Gebeliğe Hazırlık Hamilelik hamilelik oncesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sukara

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
127
56
13
35
Merhabalar. Bir iki hafta icerisinde korunmayi birakip bebek calismalarina baslamayi dusunuyoruz. Dogum kontrol hapiyla korunuyorum. Bana tavsiyeleriniz yapmam yapmamam gereken seyler var mi. Cok deneyimsizim ve konusabilecegim maalesef kimse yok. Doktor kontrolune gittigimde herseyin normal oldugunu soyledi. Rahmim tersmis ama hicbir onemi yok dedi. Tum tavsiyeleriniz benim icin cok kiymetli. Simdiden tesekkur ederim.

İlişki sonrası hemen kalkma yarım saat filan yat. Bazıları ayaklari kaldirmayi veya belinin altına yastık filan da koymayı tavsiye ediyor ama bende işe yaramadı.

Mutlaka folik asit kullanmaya basla, ve protein agirlikli beslen...yumurtlama gunlerini ogren biraz arastir internetten belirtileri falan ona gore anlarsin zaten yumurtlama gunlerini degerlendirirseniz Allah da nasip ettiyse olur hayirlisiyla

Yasın kac
Kaç senelik evlisin
Eşin de gitti mi doktora?

Önce aile hekimine gidin ve vitamin değerlerinize baktırın. Eksik olan vitaminlerinizi depolayın sonra gebe kalın ki hamileliğinizde çok sıkıntı çekmeyin.

Folik asite başla. Sağlıklı beslenin. Sigara alkol varsa bırakın ya da en azından azaltın. Kafein tüketimini azaltın. Gün aşırı bebeği düşünmeden ilişki olsun. Hatta gün saymamak en güzeli. Kafaya taktıkça olmuyor çünkü çok örneğini gördük. Bi de yapabilirsen bi ay soğan kürü yap. Rahmin şöyle güzel bi temizlensin. Bi de doğurganlığı arttıran şeyler var onlardan kullanabilirsiniz eşinle birlikte. Keçiboynuzu özü ve e vitamini gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…