Hamilelik Hissedilebilir mi?

Maşallah sağlıkla gelsin inşallah
Belirtileri ona yormuyorum artık. Daha öncesinde de belirtilerim uymuş ama tutmamıştı. Bu his ilk kez gelince kendime şaşırdım. Olabiliyormuş demek ki..
Ben belirti yaşadığım zamanlar hissetmedim o hissi birçok belirti varken hep tek çizgi çıktı ama o ay hiç belirtim yoktu zaten hamilelik boyunca da hamile gibi degildim bulantı vs yaşamadım o bahsedilen belirtilerin hiçbiri çıkmadı olanlar da 4 5 aylık oldugu zaman hafif hafifti yani belirtiler pek önemli değil hamilelik durumunda herkeste aynı olmuyor çünkü ama o his bi başka oluyor gerçekten

Umarım beynim bana oyun oynamıyordur

Ben hissettim sadece hamileliği değil kız mı erkek mi onu da hissettim.

Yaa çok tatlisiniz son cumleniz hele çok şeker ben hic hamile kalmadım. O sebeple de hissetsem de tutmadi. Belki hamile kaldigimda farkli hissederim sizinki de oyle sanirim. Insallah bebiş vardir.

Umarim hissettiğiniz dogrudur.

Ben de hissettim
Çok dikkatli olmama rağmen defalarca sakarlığımdan yemek döktüm bardak cam kırdım. Bi de sinirden ağladım. Bunlar adet günümden önce oldu. Bi köşeye kafama koyunca sızıp kalıyordum. Normalde saatler sürer uykuya dalmam.
Kesin demiştim farklı birşeyler var bende. Adet günümden 1 2 gün sonra da test yaptım çizgi çıktı.

Sağlıkla gelsin inşallah

Benimde regle 6gun var ve bende bu ay kendimi hamile hibi hissediyorum surekli ruya goruyorum anlamlari bi sekilde heo mutlu olmak falan cikiyo dunde erkek bebek dogurup emzirdigimi gördüm hayırlısı inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin ama bu ay aşırı hamile gibiyim inşallah dogru hissediyoruzdur

Hayırlara çıksın rüyalarınız. İnşallah
Valla adet olursam kendi kendime çok gülerim

Adet oldum hanımlar.
Benim hislerde iş yokmuş anlamış oldum.
Şeytan diyor git tüplerini bağlat beklentiye de girme artık..

Adet oldum hanımlar.
Benim hislerde iş yokmuş anlamış oldum.
Şeytan diyor git tüplerini bağlat beklentiye de girme artık..
Ay sen şeytana uyma kuzum. İlk adet olduğunda ya da testte negatif gördüğünde insan çok üzülüyor aklına bir sürü şey geliyor ama bir gün sonra toparlanırsın. Gelecek aylarda sağlıklı gebeliğin olur inşallah.

Hayırlısı böyleymiş. 40 yaşına geldim. Artık zoruma gidiyor sanırım. Belki de olmaması gerekiyor boşa zorluyorum.

Hayırlısı böyleymiş. 40 yaşına geldim. Artık zoruma gidiyor sanırım. Belki de olmaması gerekiyor boşa zorluyorum.
Valla seni o kadar iyi anlıyorum ki her adette hissettiklerimi hissediyorsun şuan. Acaba genetik testi falan mi yaptırsan neden kimyasal olmuş olabilir diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…