Selam arkadaşlar bende hamiş olmak istiyorum lütfen buraya toplanalım ve hamiş olanlar bize yardım etsin ☺
Mesela ben geçen adetimde iki gün kanamam oldu sonra lekelenme oldu normalde kanamam beş gün sürüyor yumurtlama günümdeyim aşırı belim ağrıyor acaba hamilelik mi yoksa yumurta yüzünden midir? Son dört gündür belim çok kötü ve bacaklarımda çekilme oluyor yardım edin lütfen meleğim gelsin istiyorum
İnşaAllah bat a çok var yaa ama benn yinede şüpheleniyorum son adetim döört gün geç oldu vve yazdığım gibi iki gün kan gördümYa inşallah bebektir cnm sonun bat ne zaman :))
Goguslerın agrıyor mu canım inşallah yerleşme kanaması dır:))İnşaAllah bat a çok var yaa ama benn yinede şüpheleniyorum son adetim döört gün geç oldu vve yazdığım gibi iki gün kan gördüm
Ağrı mıyo inşallah yaaGoguslerın agrıyor mu canım inşallah yerleşme kanaması dır:))
Benden size tavsiye. Bende her ay boyle belirtilere takiliyordum. Hep kendimi hamile zannediyordum ve tum belirtileri yasiyordum. Ama gecen ay asla belirtim olmadi. Gerekli gunlerde iliskide olmamisti. Imkansizdi ama hamileyim. Dun kalp atislarini gorduk. Oyuzden saliverdiginiz ay oluyor gercekten
Ağrı mıyo inşallah yaa
Bende sizin gibiydim. Ay nasil salivericemki falan. Sonra o ay bazi sorunlar oldu hastalik vs. Hic bebek dusunecek bir ay degilsiAh ah bide nasıl salı vereceğimizi bı bılsekk:) bıskolojımız bozuldu valla:)
Mevlam sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı da nasip etsin İnşaAllah. Salmayı nasıl başardınız ben başaramıyorum eşimde kızmaya başladı bi sorun yoksa bile stresten olmaz yapma böyle diyo ama elimde değilBenden size tavsiye. Bende her ay boyle belirtilere takiliyordum. Hep kendimi hamile zannediyordum ve tum belirtileri yasiyordum. Ama gecen ay asla belirtim olmadi. Gerekli gunlerde iliskide olmamisti. Imkansizdi ama hamileyim. Dun kalp atislarini gorduk. Oyuzden saliverdiginiz ay oluyor gercekten
Belkide güzel haberi beraber alırız ☺Hmm bakalım bekle biraz sonra kan testi yap benimde bat 8 eylül
İnşallah canm bızdeede öyle olur:) Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsin:)Bende sizin gibiydim. Ay nasil salivericemki falan. Sonra o ay bazi sorunlar oldu hastalik vs. Hic bebek dusunecek bir ay degilsi
Ayy inşallah canım ya benim bı senem dolucak sn ne kadardır ıstıyosn:)Belkide güzel haberi beraber alırız ☺
Bben daha yeni 7 ay olcakAyy inşallah canım ya benim bı senem dolucak sn ne kadardır ıstıyosn:)
e hadi inşallah bu ay olur :)Bben daha yeni 7 ay olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?