Hamilelik Günlüğüm

Olsun ya çabucak bebek sahibi olmak bence çok daha iyi etmişsin çoooook :)) aramışsın belki annenin dediği gibi ama çok iyi olmuş :)) ay rabbim o güzel duygu tüm isteyenlere ve bize en hayırlı şekilde yaşatsın :) hem ufacık korku var içimde bu korku neden var bilmiyorum belki ilk gebelik düşükle sonlandı ondan bu korkum, hemde çok güzel bir sevinç ve heyecan var :)) bu bambaşka birşeymiş :)
Tatlım ya inşallah kucağımıza alcaz ćekcez kokusunu içimize kötü düşünme hep ona kavuşacağın anı hayal et :)

Merhaba kızlar bnde bu sabah öğrendim idrar testinde çift çizgi gördüm çok şükür artık bnde aranızdayım çok güzel bir duyguymuş herkesle her toğikte bangır bangır bağırmak istiyorum hamişiiiiiim dieee yaa :KK70::KK70::KK70:Allah isteyen herkese çok fazla aratmadan tez vakitte nasip etsin inşallah ♥♥♥:KK36:

Merhaba kızlar bnde bu sabah öğrendim idrar testinde çift çizgi gördüm çok şükür artık bnde aranızdayım çok güzel bir duyguymuş herkesle her toğikte bangır bangır bağırmak istiyorum hamişiiiiiim dieee yaa :KK70::KK70::KK70:Allah isteyen herkese çok fazla aratmadan tez vakitte nasip etsin inşallah ♥♥♥:KK36:
Ay ben seni hatırlıyorum çok sevindim inanki beta hcg kaç çıktı :)

bu sabah 7 de yaptım erken gebelik testi bu gun adet olmam gerekiyordu olmadım normalde sabah oluyodm dayanamadım yaptım iki tane nur topu gibi pembiş çizgi vardı havalarda uçuyorum saatlerdir canım yaa çok mutluyum :-) kan testi yarın yaptırcam tatlım :KK66::KK36:
Ayyi hadi hayırlısı inşallah sağlıklı bir gebeliģin olur inşallah :)

bu sabah 7 de yaptım erken gebelik testi bu gun adet olmam gerekiyordu olmadım normalde sabah oluyodm dayanamadım yaptım iki tane nur topu gibi pembiş çizgi vardı havalarda uçuyorum saatlerdir canım yaa çok mutluyum :-) kan testi yarın yaptırcam tatlım :KK66::KK36:
Merhabalar benimde adet günüm bugün dü sabah kalkarkalkmaz test yaptım ve çift çizgiyi gördüm elhamdülillah ...
Ama çokta sevinemiyorum çünkü bu 3. gebeliğim, ilk ikisi kürtajla sonuçlandı aynı sonu yaşamaktan korkuyorum...
Sevinçten ziyade korku kapladı her zerremi :KK43::KK43::KK43:

Merhabalar benimde adet günüm bugün dü sabah kalkarkalkmaz test yaptım ve çift çizgiyi gördüm elhamdülillah ...
Ama çokta sevinemiyorum çünkü bu 3. gebeliğim, ilk ikisi kürtajla sonuçlandı aynı sonu yaşamaktan korkuyorum...
Araştırmadılarmı hayatım neden kürtaj la sonuçlandı ?

oy canım bnm korkma bol bol dua et inşallah sağlıklı Bi gebelik geçiririz Allah'ın izniyle bebişide strese sokma tatlım hisseder oda bak üzme yeğenimizi:KK66: aynı gun öğrendik demek ki ne güzel nisan annesi olcz ♥♥

oy canım bnm korkma bol bol dua et inşallah sağlıklı Bi gebelik geçiririz Allah'ın izniyle bebişide strese sokma tatlım hisseder oda bak üzme yeğenimizi:KK66: aynı gun öğrendik demek ki ne güzel nisan annesi olcz ♥♥
Canım benim mesajın o kadar tesir etti ki yüreğime belli ki çok içten yazmışsın....
Ümit oldun bana evet aynı sabah öğrendik..
Senin satın ne zaman dı :)

Canım benim mesajın o kadar tesir etti ki yüreğime belli ki çok içten yazmışsın....
Ümit oldun bana evet aynı sabah öğrendik..
Senin satın ne zaman dı :)
aynı duyguları ilk aynı saatlerde tattık btaneemm anlıyorum o yüzden seni ilk evlilik yıldönümümüz de çok güzel bir hediye oldu bu bize canım 15 temmuzdu s.a.t bu gun de b.a.t di ama gelmedi şükür rabbime inşallah sağlıklı bir hamilelik kolay bir doğum vive hayırlı evlat nasip etsin Allah bizlere herkese inşallah gönlümüz ferah olsun ki bebişlerimiz rahat mutlu olsun karnımızda kan testi yaptırmadın dimi canım ben yarın yaptırcm ama yada direk doktora mı gitsem bilemedim büyük ihtimalle 4-5 haftalık fln olması lazım senin s.a.t ne zmn dı♥♥

Kızlar ya bugün kalp atışlarını duyduk, gördük çok şükür bebeğim büyümüş çok mutlu oldum :)

X