- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.577
- Konu Sahibi KurkmantoluS
İnşallah canım yaaaGittim canım yumuşama bakmadı eşimden dolayı olduğu için direk aşılama dedi.bu ay ilişkiye çok erken başlamışsın dedi. Adet olmam inşallah da bebişim gelir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım yaaaGittim canım yumuşama bakmadı eşimden dolayı olduğu için direk aşılama dedi.bu ay ilişkiye çok erken başlamışsın dedi. Adet olmam inşallah da bebişim gelir
Corek otunu cektirmeden attim icine burda da okumustm bi kadin oyle yapmis agizda iyce ogutmek icin ben de sakizla ogutmeye calisiyorum gercektn farkediyor bogazimda yanma hissi oluyor normal cignedigimde corekotunu oyle olmuyoryaa Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah hpmizede canımm
inşallah güzel haberlerle gel kzuum
neyi sakızla çiğnedin kuz.
Yaaa sakızla ilk defa duydum. Bende bi öncekinde çektirmemiştim çıtır çıtır yemiştim ama çok zor olmuştu. Bu sefer çektidimmmCorek otunu cektirmeden attim icine burda da okumustm bi kadin oyle yapmis agizda iyce ogutmek icin ben de sakizla ogutmeye calisiyorum gercektn farkediyor bogazimda yanma hissi oluyor normal cignedigimde corekotunu oyle olmuyor
Haydi bismillah hayırlısı canımalplina bugün başladım ben
Bizim morfoloji problemimiz var %2. Sayı 168 milyon hız 52Sizin kaç
Canım sizin değerlerle benim eşimin değerleri aynı ama dr bize eşimde sıkıntının olmadığını söyledi. aklım karıştı:SBizim morfoloji problemimiz var %2. Sayı 168 milyon hız 52
İnşallah canım benimAy hadi hayirli olsun canim benim Sanada vesile olur insallah
Morfoloji 2 düşük canım 4 ve üzeri olması gerekCanım sizin değerlerle benim eşimin değerleri aynı ama dr bize eşimde sıkıntının olmadığını söyledi. aklım karıştı:S
aynen bizde öyle düşünüyorduk ama doktorumuz degerlerin gayet normal oldugunu söylemişti. siz de doktoramı göstermiştinizMorfoloji 2 düşük canım 4 ve üzeri olması gerek
Evet biz sürekli kontrole gidiyoruz zaten çünkü eşim Mart’ta varikoselden ameliyat olmuştu şükür düzeldi tabi bize de doktor gebelik bekleyebilirsiniz ama morfoloji azıcık da olsa düşük demiştiaynen bizde öyle düşünüyorduk ama doktorumuz degerlerin gayet normal oldugunu söylemişti. siz de doktoramı göstermiştiniz
bu değerlerdeykenmi ameliyat olmuştu eşiniz. yoksa yükselmiş halimi buEvet biz sürekli kontrole gidiyoruz zaten çünkü eşim Mart’ta varikoselden ameliyat olmuştu şükür düzeldi tabi bize de doktor gebelik bekleyebilirsiniz ama morfoloji azıcık da olsa düşük demişti
canım doktor bizlerden test isterken eşlerimizden de sperm testi istemişti. Morfolojide sperm testindeki bir değer spermlerin şekliyle ilgili bilgi veriyorKızlar morfoloji hız vs bunlar ne ben hiç bilmiyorum
Hmm benim eşimden de istedi geçen hafta. Artık ne zaman yaptırırsa beyimizcanım doktor bizlerden test isterken eşlerimizden de sperm testi istemişti. Morfolojide sperm testindeki bir değer spermlerin şekliyle ilgili bilgi veriyor
Morfoloji 1 den 2 ye çıkmış hızda 6 dan sayı da 50 milyondan yükselmiş canımbu değerlerdeykenmi ameliyat olmuştu eşiniz. yoksa yükselmiş halimi bu
Bence hiç geç kalma derim biz boşu boşuna beklemişiz çünkü varikosel çıktı ve amielyat oldu eşimHmm benim eşimden de istedi geçen hafta. Artık ne zaman yaptırırsa beyimiz
tamam canım ozaman sayı ve hız şuanki durumu göre iyi demişti bizim doktor senin eşinle birebir aynı benimkide morfolojiyi çok önemsemiyor doktorlar %2 bile yeterli onlar için inşallah biran önce kalırsınMorfoloji 1 den 2 ye çıkmış hızda 6 dan sayı da 50 milyondan yükselmiş canım
biran önce yaptırsın canım oda önemli çünkü :)Hmm benim eşimden de istedi geçen hafta. Artık ne zaman yaptırırsa beyimiz