Bi dahaki aya inşaAllah hamile olursunuz çok düşünüp üzülmeyin. Ben bu zamana kadar test yapmaya hep korktumm hala daha korkuyorum ara ara sol tarafıma ağrı giriyo eşim bence hamilesin diyo ama hayırlısıBende ikinci bebeğimi istiyorum 9 ay oldu korunmayı bırakali adetim 3 gün gecikti tam bugün sabah test yaptım adet oldum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelik için buraya toplanalım diğer konularda aşırı msj var
- Konu Sahibi Mihrimahh
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Ağustos 2017
- 429
- 1.695
- 43
Hayırlısı canım da beklemek çok zor benim ilk bebeğim hemen ilk denemede olmuştu önce doktor kontrolu olmama doktorun hemen hamile kalırsın demesine rağmen 9 ay oldu bayram sonu doktora gidelim dedik eşimle bakalım Rabbim isteyen herhese en hayirlisindan versin içinde de bizlere sende inşallah bu ay hamilesindir:)Bi dahaki aya inşaAllah hamile olursunuz çok düşünüp üzülmeyin. Ben bu zamana kadar test yapmaya hep korktumm hala daha korkuyorum ara ara sol tarafıma ağrı giriyo eşim bence hamilesin diyo ama hayırlısı
Amin İnşaAllah ☺ evet beklemek çok zor ama yapabileceğimiz bişey yok duadan başka. Benim eşim doktora gitmemi bile kabul etmiyor malesefHayırlısı canım da beklemek çok zor benim ilk bebeğim hemen ilk denemede olmuştu önce doktor kontrolu olmama doktorun hemen hamile kalırsın demesine rağmen 9 ay oldu bayram sonu doktora gidelim dedik eşimle bakalım Rabbim isteyen herhese en hayirlisindan versin içinde de bizlere sende inşallah bu ay hamilesindir:)
- 30 Ağustos 2017
- 429
- 1.695
- 43
Senin ilk bebeğin mi canimAmin İnşaAllah ☺ evet beklemek çok zor ama yapabileceğimiz bişey yok duadan başka. Benim eşim doktora gitmemi bile kabul etmiyor malesef
Evett canım ya
Senin ilk bebeğin mi canim
- 30 Ağustos 2017
- 429
- 1.695
- 43
- 6 Eylül 2017
- 81
- 120
- 8
- 30
- 30 Ağustos 2017
- 429
- 1.695
- 43
Benim hiç başına böyle bisey gelmedi canım ama burda okuduğum ve nette baktığım diğer yorumlarda bazen yumurta yerleşirken kanama olabiliyormus belki seninde öyle olmuştur Rabbim isteyen herkese içinde banada sağlıklı hayırlı ewlatlar nasip etsinhepinize meraba arkadaslar:) bende anne olmak istiyorum uzun suredir olmuyor adetime 10gun kala kahverengi lekem oldu 1 gun surdu suan 4gun var ilk defa boyle bisey yasadim. yardimci olursaniz:)
- 6 Eylül 2017
- 81
- 120
- 8
- 30
- 26 Aralık 2015
- 11.720
- 18.908
- 298
- 34
Merhabalar ben de 15 aydir anne olmak istiyorum
Hatta 16. Aya girdik. 1 yildir hersey normal deniyordu son gittigimde prolaktinim yuksek cikti. 40 cikti. O da engellermiş. Oyuzdrn bu ay ilac kullandim dostinex. Adetin 15. Gunu de progestan ilacina baslicam 10 gun icicem. Adet olunca 3. Gun gel dedi doktor tekrar kana bakacak hormon normale döndüyse tedaviye baslayacagiz. Yumurta gelsitirici igne ile.
Hatta 16. Aya girdik. 1 yildir hersey normal deniyordu son gittigimde prolaktinim yuksek cikti. 40 cikti. O da engellermiş. Oyuzdrn bu ay ilac kullandim dostinex. Adetin 15. Gunu de progestan ilacina baslicam 10 gun icicem. Adet olunca 3. Gun gel dedi doktor tekrar kana bakacak hormon normale döndüyse tedaviye baslayacagiz. Yumurta gelsitirici igne ile.
