ve yumurtlama haftasında hergün deneyerek hamile kalmış.. linkini verebilirim yazıyı bulursam.

5 gun adet gordunuz ve bitti.
6. gun deneme
8. gun deneme
10.gun deneme
11.gun mutlaka denenecek
12.gun (ovulasyon gunu) mutlaka denenecek
13.gun (O+1) mutlaka denenecek
14.gun (O+2) mutalak denenecek
15. gun (O+3) ara ver
16. gun mutlaka denenecek

kopyala yapıştır yapıyorum bayanın yazdıkları.. bence vitaminlere de bakılmalı

5 gun adet gordunuz ve bitti.