Sacma oluyor iste sizin de dediginiz gibiSizce bu saçma stresler ne oluyorr
Eğer okul varsa hamilelik işine hiç girmeyin çok zor geçiyor. Bütün işler dersler aksar. Kolay geçen bir hamilelik bile olsa ilk 3 ay zor olacak.Kızlar merhabalar 1 buçuk evliyim ve şuan çocuk düşünmüyorum ama eşim şuan olsa olur diyor istiyor yani çocuğu ama ben okuyorum önce bi mesleğimin olmasını istiyorum ve ondan sonra olsun istiyorum Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah herkese istediği zaman nasip etsin inşallahbenim strese girdiğim konu eşimgilin taraftan birinin hamile haberini alınca geriliyorum sanki eşimin aklına daha fazla bebek düşüncesi geliyormuş gibi hissediyorum. aslında saçma çünkü ne alaka herkesin kendi hayatı kendi fikri bizimde düşüncemiz böyle diyip geçmeliyim sonuçta belki hiç aklına bile gelmiyordur gelse bile benim düşndüğüm gibi aklına daha fazla sokmuş gibi olmuyordur yada belki oda herkesin yaşamı başka diyordur ama ben kendi kendime saçma bi şekilde strese sokuyor beni anlamadım ben bu işi? Rabbim gönlümdeki istediğim zamanda versin çocuğu inşallah neee daha önce nede daha sonra tam istediğim zaman da inşallah
İnşallah dediğin gibi doğru zamanda evlat sahibi olursun hem sen mutlu olursun hem evladını mutlu büyütürsün eşin konusunda da öyle bişey olduğunu sanmam ola belli eder bi şekilde sen kafana taktığın için evham yapmışsınKızlar merhabalar 1 buçuk evliyim ve şuan çocuk düşünmüyorum ama eşim şuan olsa olur diyor istiyor yani çocuğu ama ben okuyorum önce bi mesleğimin olmasını istiyorum ve ondan sonra olsun istiyorum Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah herkese istediği zaman nasip etsin inşallahbenim strese girdiğim konu eşimgilin taraftan birinin hamile haberini alınca geriliyorum sanki eşimin aklına daha fazla bebek düşüncesi geliyormuş gibi hissediyorum. aslında saçma çünkü ne alaka herkesin kendi hayatı kendi fikri bizimde düşüncemiz böyle diyip geçmeliyim sonuçta belki hiç aklına bile gelmiyordur gelse bile benim düşndüğüm gibi aklına daha fazla sokmuş gibi olmuyordur yada belki oda herkesin yaşamı başka diyordur ama ben kendi kendime saçma bi şekilde strese sokuyor beni anlamadım ben bu işi? Rabbim gönlümdeki istediğim zamanda versin çocuğu inşallah neee daha önce nede daha sonra tam istediğim zaman da inşallah
Amin inşallah canımİnşallah dediğin gibi doğru zamanda evlat sahibi olursun hem sen mutlu olursun hem evladını mutlu büyütürsün eşin konusunda da öyle bişey olduğunu sanmam ola belli eder bi şekilde sen kafana taktığın için evham yapmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?