- 30 Ağustos 2017
- 429
- 1.695
- 43
Benimde 9 ayim bitti bu ay 2. Çocuğu düşünmeye başladık 9. Ay önce gittiğimde her şey normal hemen gebe kalabilirsin dedi her ay ümit le bekledik ama sonuç hep negatifti dün tekrar gittim tahlil falan istemedi 1 sene olsun öyle gel dedi yumurtaliklarin çok güzel hiç bisey yok çok hafif bi yaran var dedi tek kullanimlik fitil verdi bakalım bu ay neler olcak normal diyor doktor hastanede de bi kaç bayanla konuştum uzun süre konurunca hemen olmamasi normalmis kiminin 2 sene sonra olmuş kiminin 1 sene sonra nasip işte beklemek lazım da bizdede bu sabirsizlik varken zor oluyor Rabbim en kısa zamanda hepimize sağlıklı melekler versin cidden sabır ve dua isi bu süreç yaMerhabalar ben de 15 aydir anne olmak istiyorum
- 30 Ağustos 2017
- 429
- 1.695
- 43
Ama burası bana ümit oldu bazı arkadaşların yazılarına baktıkça ümit buldum ondan sende üzülme beklemek zor oluyor ama inşallah en kısa zamanda sende alırsın müjdeli haberi önemli olan sağlığımız yerinde ilaçla yada tedaviyle de olsa ümit varsa bundan büyük mutluluk yokMerhabalar ben de 15 aydir anne olmak istiyorum
- 26 Aralık 2015
- 11.720
- 18.908
- 298
- 34
Aynen canim denemediğim yol kalmadi 15 ay boyunca. Her turlu kürü uyguladim sayilir. Belki de o kurler yuzunden prolaktinim yukseldi bilemiyorum. Ama icimde oyle bi umut var ki suan sanki yaklastim gibi az kaldi gibi hissediyorum RABBime dua ediyorum O cok buyuk ol der ve olur biliyorum. Sabirla bekliyorum. InsaALLAH bizlere de bu muhtesem mucizevi duyguyu tattirir. AminBenimde 9 ayim bitti bu ay 2. Çocuğu düşünmeye başladık 9. Ay önce gittiğimde her şey normal hemen gebe kalabilirsin dedi her ay ümit le bekledik ama sonuç hep negatifti dün tekrar gittim tahlil falan istemedi 1 sene olsun öyle gel dedi yumurtaliklarin çok güzel hiç bisey yok çok hafif bi yaran var dedi tek kullanimlik fitil verdi bakalım bu ay neler olcak normal diyor doktor hastanede de bi kaç bayanla konuştum uzun süre konurunca hemen olmamasi normalmis kiminin 2 sene sonra olmuş kiminin 1 sene sonra nasip işte beklemek lazım da bizdede bu sabirsizlik varken zor oluyor Rabbim en kısa zamanda hepimize sağlıklı melekler versin cidden sabır ve dua isi bu süreç ya
- 30 Ağustos 2017
- 429
- 1.695
- 43
Amin amin canım inşallah. Inşallah bu ay güzel haberler alırsın Rabbim büyük isteyen herkese bu duyguyu tattirsin içinde bize de sende insalalh en kısa zamanda mutlu haberi alır ve sağlıklı bi şekilde ewladini alırsın kucağına üzülme ve stres yapma zamanı gelince elbet olur Rabbim vercegi zamanı bilir belki biz hazıriz diyoruz ama belkide hazır değiliz o hazır olduğumuz zaman vercek ben inanıyorum ve kendimi ona emanet ediyorum :)
Herkese Merhabalar
Öncelikle Allahtan hepiniz için gönlünüzden geçeni diliyorum.. Umarım en yakın sürede beklediğiniz bebek haberini alır sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alırsınız..
Ben 5 yıl boyuınca hiç korunmadım. sürekli denedik ama bir türlü tutturamadık.. her ay acaba mı demekten sayısız test yapmaktan ve kan aldırmaktan fenalık gelmişti.. Benim şöyle bir sorunum vardı ki ben çok kiloluydum tam 111 kiloydum ve bu iş böyle olmaz çocuk istiyosam zayıflamalıyım diye düşündüm.. ciddi bir diyetle 10 ayda 50 kiloya yakın verdim..ve bebek fikrini gerçekte kafamdan attım hiç düşünmedim sadece kilo vermeye spora gezmeye tozmaya odaklandım.. geçtiğimiz günlerde hamile olduğumu öğrendim ve şok oldum!! defalarca test yapan vücudumda ki her hareketi belirti sanan ben en ufak bişey bile anlamamıştım...
yani demem o ki arkadaşlar birazcık ta beyinde bitiyo ve en önemlisi Rabbim ol dedi mi oluyo.. stres en büyük düşman kendinizi kendi vücudunuzu çok fazla dinlemeyin... 5 yıl bu hatayı yaptım.. umarım ben de çocuk sahibi olmak isteyen herkeste sağlıkla bebeğini kucağına alır..
Öncelikle Allahtan hepiniz için gönlünüzden geçeni diliyorum.. Umarım en yakın sürede beklediğiniz bebek haberini alır sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alırsınız..
Ben 5 yıl boyuınca hiç korunmadım. sürekli denedik ama bir türlü tutturamadık.. her ay acaba mı demekten sayısız test yapmaktan ve kan aldırmaktan fenalık gelmişti.. Benim şöyle bir sorunum vardı ki ben çok kiloluydum tam 111 kiloydum ve bu iş böyle olmaz çocuk istiyosam zayıflamalıyım diye düşündüm.. ciddi bir diyetle 10 ayda 50 kiloya yakın verdim..ve bebek fikrini gerçekte kafamdan attım hiç düşünmedim sadece kilo vermeye spora gezmeye tozmaya odaklandım.. geçtiğimiz günlerde hamile olduğumu öğrendim ve şok oldum!! defalarca test yapan vücudumda ki her hareketi belirti sanan ben en ufak bişey bile anlamamıştım...
yani demem o ki arkadaşlar birazcık ta beyinde bitiyo ve en önemlisi Rabbim ol dedi mi oluyo.. stres en büyük düşman kendinizi kendi vücudunuzu çok fazla dinlemeyin... 5 yıl bu hatayı yaptım.. umarım ben de çocuk sahibi olmak isteyen herkeste sağlıkla bebeğini kucağına alır..
- 26 Aralık 2015
- 11.720
- 18.908
- 298
- 34
Oyle guzel ozetlemissin ki durumu gercekten herseyin hayirlisi olsun. Istiyoruz istiyoruz diye diretoyoruz da hic dusunuuor muyuz acaba simdi hayirli mi hayirli zaman mi. Aslinda herseyin en dogrusunu Rabbimiz biliyor. InsaALLAH bize de hayirli zamanda nasip eder :)Amin amin canım inşallah. Inşallah bu ay güzel haberler alırsın Rabbim büyük isteyen herkese bu duyguyu tattirsin içinde bize de sende insalalh en kısa zamanda mutlu haberi alır ve sağlıklı bi şekilde ewladini alırsın kucağına üzülme ve stres yapma zamanı gelince elbet olur Rabbim vercegi zamanı bilir belki biz hazıriz diyoruz ama belkide hazır değiliz o hazır olduğumuz zaman vercek ben inanıyorum ve kendimi ona emanet ediyorum :)
- 30 Ağustos 2017
- 429
- 1.695
- 43
Amin inşallah canım :)Oyle guzel ozetlemissin ki durumu gercekten herseyin hayirlisi olsun. Istiyoruz istiyoruz diye diretoyoruz da hic dusunuuor muyuz acaba simdi hayirli mi hayirli zaman mi. Aslinda herseyin en dogrusunu Rabbimiz biliyor. InsaALLAH bize de hayirli zamanda nasip eder :)
- 26 Aralık 2015
- 11.720
- 18.908
- 298
- 34
Çok sevindim senin adina insaALLAH RABBIM sagslaim de kucagina almayi nasip eder canim benim dua et RABBim bizlere de nasip etsinHerkese Merhabalar
Kızlar Merhaba
Aranıza yeni katıldım. Sorularıma doğru düzgün cevap bulamadım açıkcası. 17 eylülde adetim bitti 23 eylülde açık renkli çok hafif kanamama oldu açık kahve renkli kanamam da az az geliyor 2 gündür. 2.5 yıldır çocuk istiyoruz. test alıp yaptım ama negatif çıktı. Hamilelik sonrası hamile kalınır mı? heveslenmekte istemiyorum
Aranıza yeni katıldım. Sorularıma doğru düzgün cevap bulamadım açıkcası. 17 eylülde adetim bitti 23 eylülde açık renkli çok hafif kanamama oldu açık kahve renkli kanamam da az az geliyor 2 gündür. 2.5 yıldır çocuk istiyoruz. test alıp yaptım ama negatif çıktı. Hamilelik sonrası hamile kalınır mı? heveslenmekte istemiyorum
Hoşgeldin canım bat ne zaman?Kızlar Merhaba